Selam aşk düşmanı hoşgeldin topiğimize
ee o zaman hoşgeldin tatlımm
Hoşgeldin canımm
Ewet kalp istiyor ama bendede mantık onaylamıyorr.. off üzülmüyorum artık bennn
hangimiz üzülmedik ki hikayeelerimiz farklı olsada bıraktıgı acı aynı diye düşünüyorum benimde kalbim istiyor mantıgımsa sen delirdn iyice diyor:)):44::44::44:
Selam aşk düşmanı hoşgeldin topiğimize
hoşbulduk sevdim bu topigi elelrine saglık:))
rica ederim tatlım ne demek burası hepimizin topiği
Ayy o mantığımızı daha önceden dinleseydikk ooo şimdiye kadar hiç üzülmezdikk boşver tatlım mantığın doğru diyorr
hoş bulduk meğer hepimiz aynı dertten yakınmaktaymışız
ndd;25 haziranda bitti düzeltmiştim:44:
Hoşbuldum esmerr..
Selamlar herkese..
ama artık dertlere son!!Eğlen coş kop kop yapıcaz artık bu topikte hehe :118::118:
Ama artık dertlere son!!eğlen coş kop kop yapıcaz artık bu topikte hehe :118::118:
Ama artık dertlere son!!eğlen coş kop kop yapıcaz artık bu topikte hehe :118::118:
ndd;25 haziranda bitti düzeltmiştim:44:
Hoşbuldum esmerr..
Selamlar herkese..
şeker kuzum noldu ya benim yeni haberim oluyo
okudum ama aranız bozuktu sadece degil mi?
ona biraz zaman ver bence:26::26:
ALLAHa çok şükür iyiyim tatlımm.. Sen nasılsın ? Bi göründün bi kayboldun kızz çok mu işin varrr
Kötüyüm esmerr,terkedildim ben hem de durduk yere
Bizim topige yazmıştım canım,aramız bozuktu biraz..İzne gelmişti işte cok güzel gecmişti sonra bi anda bozuldu hersey.
O kadar degişmiş ki söyledigi sözleri kaldıramadım cok incindim..Ufacık seyleri büyüttükçe büyüttü..Telefonda konusuyoduk işte bagırarak konusmaya basladı.Bagırma dedim,bagırırım dedı saydı bıseyler.Kapatıyorum ben iyi geceler dedim kapattım.Mesaj attı arkasından,arama beni bi daha yolun acık olsun dıye.cvp yazmadım.
Ben hic bişey yapmadım ama.Hic bi sucum yok yani.Sucum olsa özür dilerim,bilirim hatamı.
Dün cok samımı arkadası aradı beni,kafası cok bozuk nolur idare et biraz,seni cok seviyo askerlikten,yasadıgı zorluklardan dolayı böyle dedi.Aramadım daha da.Öyle işte kuzum
nasılsın tatlımm :):)
evet bence de böyle çok daha rahatnerdesin kimlesin diyen biri yok 4 gün önce sevgilimden ayrıldım beni 2. kız olarak görüyomuş ama yapcak bişey yok böyle daha güzel kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?