aşk yeter zannediyorsun ama yetmiyor

cundagg çok akıcı. Roman tarzında anlatmışsın. Daha uzun olsaydı hiç sıkılmadan okurdum kesinlikle.

Korktuğundan bahsetmişsin. Eskidende boşanırsam ne olacak sonra ki düzen korkusu da yaşamışsındır eminim ki. Bak şuan o karatı vermişsin kararlısın. Eminim ki zamanı gelince güncel olan korkularınıda çiğneyip geçeceksin.

Neden böyle ince ruhlu kadınlar hep kötü hayat yaşamak zorunda bırakılıyor ki?
Hani insanın hayatında bi dönüm noktası vardır ya. Zamanı gelince karşına çıkar ve sen o fırsatı güzel kullanırsan anka kuşu gibi olursun. Daha yeni daha sağlam basabileceğin bi hayat. Çıkardığın şahane tecrübeler ve yeni bir sen. Bunlara sahip olabilmek için bazen düşmek gerekiyor

Aynen öyle. İnşaAllah hepimiz sürekli düşmeden düze çıkarız..

Boşanan ve boşanmaya karar veren her kadının aklında bu soru işaretleri vardır emin olabilirsin , ama sonu aydinlik yasayan biri olarak söylüyorum .
Herkes gibi ben de bunları ben yazmışım gibi hissettim , sanki benim yaşadıklarımı yakin bir arkadaşım olarak sen anlatmışsın gibi okudum .
Zaman herşeyin ilacı degil zaman sadece inandığımız şeylerin ilacı olur , sen de inan sana ilaç olacak insallah

bizde de öyle oldu aranmalar seviyorumlar değişeceğimler... ama dereyi geçene kadar. bu gün dönsem yarın aynı olur

Konunuz anlaşılmıyor...bu evlilikte sorun olan, sizi boşanmaya iten şey ne?

Yaknız otobüse binip, yalnız gezip tozmak olamaz sanırım.
onları yazmadım çünkü konu o bana bunu yaptı ne yapayım değil. çözüm boşanmak zaten sadece bu süreçte desteğe ihtiyacım var...

Konuyu açanın siz olduğunu görünce çok şaşırdım!
Boşandım çok klişe ama zaman en güzel ilaç!
Asıl kararınızdan eminmisiniz? ufacık bir umut bile yok mu?
neden şaşırdınız? kararımdan eminim bu sefer oldukça eminim. ama beni arayıp sürekli değişeceğini her şeyin istediğim gibi olacağını söylüyor sözler veriyor. bu da canımı epey yakıyor. biliyorum ki değişmeyecek... belki bir gün belki iki gün sonra yavaş yavaş beni kemirmeye başlayacak. sonra bir bakmışım aynı şeyler. dolayısıyla umut yok. olmamalı...

aminnn hepimiz inşallah. çok teşekkür ederim

Garip olacak belki ama ben boşanma dönemini komedi filmleri izleyerek, düzenli ve sağlıklı beslenerek (migren ve panik atak yine başlamasın diye), bol bol dışarıda vakit geçirip yürüyüş yaparak atlattım. En önemlisi de -özellikle çocuğunuz da varsa- hayat standartlarınızı nasıl koruyacaksınızın planını yapmanız gerek, bu da ayrı bir stres kaynağı çünkü. Geri adım atmalar barışalım herşey düzelecekler bende de olmuştu, sevdiğim halde kapımda da yatsa geri dönmeyeceğim diye karar vermiştim çünkü bi ilişki laçkalaşırsa artık dikiş tutmuyor.

tam olarak aynı durumdayım ve bu sebepten çok korkuyorum.

Umarım bu kararını bir anlık öfkeyle almıyorsundur. Şunu söyleyim burda çok sık ayrılıp mutlu olabların hikayesini dinlesekte bir de pişman olup daha mutsuz bir hayata başlayıp eski günlerini ananlar var.
Boşanmak için bir ayağının kesilmesi gibi derler yoluna devam edersin ama hep bir şeyler eksik olur.
Tabi bunları söylerken bir kaç şeyde bilmek gerek.
Çocuğunuz var mı?
Maddi durumun nasıl?
Yaşın kaç?
Seviyor musun?

Benim gibi aynı dertten yakınan ne çok insan varmis zamanla sevgi de bitiyor çünkü bize ait hiç birşey bırakmıyorlar ki hayatımız da. Öyle çok özlüyorum ki eski hayatımı sürekli gözlerim doluyor. Ben çok neşeli çok konuşan biriyken şimdi eşim yanımdayken tek laf etmeyip sadece çocuğuyla ilgilenen yada telefonla oynayan biri oldum. Keşke zamanı geri alabilseydik...

Ah ah bir an yazıyı yazan benim sandım,birebir içimden geçen cümleler kelimesi kelimesine güçsüz değiliz sadece bastırılmış gücümüzü açığa çıkarmak için bir ışığa ihtiyaç var. Herşey güzel olacak demeye geldim

Ben yakinda ozgurlugume kavusucam ama ben eski ben degilim eski ozguvenli iyi kalpli iyi niyetli en önemlisi gözümdeki parilti gitti gözümün feri sonmus herkes gözlerin ne güzel derdi aglamaktan bi hal olmusum ben beni cok özlüyorum

Bazı şeyleri biraz mizaha vur. Ben derdim ki,karpuz gibi düşün ,dıştan güzeldi ,aldım içi çürük çıktı,anasına iade ettim. Aynaya baktığında ben ne kadar güçlü bir kadınım ki, boyun egmiyorum yanlış giden şeye ve bosaniyorum ,de. Tek celsede boşandım, 40'i çıkınca annem pasta yaptı, ufledim. Yeniden doğuşumu kutladik. Bir de moral veren insanları tut yanında, çok konuşan olacak. Boşver hepsini, önüne bak. Mahkemeden çıktığım saatte bir üniversitenin yüksek lisans mülakatina girdim, 2.olarak kazandım, okumak yeniden, beynimi yoğun şeylerle meşgul etmek bana çok iyi geldi. En yakin dostum psikolog,aklına iyi anılar gelecek, sana yaşattığı kötü şeyleri yaz ve oku, iyi anlar aklına gelince demisti. Sana yaptığı kötülükleeri de hatırla, güzel an'lari hatirlarken. Sonra başka hatıralar eklenecek,başka insanlarla. İyiki bosanmisim. 26 yaşında çok gençtim. Şimdi 31 yaşında istediğim kişi ile evliyim ve bebek bekliyorum. Kötü günleri ardında birakmazsan güzel günlere kosamaZsin .

Ben tekrar kendimi sevmeyi deniyorum eski beni tozlu raflardan aldım tekrar eski neşeli olmaya çalışıyorum

Avrupa Yakası'nın 145. bölümünde Aslı'nın her işini Osman yapmaya başlıyordu. Kafede içeceğini seçer, gideceği yeri seçer, yapacağı işi çözümler, evden alır, eve bırakır vs. Aslı aptallaşıyordu artık ve durumu fark edip durduruyordu. Çünkü muhtaç olmuştu başkasına. Gülse'nin kalemi işte.. Haliniz bana bunu hatırlattı. Umarım mutlu olursunuz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…