Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü usulünde saygı oluyor zamanla sevgi ve sadakatta oluyor. Ya bu arada benim erkek kardeşim yok kusura bakma tatlım.
Şu aldatma yorumlarını okuyunca erkeklerden tamamen nefret ettim. :113:
kızlarrrr hepinize günaydınn, mutlu günlerrr![]()
Nasılsınız dünden berii ??
Yeni gelen arkadaşlarım hepiciniz hoşgeldinizz![]()
Akşam çok yorgundum kızlar kusura bakmayın gelemedimm.. Günde 12 saat çalışnca çok yorgun ouyor insan haliyle..
En mantıklısı görücü usulü ama ben aşık olmak deliler gibi sevmek sevilmek istiyorumm yaaa :84::84::84::84::84:
Heralde boş bir hayalin peşindeyim şuandaaa![]()
Günaydın...
Kim deliler gibi sevilmek istemez ki ama şuan da bütün erkekler alay peşinde o olmazsa bu olur fikirlerindeler.
:113:
Maleseff...
Korkarım bizede görücü usulü evlilik kalacakKi hep derdimm ben görücü usulü evlenmem diye büyük konuştum sanırımm
![]()
Ben de hep görücü usulü evlilik mi kaldı bu devirde, ben aşık olmadan evlenmem derdim. Ben senden de büyük konuşmuşum. :26:
ayy başımıza gelenlerrrrrr
napcaz kız şimdi bizzzz![]()
Günaydın...
Kim deliler gibi sevilmek istemez ki ama şuan da bütün erkekler alay peşinde o olmazsa bu olur fikirlerindeler.
:113:
Ben de hep görücü usulü evlilik mi kaldı bu devirde, ben aşık olmadan evlenmem derdim. Ben senden de büyük konuşmuşum. :26:
Aşka inanmayan bütün arkadaşlara günaydınlar![]()
Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlarr.. Bütün dualarınız kabul olsunn![]()
Bende tam tersi hep gorucu usulu evlencem dedim ama asik olarak evlencektim nerdeyse direkten dondum![]()
Artik kapimin tikirdamasini beklicem :))
Hayirli kandiller sekerler :-*
hayirli kandillerrrr kizlarrr:)
bende katildim araniza...
Ask nedir abi yaaaaa :))))
YOk bekliyorum birgün Prensim kapimi calacakkkkkkcok beklerim :)
Prens yok bir kere şekerim hepsi hödükBizi prens prenses masallarıyla büyütüyorlar sonra biz de bekliyoruz ki prens gelecek
![]()
haha sende haklisin :)
kuzenimin bir lafi var cok güleriz. der Prensi Krali gectim "nefess alsin yeter" derartik benimde dilime dolandi. Nasi biri olsun falan diye soruyorlar. Nefes alsin yeter diyorum birsey beklemiyorum
Artk hatta dügünü falanda ben yapicam damat almaya fln gidicem, damat ne istiyorsa onu yapicam malum Damat hayali falan olur cocukcagizin.
Gelin kim ki ne ki dimi ama
hahaa:)