Bence aşk var ve dünyada ki en güzel şey.. Onun yanında olmak olmak sana bi tlfn kadar uzağında olması ona sarılmak koklamak sesini duymak gözlerine bakmak.. Bunlar aşkın en güzel halleri.. Ben her gün tekrar aşık oluyorum ona bi gün sesine bi gün gözüne bi gün dokunuşuna bi gün söylediği ufacık bi söze.. AŞK var kızlar her insanın yaşaması gereken bi duygu hemde :)
Düzgün bir insan çıksa tamam da.Senin adına sevindim. Allah ayırmasın. :2:
Tşk ederim canım:) çıkar elbet seninde karşına doğru kişi geç olsun ama güç olmasın demişler :)
Tşk ederim canım:) çıkar elbet seninde karşına doğru kişi geç olsun ama güç olmasın demişler :)
Amin. Herkesin karşısına hayırlısını çıkarsın Allah'ım. :)
Kızlarr aramıza hoşgeldiniz kusura bakmayın ara ara girip yazıyorum şuanda işteyim ve çok yoğun çalışyorum arada kaytarıp size yazıyorumm
Aşk var ama bizi bulmuyor malesefe.. Kendi adıma hala bir aşk beni bulamadıı hahahahep çürük çarıkk ayollll 60: hepte bana denk geliyor bende mi bir sorun var düşünmeye başladım he ?? :26::26::26:
Ben gelenleri karşılıyorum merak etme.Bende öyle düşünüyorum artık.
tamam canım anlaştıkk
Yok ya bizde sorun yokk, onlar dengesiz bizim suçumuz yokkkk !!!! öyle değil mi yaa ?? :26:
Ya Bakırköy'de oturuyorum düzgün bir insan olmaz mı ya?:2: Hepsi şımarık insanlar.Ben gururlu, seven bir insan istiyorum çok mu?
İstanbul da biraz daha rahat erkekler sanırım ben şimdi yaz okulu için burdayım buradaki erkekleri görüyorum hepsi o kadar rahat ki kızlarla ilişkilerinde(yani rahattan kastım anlaşılmıştır eğlenelim gülelim tarzında) Ortamlara giren de bozuluyor sanırım :44: Ben de Ankara'da oturuyorum orası bu kadar değil yani.Acaba daha da küçük bir şehire gitsek tam kendimize göre birisini bulabilir miyiz kihkih
Konu sahibi evli değilmisiniz, hatta annesiniz anladığım kadarıyla. ? Aşk yok mu yani sizde ?
Ya Bakırköy'de oturuyorum düzgün bir insan olmaz mı ya?:2: Hepsi şımarık insanlar.Ben gururlu, seven bir insan istiyorum çok mu?
İstanbul da biraz daha rahat erkekler sanırım ben şimdi yaz okulu için burdayım buradaki erkekleri görüyorum hepsi o kadar rahat ki kızlarla ilişkilerinde(yani rahattan kastım anlaşılmıştır eğlenelim gülelim tarzında) Ortamlara giren de bozuluyor sanırım :44: Ben de Ankara'da oturuyorum orası bu kadar değil yani.Acaba daha da küçük bir şehire gitsek tam kendimize göre birisini bulabilir miyiz kihkih
Konu sahibi evli değilmisiniz, hatta annesiniz anladığım kadarıyla. ? Aşk yok mu yani sizde ?
Ben de inşallah olursa Ankara'ya geleceğim.
Ben de inşallah olursa Ankara'ya geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?