Aşk ve Ceza Atv

Tüh olmadi. Ya cicege o kiyafeti giydireni ve sacini makyajini yapani iyi bir dövmek lazim. Kizi ne hale getirmisler!! Asil bu sahnede böyle göz kamastirici birsey olacaktiki savas en azindan kimle evli oldugunu bir görecekti. Öfff.

bence de bu sahnede çiçek büyülüyici olmalıydıki en azıdan savaşın ilgisini çeksin
ama genede çekemez rakibi çok kuvvetli çünkü hemde aşık:asigim:

valla cicege hic üzülmüyorum ben sonucta savas onu sevmiyor oda basta sevmiyordu..simdi formaliteden evli diye adam onu sevmek zorunda degil..savas cicegin hayati icin onunla evlendi kizda basta sende mi savas diyordu ama sonradan isler degisti..savas cicege hic o gözle bakmaz zaten bakmamali töre möre ne olursa olsun abisinin karisi

ben dün son reklamdan sonrayı izleyemedim çiçek le ablası gelmişti ya orda ne oldu kızlar

ben dün son reklamdan sonrayı izleyemedim çiçek le ablası gelmişti ya orda ne oldu kızlar

bisey olmadi
yasemin merhaba ben yasemin ustun dedi
el sIKISTIlar sonra savas gördü orda bitti

ya bu savaş ne çekio anasından yaaa yasık gül gibi çocuga..
bua arada neekadar yaguşulu beee...
bu çiçekte başlarda sesiz sakin mıy mıy, dolanıdı icene kara kedi olucak....

bana mı öle geliyo bilmiyorum ama sanki nadia savaşa karşı bişeyler hissediyo gibi..

yaseminin annesi çocuk ateşlendi diyor.elinde derece ateşini ölçüyor.

çocuğun üstünde kalınmı kalın bir kapşinlu var.ateşlenen çocuğun üzeri çıkarılır

buna dikkat etmeleri lazımdı....

üf kadın çok yaşlı duruyo savaş çok genç kalıyo yanında dimi.olmamış ikisi hiç.

bence de Nurgül yakışmamış Murat'a kart duruyo :umursamaz:

yaseminle savaş bencede olmuyor nurgül ne kadar güzel olsada savaşın yanında yaşlı olduğu belli
çiçeğinde bi an önce kendine çeki düzen vermesini istiyorum çok paspal geliyo bana

Kizlar Yasemin hani oglu ile gorusuyor ya bilgisayarda camera ile,
hangi programi kullaniyor haberiniz var mi???

Kizlar Yasemin hani oglu ile gorusuyor ya bilgisayarda camera ile,
hangi programi kullaniyor haberiniz var mi???

canım ben o tarz bi programın kameralı görüşmeye uygun olup olmadıgını bilmiorum..
ama son çıkan hp laptoplarda var o kamera..
eşimin bilgisayarından biliorum..
bilgisayarın kendi programı o..
hatta bizde eşimle aynı soruyu sormuştuk.
nası oluoda karşılıklı msn gibi görüşüolar diye..

Camerasini degil de kullandigi programi cok merak ettim,
okadar net bir goruntu var ki gorustuklerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…