Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

kütahyalıyım aslen ama ögrenim hayatım ankarada geçti hep ankara
bide sor ki seviyo msusun sevmiyorum resmi bi şehir ben ücra ama huzur isteyenlerdenim
üni 2.sınıfım pc programlama ve istatistik okuyorum..
sen??

Anladım canım, hakkında hayırlısı olur inşş
Bende İstanbulda doğdum büyüdüm üni 2. sınıfa geçtim turizm ve seyahat hiz. okuyorum bir turizm acentasında satışla ilgileniyorumm yakın bir tarihte seyahat danışmanı olacağım (inşş ) :52::52::52:

bana diyo erkeke kanakn olmaz arkadaşında zor olur
kendi kızlarla oh gzer tozar ona yasak degil
sonracıma diyo gezip tozamanzsın
ha bide dediki ünide dikkat et çayına ilaç atmasınlar erekkeli gruplara girme
vayyy efendim vayyy dedim hepsini uyguladım bende:)))
:52::52::52::52:

tabi biz saf aşık beni önemsiyo diye düşünür kurallara uyarız:9:

Anladım canım, hakkında hayırlısı olur inşş
Bende İstanbulda doğdum büyüdüm üni 2. sınıfa geçtim turizm ve seyahat hiz. okuyorum bir turizm acentasında satışla ilgileniyorumm yakın bir tarihte seyahat danışmanı olacağım (inşş ) :52::52::52:

ne güzel canım yaa hakkında hayırlısı olsun
e bu topigi niden açtın bakalım sende mi hödügün birine rast geldin:)):51::51::26::26:

ne güzel canım yaa hakkında hayırlısı olsun
e bu topigi niden açtın bakalım sende mi hödügün birine rast geldin:)):51::51::26::26:

amin canım hepimizin inş.. :16:
haha ewet canımm,, benim gibi mutsuz olan aşkta yüzü gülmeyen arkadaşlarla tanışmak sohbet etmek istedim ohh çokta iyi yapmışımm :9:

Tekrar geldim kızlar:3:
E bende tanıtayım kendimi barii,Sivas'lıyım 21 yaşımdayım,üni.3.sınıf ögrencisiyim:10:

merhaba tatlım :1: Tekrardan hoşgeldinnn:16:

Nasılsın ??

Hosbuldumm:16:dışarı cıkacaktık annemle,bir rahmet yagıyor ki sorma tatlım cıkamadık tabi.
İyi olmaya calısıyorum,insallah olucam..sen nasılsın,anlat bakalım :34:

Son düzenleme:
Hosbuldumm:16:dışarı cıkacaktık annemle,bir rahmet yagıyor ki sorma tatlım cıkamadık tabi.
İyi olmaya calısıyorum,insallah olucam..sen nasılsın,anlat bakalım :34:

AYY NE GÜZEL BURASIDA BİLDİĞİN YANIYORRR :1::1:
BENDE ŞİMDİ İŞTEN ÇIKIYORUM CANIM SON BİR KEZ BAKAYIM DEDİMM... EE YETER ARTIK BU KADARLIK ÇALIŞMAA...
bU AKŞAM NETE GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM EVDEN BURDA OLURSAN YİNE KONUŞURUZZ ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL KİB CANIM :16:

aşka inanıp inanmamak arasında gidip geliyorum... belki gerçekten aşk var ama neden sen onsuz hayat düşünemezken o kolayca yeni hayat düşünüyor.. hep bi taraf daha çok seviyo.. bunu önlesek karşılıklı aşk,sevgi bulsak aşka inansakkkk keşke....

aşka inanıp inanmamak arasında gidip geliyorum... belki gerçekten aşk var ama neden sen onsuz hayat düşünemezken o kolayca yeni hayat düşünüyor.. hep bi taraf daha çok seviyo.. bunu önlesek karşılıklı aşk,sevgi bulsak aşka inansakkkk keşke....
Limonatanın yanında çerezsiz yapamıyorlar işte ondan.

Ask var gercekten var ...
Sadece sen onu bulamyorsun yada daha zamani degil.

Evet canım aynen. Genelde yanlış zaman yada yanlış kişi olur :51:

Eee kızlar kimsecikler yok mu ya :) ayol burası çok sessiz olmuş :27::52: nerde bu kk nın şekerleri ya :1::3:

Sanki benim icin acilmis bi konu...nisanlimdan dügüne 4 gün kala ayrilinca ne ask istiyorum nede baska bisi...

bundan sonra görücü usulu kardesim en güzeli ve en mantiklisi bu yani bunu ögrendim ben

etrafimda görüsü üsülü olanlar mutlu bizim gibi aptal asiklar hicte mutlu degil

yokmu kardesi mardesi olan :D :D

Sanki benim icin acilmis bi konu...nisanlimdan dügüne 4 gün kala ayrilinca ne ask istiyorum nede baska bisi...

bundan sonra görücü usulu kardesim en güzeli ve en mantiklisi bu yani bunu ögrendim ben

etrafimda görüsü üsülü olanlar mutlu bizim gibi aptal asiklar hicte mutlu degil

yokmu kardesi mardesi olan :D :D

:D Görücü usulünde saygı oluyor zamanla sevgi ve sadakatta oluyor. Ya bu arada benim erkek kardeşim yok kusura bakma tatlım.:10: Şu aldatma yorumlarını okuyunca erkeklerden tamamen nefret ettim. :113:

Back
X