Şu çiçegin agzını burdunun dağıtıcam gerizekalı delirttii beni
güya savaşa iyilik yapıyo allahın düz mantık beyinsiz salağı ya delirdinm bak :84:
Çok izleyemedim ya bu akşam , sonuna yetiştim , naptı çiçek safı :)
öf çiçek allah cezanı versin bee
amma abarttın ya
bişey yapmamışlar kaçırmışlar bi tek
ulen fatmagül bu kadar olay yapmadı be öf
ya kadına da hak vermiyor değilim yaniAynen katılıyorum canım sana, ya şahnur'a ne demeli resmen kuma olarak gel dedi Yasemin'e, ya bu dizide Yavuz'un sinsi gülüşüne, Şahnur'a uyuz oluyorum.
gerizekalı yasemin de bi anlatsa şu yavuzu bi lafı açılsayavuz savaşın ve yaseminin başına bela olacak yasem,ne iyice abayı yaktı
Bence Yaseminin , Savaşı terk etmesi saçmalık , şimdi öbür bölüm Savaş Yasemini bulur , dier bölümdede kendini affetirir yani , diziye ekşın gelsin diye yapmışlar , Yasemin Savaşa aşık , Savaş Yasemine aşık daha ne istiyo Yasemin , zaten adamla evli gibi yaşıyo ediyo , keyfi kaçtı sevdiği adamı terk etti , mantıklı mu bu şimdi , Savaş ona söz verdi bi yolunu bulup halledicem olayı diye , Şahnura inandı desem , sevdiği adamla evlenemicek diye , tamamen hayatından çıkartmayı tercih etti yani , saçma ...
evetbence de yaseminin terk etmesi saçmalığın daniskası
ulen küçük ağayı bırakırlar mı sana
koskoca aşiretin veliahtı
katılıyorum sana duygu...
torununu alır kadın bırakır mı hiç yasemindee
ama ben sıkılmaya başladım ya hep aynı,hep aynı
savaşın işi çıkıyor gelemiyorr,yasemin sinirleniyor tartışıyorlar veya ayrılıyorlar savaş buluyo ve dayanamayıp barışıyorlar yani.sürekli aynı durum söz konusu.biraz farklı şeyler olsa aslında güzel olur..
yok kızım ya hep aynı ama ben seviyorumkatılıyorum sana duygu...
torununu alır kadın bırakır mı hiç yasemindee
ama ben sıkılmaya başladım ya hep aynı,hep aynı
savaşın işi çıkıyor gelemiyorr,yasemin sinirleniyor tartışıyorlar veya ayrılıyorlar savaş buluyo ve dayanamayıp barışıyorlar yani.sürekli aynı durum söz konusu.biraz farklı şeyler olsa aslında güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?