Aşk ve Ceza Atv

bu bölümü kimse izlemedimi?

hiç yorum yok,aşk-ı memnu olsa dolup taşardıdelikafadulden

bu dizi başından beri heyecanlı gidiyor... nadya'ya sinir oluyorum ben yaa,cem o kadar değer veriyor ama ondan tık yok
çiçek de çılgın aşık modunda zaten....
mustafa'ya bişey diyemiyorum... şahnur hanım anlasın bakalım nasıl bir canavar yetiştirdiğini...
başkaaa
yasemin-savaş aşkı aynıydı zaten....

bence nadya gizliden gizliye savaşa aşık ama bunu belkide kendine bile itiraf edemiyor... cem'i de paratoner aşık gibi kullanıyor...

bence nadya gizliden gizliye savaşa aşık ama bunu belkide kendine bile itiraf edemiyor... cem'i de paratoner aşık gibi kullanıyor...

Sanki bana da öyle geliyoraklinialirimsmile..Çocuk evlenme teklifini bile yapamadı..tühh..sositososito

ben artık çiçeğin davranıslarına uyuz oluyorum adam onunla sevdiği için evlenmedi ki bu beklentilerde neyin nesi belli işte baskasını seviyor cekilse ya kenara okuluna baksa gecen seneden beri okulu bitiremedi sempatiksalakcinni

kesinlikle katılıyorum..

Ben de sinir olmaya başladım..:1ninca:

hic sorma, aynen canim

sanki hangi sebeple evelendiklerini bilmiyormus gibi zir zir zirliyor, gina geldi bana sempatiksalakcinni

Bora beyinde haraketleride beni uyuz ediyor alsanaalsanasmile

Birde yalan üzerine yalan kurulan iliski yasemininki sonu nolcaksa :hulya:

çiçegin yerinde sen olsan emin ol sende aşık olurdun savaşa:))
ben evli halimle etkileniyom adamdan hehe
kocam sinir oluyor vallaa

bence çiçeği bilerek çirkinleştiriyorlar
Savaş'ı elde etmek için değişecek zayıflayacak güzelleşecek filan
kaynanasıyla bir olup Savaşa yönelicekler.

Ama öbür tarafta da erkek çocuk var soy muhabbeti
Şahnur'unda istediği o oğlanı görüp göndermesin çiçeği geri boshayallersmile

Bora aynı potansiyel bir sapık gibi bakıyor..
Mustafa'ya sinir oluyorum..anasının kurbanı..
Bir de Nadya'nın Savaşım demesine uyuzum, yahu senin sevgilin var ne biçim hitap o öyle..madem sevmiyorsun adamı eziyet etme bari..gerçi kimi sevdiğide açık ya..

vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

o kadar sivil toplum örgütleri toplumumuzu derinden yaralayan bazı olumsuz törelerimiz ile savaşırken bu dizide kayınbiraderiyle evlendirmek zorunda kalan gelin konusunu nasılda aşık olup mağdur olan kız konumuna getirdiler.abisiyle zorla evlendi ama kardeşine aşık olan mağdur zavallı kadın oldu...
oysa ki çiçeğin bambaşka bir amacı vardı ve bu amaç uğruna çok daha savaşılası bir amaçtı...
hatta bence çiçek başka birine aşık olup bunu şahnur anaya nasıl açıklayacağı konusu çok daha çarpıcı ve hikayeyi ilerletici olurdu . ve de dizide olsa bi amaca gizliden gizliye hizmet etmiş olacaktı... ablası ölünce eniştesiyle zorla evlendirilen yada kocası ölünce kaynıyla zorla evlendirilen kızların mağduriyetini anlatacaktı

bi kaç bölümdür bakıyorum belki hayldi rüyaydı diye geçiştirirler diye ama giderek daha da aşık ediyorlar çiçeği savaşa...bence hoş olmuyor yani... amaçtan sapmamalı ... zaten hikayeyi sürdürecek bi konu var böyle saçmalıklara yer vermemeliler...

Son düzenleme:
Ben ilk bölümünden beri izliyorum. Beğeniyorum da diziyi. Sadece müziklerinden pek fazla memnun değilim. Bence bu diziye Toygar Işıklı'nın yaptığı gibi daha duygusal müzikler yakışırdı. Bu dizide müzikler bazen rahatsız edici olabiliyor. Çok fazla hızlanıyor.
Daha çok keman, piyano ve çello olması gerekirdi derim ben.

müzikler diziye çok yakışıyor bence.... bir anda inip kalkan ritim çok hoş oluyo.... toygar ışıklı müziğiyle verilebilcek bir aşk değil yasemin-savaş aşkı....

töre geregi evlendiler önceki eşinide sevmeden evlendi çicek yazık en zor durumda olan bence çicek
aşıkta olmuştur olabilir..gönül işte olmaza gitti kondu..lmaz:.
ben çicegin sadece şu sessiz oluşuna uyuz oluyorum...
hele bugün açtı yasemin telefonu desene ben çicek şavaşın eşi...akannehir
deli oldum...bölümleri uzatmak adına bazen salakca şeyler yapıyorlar...

nadyada bir durum var...savaşa aşık gibime geliyor kokusu çıkar ama ne zaman bilinmez...yerimseniben

savaş tam bir muamma yaptıgı hiç hoş bir şey degil etrafına dürüstlük dersleri verirken yasemine yazık ediyor...:mymeka:.

aşıksan problemleri hallet git yasemine açıl aşkım de ne dersen de.:asigim:..hele o patron var ya uçkuruna düşkün nasılda herkesi idare ediyor...klava:

diziye katılıp onu öldürmek istiyorum resmenkötükedihüsoakannehir

ben izliyorum izlerken kızıyorum...kendimi kaptırıyorum...dizi oldugunu unutup şöyle olsa böyle olsa diyorumkaydirigubbakcemile3
ama senaryo ve uzatmak için bazen bizi çileden çıkarıp saçmalıyorlar artık...guclubacismile

offff........
bugünde çiçek mıy mı mıy mıyyyy içimi daralttı cokta rüküş yaf o mavi elbisenin üzerine mor hırka giymez mi akannehir o ömrünün sonuna kadar dursa savasla aynı evde olmaz o hırkayla olmaz sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…