Günaydın canım nasılsım görüşmeyeli ?
Evet canım turizmciyim gerçekten çok zevkli ama bir o kadarda yorucuuBirde çevrendekiler işine saygı duymuyorsa onlara anlatmak daha bi yorucu
İstanbuldayımm tatlım
Nasılsın görüşmeyeli ??
Hem de İstanbuldaaa çok güzel bence boşver çevrendekileriİyiyim napıyım maket yapmam gerek benim de ama oyalanıyorum pof
Doğru söylüyorsundaa çok konuşuyorlarr bee sıkılıyorum bazenn
Havalar çok sıcak insan hiç bişey yapası gelmiyorr normall.. Bende hiç birşey yapmak istemiyorum
Değl mi şöyle bir yerde oturup çay içmek keyif sohbeti yapmak varken arkadaşlarla
Doğru amaBen istemiyorum benim işim güzel dermişim hahah
Kendinden biraz bahsedebilir misin canım tanışalım artukkkk
23 yaşındayımm öğrenciyim ankarada yaşıyorumm başka ne diyeyimhımm adım nadide bu arada
Selam o dostane yüreğinizde banda yer var mıdır :26:
Selam o dostane yüreğinizde banda yer var mıdır :26:
Memnun oldum canım bende ayşenur
Canımmmm benimm
Tabiki varr, Hoşgeldin topiğimizeeee
hım ne güzellBölüm neydi canım senin ?
Ben gelince arkadaşlar da peşimden geliyor gezmeyeTurizmcisin hazır sorayım bizim kızlar gece de gezmek istiyor da içkili ortamları filan sevmezler nereye gitsek sence? Bir arkadaş galata kulesine götür dedi oraya gitsek olur demi
ne güzellBende arkadaş bulamıyorumm...
Galata kulesindede içkili yer var canımm.. Şöle sahile felan gitseniz daha iyi olur bu yaz sıcağındaa :26:
mimarlık okuyorum tatlım aslında çok seviyorum bölümümüama okuması sıkıntı sürekli maket çizim maket çizim
Normal yer yok mu tüh ,neyse o zaman sahilde dolanırız biz de akşamları
Senin niye arkadaşın yok genelde belli yaştan sonra hep evlenip uzaklaşıyorlarmış bekar arkadaşlardan öyle mi oldu ??
Ben en çok ondan tırsıyorum da bizimkilerin de evlenme yaşı geliyor :18:
Canım istanbulda gezebileceğiniz yerler ;
Karaköye inebilirsiniz içkili ortamlarda vardır ama içkisizde vardırr..
Gülhane parkında sahile bakan çok güzel cafelar var tüm ist ayaklarını altında gibi orda çaylarınızı yudumlayabilirsinizz...
Kabataş - fındıklı sahiline inebilirsiniz yine içkisiz olarak şimdilik önerebileceğim buralar beğenmezsen tekrar söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?