Aşk ve Ceza Atv

sırf yaseminle savaş birlikte olmasın diye kardeşini kullanıyor eee babasının oğlu tabi babasıda kendi öz oğlunu öldürtmedimi

sinir oluyorum şu yavuz denen adama şahnurdan bile kötü,aynı babası yani babasını bile öldürttü,adam yasemini elde etmek için neler yapacak daha bakalım,ceydayıda o tuttu bence

Şu çiçegin agzını burdunun dağıtıcam gerizekalı delirttii beni
güya savaşa iyilik yapıyo allahın düz mantık beyinsiz salağı ya delirdinm bak :84:

Çok izleyemedim ya bu akşam , sonuna yetiştim , naptı çiçek safı :)

Çok izleyemedim ya bu akşam , sonuna yetiştim , naptı çiçek safı :)

Evden kaçtı aptal, yani bi gitti dönmedi bir daha.
Bütün aşiret ve ailesi seferber oldu bulamadılar.
Haliyle abisi ortalığı yıkmaya hazır bir durumda savaşı bekliyor.
Savaş ta garibim çocuğunu hastanelere götürüyor filan.

Ama fragman dehşetti he
Savaşla Yavuz karşı karşıya geliyor. Savaş yavuzu iplemiyor bile

Aslında evden kaçmadı ağbisi kaçırttı, ağbisinin ortalığı yıkması falanda rol sırf savaştan boşanmasın diye yapıyor.

yavuza ağzıma geleni saymak istedim akşam ya ne kadar gıcık resmen kardeşini kullanıyor çicekte zavallım farkında bile değil gene yaptı yapacağını, ay inş ömerin sonuçları temiz çıkar, sonunda söyledi hamile olduğunu bn rahatladım be o söyleyin ce ama tam zamanı idi söylemek için...

Bu diziyi severek izliyorum ama birbirlerine bakismalari,düsünceleri,sarkilar falan cok uzun sürüyor.Zaten sali günleri Öyle bir gecer zamanki var benim icin.Sonra buna netten bakiyorum.Bakismalarda falan sardiriyorum.

Bende cok heyecanliyim acaba Ömer hastami degilmi???

Başlıo diziiiiiiiiii , yavuzun çiçeği kaçırdığı inş anlaşılır ya

öf çiçek allah cezanı versin bee
amma abarttın ya
bişey yapmamışlar kaçırmışlar bi tek

ulen fatmagül bu kadar olay yapmadı be öf

öf çiçek allah cezanı versin bee
amma abarttın ya
bişey yapmamışlar kaçırmışlar bi tek

ulen fatmagül bu kadar olay yapmadı be öf

Aynen katılıyorum canım sana, ya şahnur'a ne demeli resmen kuma olarak gel dedi Yasemin'e, ya bu dizide Yavuz'un sinsi gülüşüne, Şahnur'a uyuz oluyorum.

yavuz babasından bile kötüymüş babası aptaldı buysa kurnazın önde gideni,adam şimdide yasemini izlettiriyo,şahnurada sinir oldum bi imam nikahı kıyalım demediği kaldı yani pis kadın,bence yasemin en doğrusunu yaptı ben bile bunaldım savaşın töre dolu yaşantısından savaş hiç bi anında yaseminin yanında değil belki oda haklı ama çiçekten boşanması mucize gibi bişey bence

