Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

Selam aşk düşmanı hoşgeldin topiğimize

ee o zaman hoşgeldin tatlımm

Hoşgeldin canımm
Ewet kalp istiyor ama bendede mantık onaylamıyorr.. off üzülmüyorum artık bennn

Eeen güzelini yapıyorsun tatlım üzül üzül nereye kadar

ndd;25 haziranda bitti düzeltmiştim:44:
Hoşbuldum esmerr..
Selamlar herkese..

şeker kuzum noldu ya benim yeni haberim oluyo
okudum ama aranız bozuktu sadece degil mi?
ona biraz zaman ver bence:26::26:

ama artık dertlere son!! Eğlen coş kop kop yapıcaz artık bu topikte hehe :118::118:

kesinlikle çok doğru.. Bu topiğin kuruluş amacı eğlenmek, yeni arkadaşlıklar kurmak, dertleri biraz olsun unutmakk...

Ama artık dertlere son!! eğlen coş kop kop yapıcaz artık bu topikte hehe :118::118:

evet bence de böyle çok daha rahat nerdesin kimlesin diyen biri yok 4 gün önce sevgilimden ayrıldım beni 2. kız olarak görüyomuş ama yapcak bişey yok böyle daha güzel kafam rahat

şeker kuzum noldu ya benim yeni haberim oluyo
okudum ama aranız bozuktu sadece degil mi?
ona biraz zaman ver bence:26::26:

Bizim topige yazmıştım canım,aramız bozuktu biraz..İzne gelmişti işte cok güzel gecmişti sonra bi anda bozuldu hersey.
O kadar degişmiş ki söyledigi sözleri kaldıramadım cok incindim..Ufacık seyleri büyüttükçe büyüttü..Telefonda konusuyoduk işte bagırarak konusmaya basladı.Bagırma dedim,bagırırım dedı saydı bıseyler.Kapatıyorum ben iyi geceler dedim kapattım.Mesaj attı arkasından,arama beni bi daha yolun acık olsun dıye.cvp yazmadım.
Ben hic bişey yapmadım ama.Hic bi sucum yok yani.Sucum olsa özür dilerim,bilirim hatamı.
Dün cok samımı arkadası aradı beni,kafası cok bozuk nolur idare et biraz,seni cok seviyo askerlikten,yasadıgı zorluklardan dolayı böyle dedi.Aramadım daha da.Öyle işte kuzum

ALLAHa çok şükür iyiyim tatlımm.. Sen nasılsın ? Bi göründün bi kayboldun kızz çok mu işin varrr

Teşekkür ederım canım. Bende iyiyiym. :) yok canım aslında kaybolmadım da zamansız oldu şuan stajdayım birden kayboldum

kuzum benim ya psikolojiis bozulmuştur yani bence biraz sessiz kal özleyip arıcaktır
ama beklerkende üzme kendini olur mu tatlım düşünüp durma hep

evet bence de böyle çok daha rahat nerdesin kimlesin diyen biri yok 4 gün önce sevgilimden ayrıldım beni 2. kız olarak görüyomuş ama yapcak bişey yok böyle daha güzel kafam rahat

Aman uzak kalsın öylesi!! Kendilerini ne sanıyor bunlar ya ikinci kız olarak görebiliyormuş bulunmaz hint kumaşı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…