Aşk ve Ceza Atv

umarım böyle olmaz yaa:26:
tadı kaçar dizinin

bu dizinin hiç tadı olmadı ki kaçsın
bence Brezilya'nın pembe dizilerine benziyor...

Brezilya dizisi arıyosan Kavak Yellerini izle bence , kim kime dum duma , birisi birinin eniştesiyle sonra dayısıyla sonra ablasıyla sonra abisiyle düşün artık Bu dizi bana hiç öyle gelmedi hangi olayına göre böyle bi kanıya vardın merak ettim doğrusu

ahh savaş tam zamanında geldi ya yok böle bir dizi yine ağlattı beni
şu çiçek herşeye marifet sinir ediyor beni
nazan da salak hala bora nın niyeti anlamadı ya.

Savas öyle bi anda ortaya çıktıki çok sevindim,sahnur hicbi firsati kaçırmıyor sanki bunca zamandır ömeri kendi büyüttü cadı,bide emrediyo yasemine,yavuzda taktı kafayı yasemine bundan sonra neyapacak cok merak ediyorum,çiçektede bi havalar sinir şey

tam demiştim sahnur değişti biraz yaseminle birlik olabilir geneyaptı yapacağını huylu huyundan vazgeçmez misali, ay savaş geldi ya bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam
yavuzunda çiçeği öğeretiyor sonrada kız kötü oluyor sıf savaştan ayrılmasın diye kızı işliyor ne kastı varsa savaşa yaseminede iyiden iyiye abayı yakmaya başladı,

size ne oluyor hemen savunmaya geçiyorsunuz. Brezilya dizisi arıyorum mu dedim de siz bana dizi öneriyorsunuz...
sana öyle gelmediyse izlemeye devam et sana izleme diyen mi oldu
tövbe tövbe

savaşa nasılda ağladım ya içim çıktı ama sonra yaşadığını görünce sevindim ve hadi artık ya eve gelsin enazından arasın diye koltuktan kalkıp kalkıp oturdum, ensonundada savaşı görünce bir sevindirik oldumki sanarsın bize geldi :81:

çok güzel bi bölümdü gerçekten
atv nin stesinden fotolara baktım bu hahta da çok güzel olacak kesin

Savaşı görünce öyle sevindimki eşim hem dalga geçti hemde fırça yedim. Ne yapayım Yasemin£in çaresizliğinin üstüne Savaşı görünce çok sevindim.

[video=youtube;rd41SN664Pg]http://www.youtube.com/watch?v=rd41SN664Pg&feature=related[/video]

çok merak ediyorum bu akşam ki bolümü fragmanda savaşın o kapıda bakışı ne hoş olmuş öyle acaba bu akşam neler olmuşannem yüzünden de doğru düzgün izleyemiyorum ki annemde öyle bir geçer zaman ki yi izlemek istiyor bir ona bi ona bakıyoruz

çekirdeğimi cipsimi kolamı hazırlayoıp geçicem tvnin başına çok heyecanlı bu bölüm ya ahh savaşım ahh
o ne bakış, ne aşk böyle yaa..

Şu çiçegin agzını burdunun dağıtıcam gerizekalı delirttii beni
güya savaşa iyilik yapıyo allahın düz mantık beyinsiz salağı ya delirdinm bak :84:

Biri şu Yavuz denen adama dur desin ya babasının oğlu nolcak kardeşini kaçırttı. Adam düpedüz Yasemine göz koydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…