Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

bendee geldım topiğinee :) ben aska ınanıyorum ama umdugumu bulamadım :S
platonik olarak sevdiğim çocuk vardı ve olmadı ondan sonra bende ümidi kestim :S

Ayy kızlarr topiğimi coşturmuşsunuz ne güzel yorumları oku oku sevindim vallahıı

Aşk'a artık bende inanamıyorum yaa.. güvenemiyorum bir türlüüü umduğumu bulamıyorum hahaha

neyse yaww...

Ayy kızlarr topiğimi coşturmuşsunuz ne güzel yorumları oku oku sevindim vallahıı

Aşk'a artık bende inanamıyorum yaa.. güvenemiyorum bir türlüüü umduğumu bulamıyorum hahaha

neyse yaww...

Kaç yaşındasın tatlım¿ Erkeklere değer vermeyeceksin ;az değer veriyorsun çok değer verene kaçarlar ,çok değer verirsin bunalır daralırlar en iyisi amaaan deyip geçmek

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın tatlım¿ Erkeklere değer vermeyeceksin ;değer veriyorsun çok değer verene kaçarlar ,çok değer verirsin bunalır daralırlar en iyisi amaaan deyip geçmek

Hoşlanınca o olmuyor işte. Çok saçma şeyler yapıyoruz bile bile.

Kaç yaşındasın tatlım¿ Erkeklere değer vermeyeceksin ;değer veriyorsun çok değer verene kaçarlar ,çok değer verirsin bunalır daralırlar en iyisi amaaan deyip geçmek

19,5 tatlımm hahaha Sizler kaç yaşındasınız ???
evet çok haklısın erkeklere değer vermiceksin, çok değer verince uçup gidiyorlarr

aynı benn ama bu seferde ben tepkinli olunca etrafımda erkek kalmadı yahuu

Ahaha bana da öyle oldu hakikaten böyle yapınca da erkek kalmıyor sanırım
Amaaaan hayırlısı diyelim o vakit ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…