Aynen katılıyorum canım sana, ya şahnur'a ne demeli resmen kuma olarak gel dedi Yasemin'e, ya bu dizide Yavuz'un sinsi gülüşüne, Şahnur'a uyuz oluyorum.
ya kadına da hak vermiyor değilim yani
napsın mecbur öyle diyecek
gelinimsin başımın tacısın dedi ayagına gitti kadının, Olması gereken de oydu. Yani yapması lazımdı.
Hiç teklif bile etmeden koparıp alabilirdi torununu. Yine vicdanlı davrandı. En azından şimdilik öyle görünüyor :)
Tabii boşanamazlar dedi haklı yoksa ne savaş kalacak ne ömer

o yavuzun her daim bir sinsi gülüşü var gözlerinde inanılmaz batıyor bana insanı çileden çıkartıyor.
Her zaman ama ya kardeşine bakarken bile sinsi bakıyor bıyık altından gülmeler filan
uleeen
yavuz savaşın ve yaseminin başına bela olacak yasem,ne iyice abayı yaktı
gerizekalı yasemin de bi anlatsa şu yavuzu bi lafı açılsa
savaş kaldıracak ortalığı ayaga ama du bakalım

çiçeğe sinir oldum ben tecavüz mü edildi acaa diye düşündüm öle bir gelince ama bişey yapmamışlar bu salak niye bu kadar abartıyorki?
yazvuza sinir oluyroum yasemini ne diye takip ettirmeye başlaıd anlamdım..
nazanda sonda boranın ne mal olduğunu anlıyor galiba ama boşanmıcak sanırsam..
yaseminede yazık başından beri hiç yanında olmadı savaş ya ..
savaşın boşanmaları mucize ve bence yavuz kan dökülsün diye uğraşıyor
adam kardeşine bile kötülük yapıyor babsından bile kötüymüş gerizealı herif.
şahnur ana yinede iyi yaptı gelinimsin başımın tacısın dedi.
şu dizide en çok evdiğim pala ile eşi o kadar uymlularki heleki eşi mükemml bir kadın

Bence Yaseminin , Savaşı terk etmesi saçmalık , şimdi öbür bölüm Savaş Yasemini bulur , dier bölümdede kendini affetirir yani , diziye ekşın gelsin diye yapmışlar , Yasemin Savaşa aşık , Savaş Yasemine aşık daha ne istiyo Yasemin , zaten adamla evli gibi yaşıyo ediyo , keyfi kaçtı sevdiği adamı terk etti , mantıklı mu bu şimdi , Savaş ona söz verdi bi yolunu bulup halledicem olayı diye , Şahnura inandı desem , sevdiği adamla evlenemicek diye , tamamen hayatından çıkartmayı tercih etti yani , saçma ...

evetbence de yaseminin terk etmesi saçmalığın daniskası
ulen küçük ağayı bırakırlar mı sana
koskoca aşiretin veliahtı

evetbence de yaseminin terk etmesi saçmalığın daniskası
ulen küçük ağayı bırakırlar mı sana
koskoca aşiretin veliahtı

katılıyorum sana duygu...
torununu alır kadın bırakır mı hiç yasemindee
ama ben sıkılmaya başladım ya hep aynı,hep aynı
savaşın işi çıkıyor gelemiyorr,yasemin sinirleniyor tartışıyorlar veya ayrılıyorlar savaş buluyo ve dayanamayıp barışıyorlar yani.sürekli aynı durum söz konusu.biraz farklı şeyler olsa aslında güzel olur..

bende sana katılıyorum, hani arada farklılık olsun diye olaylar katıyolar , yok irana gidip savaş öldü numaraları , yok yaseminin savaşı terk etmesi , yok ömercikin hastalığı vb ama sonra gene aynı yere dönüyo olay , bari yavuzun niyeti ortaya çıksın da anlayalım ne olduğunu , oda orda burda yasemini süzüp süzüp duru :) bide evlensin şunlarda ondan sonraki olayları görelim artık , bence bu gidişle son bölümde evlencek bunlar , dizi böyle bitcek ya neyse...

yok kızım ya hep aynı ama ben seviyorum
ilk defa bir aşiret dizisi izliyorum
nefret ederim aşiret dizilerinden ama bunu seviyorum
Savaşın Yaseminin gönlünü almak için yaptıkları çok canımı yakıyor
üzülüyorum
sırf savaşın aşkına saygı duyduğumdan izliyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…