Aşk ve Ceza Atv

yasemin,in işyerindekilere acayip sinir oluyorum.ne kadar uyuz tipler varsa toplanmışlar.

hele o bıyıklı adamla,turanj kafalı kadına.hiç pencerede yok galiba işyerinde

o tiplerin ve havasızlığın içinde :bbo:

herkes bir birinin kuyusunu kazmaya çalışıyor o ajansta.aslında reklam işi ekip işidir değil mi?

yaaa ilk bölümlerini nasıl hevesle izledim ben dizinin ama hangi gün olduğunu unuttum yaw bilen bi yardım etsin

aynen bende:mymeka:

savaş en doğrusunu yapıcak sonunda... yasemine herşeyi anlatması onun için en mantıklısıydı yoksa bunlar bi türlü buluşamıcaktı... savaş sakladıklarını açığa döküyor bakalım yasemin ne zaman gerçekleştircek bunu...
çiçek şahnur hanımın gazına gelmedi ki,o zaten savaşa abayı yaktı... şahnur bişey demese de o bi zaman gelince o işi yapmak isticekti zaten...

çiçek de azıcık kendıne baksın ya...
o kadar paranın içinde kül kedisi gibi dolaşıyo.. mıy mıy mıy...

Bence Savaş Çiçek'in eşi olduğunu Yasemin'e anlatmayacak.
Sadece Çiçek'in okumak istediğini ve ona destek olduğunu anlatacak.
Onuda yemeğe gecikme sebebi olarak anlatacak.

Jenerik müziğide çok karizmatik yaaa..Çok akılda kalıcı..başarılı buldum..

Bazen Yasemin boş boş, saf saf bakmıyormu cin ifrit oluyorum..
Savaşta çok hoşş ama heeee..Hiç yağuşuklu olmadığı halde, çekici adam beee..
Ne biçim posta koydu k.pederine..
Yaseminle o Boraya aşık olan ajanstaki kadın, neden kanka pozisyonundaydılar yaa..çay içmeler filan..
Yok sen savaşa aşıksın vs. dedi yasemine nedir anlamadım?..

ben hıc begenmedım bu dızıyı fılm muzıklerı berguzer korelın oynadıgı dızınınkıyle cok benzıyor cok benzeme var o dızyle ve cok sacma ıkısıde bekar nıye soylemıyor cocugu basıt geldı bana bılmıyorum

dizilerde genelde herşey hemen sölenmiyor.senin dedigin gibi herşey su yüzüne cıksa zaten adı dizi olmaz.

nurgül yeşilçay ile murat yıldırım inanılmaz alakasız duruyolar ve hiç yakışmıyolar ablası gibi resmen kaydirigubbakcemile3 nurgülün oyunculuğuna diyeceğim yok ama onun yanına özcan daha iyi olurdu ağa rolleri hem daha iyi duruyodu onda tam muş delikanlsı havası var zaten samanyolundaki rolüde murata vermelilerdi o daha pasif bir rol çünkü.yinede güzel bir dizi bence ama çiçekten korkmaya başladım ben biraz küçük şahnur ana olucak gibiaklinialirimsmile

tekrarını genelde gece yarısı veriyolar canım ama kesin bi gün yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…