bu dizi çok kötü bi dizi.şahnur mudur nedir yaşlı kadının hem namaz kıldığını gösteriyolar.güya başını da yarım yamalak örtmüş.o şekilde namaz kılıyo.hem de kadın gelinine kötülük ediyo ve uyuşturucu satıyo.
yani vermek istedikleri mesaj şu,namaz kılan insanlar böyle kötüdür demek istiyo.
bence çocuklarınıza felan izletmeyin bu diziyi.
Böyle insanlar etrafta çok var. Dindardır, naylon fatura keser; haca gider, taklit ürün satar: cami imamıdır 24 saat küfür eder v.s. Onlar için namaz kıldım, haca gittim tamam, cennet garanti. Gerisi mühim değil. Ama bilmiyorki; yazılıdan geçmiş olabilir ama sözlüden ve genel davranıştan tökezlemiş. Yani yazılı herşey derğil, yazılıyla herşey bitmiyor.
aaa bende dün gece diziyi gördügümde ayni seyi düsündüm .. nasil cökmüs bu kadin diyeee. öyle icimden gecmisti.. ne kadar cok kisi ayni seyi dusunmus...ee bunu yapimcilar yonetmen gormuyomukii.. bide bangir bangir bagirmistilar en yonetmen en yapimci en en en en enlerin dizisiydi hani
annemle bende aynen bu yorumu yaptık kadına bak bu az önce secdede Allaha eğilmemişmiydi
şimdi bu beyaz satma cümleleri falan ne diye dumur oldum
bu diziyi ilk defa tam izlemiş biri olarak
bu dizi çok kötü bi dizi.şahnur mudur nedir yaşlı kadının hem namaz kıldığını gösteriyolar.güya başını da yarım yamalak örtmüş.o şekilde namaz kılıyo.hem de kadın gelinine kötülük ediyo ve uyuşturucu satıyo.
yani vermek istedikleri mesaj şu,namaz kılan insanlar böyle kötüdür demek istiyo.
bence çocuklarınıza felan izletmeyin bu diziyi.
şimdi fragmanını izledimde savaş yasemini buluyo yaseminde bebegi geri alıyo haftaya güzel bi bölüm var
arkadaşım
aşkı memnu dizisi hakkında görüşünü çok merak ettim doğrusu
onu da rtüke şikayett etmişsindir herhalde
Dini boyutu tabiki iğrenç ama dizi işte bence tartışmaya değmez tabiki bu tür dizileri çocuklar izlememeli o olmasa bile gayri meşru ilişkiler var hem çocuklara uygunda değil....
bende parça parça izliyorum ama nurgül yeşilçay ın oyuncuşuğunu çok beğeniyorum..Bebeğinin şapkasını kokladığı sahnede gözyaşlarımı zor tuttum ya çok etkilendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?