ben sanırım zor biriyim 6 yıllık ilişkim vardı.hayatımdaki insan çok zor biriydi çok seven çok aşık olan ama içinde problemli, aşırı kıskanç kısıtlayıcı biriydi.tabi bende özgürlüğüme düşkün tipik koç kadınıyım. herşey zordu, ilişki zordu ,çok ağlattı ama çok sevgi doluydu aynı zamanda.beni kaybedemiyeceğini biliyordu böyle tutku ama zorluklarla dolu bi ilişki tabi güzeldi mutluluk mutsuzluk iç içeydi. dünyanın en iyi insanıydı çünkü üzsede sevmeyide iyi bilirdi.aşıktım ona ama tabi üniversite bitti iş güç mevzuları başladı.ben hep azimliydim çok çalıştım ve atandım ama o çok az çalıştı umursamaz davrandı ve iş güç yokken babamla konuşmam konusunda baskı yaptı bende direnemedim konuştum babamla ama o iş bulamadı bulmak içinde çabalamadı derken bunu komplex haline getirdi daha çok kıskandı daha çok üzdü beni üzdükçe üzdü o yalovadaydı ben istanbuldaydım derken yılların birikimiyle patladım kesin bir kararla ayrıldım ondan okadar çok ağladı okadar çok üzüldüki 10 kilo verdi 1 ayda zaten zor günler geçirmişti vijdan azabıyla kıvranırken bi andada koptum ondan ayrılınca rahatladım ama bi yandanda özledim canımdı benim birlikte büyümüştük keşke arkadaşlığımız bitmese diye düşünüyordum dost kalabilsek ayrılsakta ama ayrılmayı daha çok istiyordum derken birine aşık oldum önceden beğendiğim iş ortamında birine. aşık olduğum kişide iyi biriydi ama eksik şeyleri vardı duyguları yaşı bişeyleri yüzeyseldi ama ben eriyip bitiyordum ona ayrı bişey bana bu adamdan uzak dur diyordu o adama aşık olduğumu bu ilişkinin bittiğini açıkça söyledim ama içim acıya acıya bunca emekte gidiyodu kayıyordu ben başkasına aşığım artık unut beni dedim ama yinede bırakmadı biz ayrılamayız biz birbirimizden kopamayız diyip ağladı hep kıyamadım ona ama aşık olduğumkişidende vazgeçemedim bi süre böyle devam etti sonunda sevgilim aşık olduğum adamla beni ayırdı evet bildiğiniz ayırdı hissediyorum bu adamın amacı senin duygusal boşluğundan faydalanmak dedi seni sevmiyor dedi adamın karşısına çıkıp bu kız benim dedi. yaptığım hatalarla onu ben sana ittim o çaresizdi benden kaçarken sana aşık oldu dedi senin amacın o kızı kullanmak dedi adam bişey demeden çıktı hayatımdan direnmedi adamda seviyo gibiydi ama benden 10 yaş büyüktü kaldıramadı haklıydı beni sevdi mi bilmiyorum ama ben aşık oldumona şimdi sevgilimle nişanlandık onu sevsemde kızgınım aşıkolduğum insandan ayırdı beni hala adama aşıkolduğumu biliyor ama geçecek zamanla yine eskisi gibi olacak seni üzdüğümden kaçtın benden başkasına aşık oldun söz hayatımız mükemmel olacak diyor beni bunlara inandırdı aslında arada kalmaktan kurtardı ama aklım o adamda bi yandanda nişanlımla mutlu olmak istiyorum onu eskisi gibi sever miyim sevmek için neler vermezdim çünkü zamanında üzsede mükemmel biri o çok tatlı sevecen biri eski kıskançlıkları huysuzlukları uçtu gitti napacağımı bilemiyorum aşk acısı çekiyorum vefayı aşka kalp çarpıntısına tercih ettim bilmiyorum doğru mu zaman gösterecek
Son düzenleme: