Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

:D Görücü usulünde saygı oluyor zamanla sevgi ve sadakatta oluyor. Ya bu arada benim erkek kardeşim yok kusura bakma tatlım.:10: Şu aldatma yorumlarını okuyunca erkeklerden tamamen nefret ettim. :113:

Aynen oyle canim :) ben gorucu usulu evlencem cumle aleme duyrulur haha :D
Aman asik oldumda noldu. Simdi ask acisi cekiyorum. Baska bi ise yaramadi. Oyle hayatimin en
Guzel zamani felanda degildi yani :D

kızlarrrr hepinize günaydınn, mutlu günlerrr :16:

Nasılsınız dünden berii ??

Yeni gelen arkadaşlarım hepiciniz hoşgeldinizz :16:

Akşam çok yorgundum kızlar kusura bakmayın gelemedimm.. Günde 12 saat çalışnca çok yorgun ouyor insan haliyle.. :19:

En mantıklısı görücü usulü ama ben aşık olmak deliler gibi sevmek sevilmek istiyorumm yaaa :84::84::84::84::84:

Heralde boş bir hayalin peşindeyim şuandaaa :52::52::52:

kızlarrrr hepinize günaydınn, mutlu günlerrr :16:

Nasılsınız dünden berii ??

Yeni gelen arkadaşlarım hepiciniz hoşgeldinizz :16:

Akşam çok yorgundum kızlar kusura bakmayın gelemedimm.. Günde 12 saat çalışnca çok yorgun ouyor insan haliyle.. :19:

En mantıklısı görücü usulü ama ben aşık olmak deliler gibi sevmek sevilmek istiyorumm yaaa :84::84::84::84::84:

Heralde boş bir hayalin peşindeyim şuandaaa :52::52::52:

Günaydın... :16:
Kim deliler gibi sevilmek istemez ki ama şuan da bütün erkekler alay peşinde o olmazsa bu olur fikirlerindeler.
:113:

Kim deliler gibi sevilmek istemez ki ama şuan da bütün erkekler alay peşinde o olmazsa bu olur fikirlerindeler.

Maleseff...

Korkarım bizede görücü usulü evlilik kalacak :9: Ki hep derdimm ben görücü usulü evlenmem diye büyük konuştum sanırımm :17:

Maleseff...

Korkarım bizede görücü usulü evlilik kalacak :9: Ki hep derdimm ben görücü usulü evlenmem diye büyük konuştum sanırımm :17:

Ben de hep görücü usulü evlilik mi kaldı bu devirde, ben aşık olmadan evlenmem derdim. Ben senden de büyük konuşmuşum. :26:

Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlarr.. Bütün dualarınız kabul olsunn :16:

Bende tam tersi hep gorucu usulu evlencem dedim ama asik olarak evlencektim nerdeyse direkten dondum :D
Artik kapimin tikirdamasini beklicem :))

Hayirli kandiller sekerler :-*

Ben de hep görücü usulü evlilik mi kaldı bu devirde, ben aşık olmadan evlenmem derdim. Ben senden de büyük konuşmuşum. :26:

Ay çok güldüm ikinize de :9::9: Ben de derdim hala da derim görücü usülü olmaz diye :9: Ama olmaz ki bekar kalırım daha iyi tanımadığım etmediğim adamla ne işim var aynı evde :1:

Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlarr.. Bütün dualarınız kabul olsunn :16:

Bende tam tersi hep gorucu usulu evlencem dedim ama asik olarak evlencektim nerdeyse direkten dondum :D
Artik kapimin tikirdamasini beklicem :))

Hayirli kandiller sekerler :-*

Size de hayırlı kandiller bugün çok dua edelim kabul olsun inşallah :16:

hayirli kandillerrrr kizlarrr:)

bende katildim araniza...

Ask nedir abi yaaaaa :))))

YOk bekliyorum birgün Prensim kapimi calacakkkkkk:P:P:P cok beklerim :)

hayirli kandillerrrr kizlarrr:)

bende katildim araniza...

Ask nedir abi yaaaaa :))))

YOk bekliyorum birgün Prensim kapimi calacakkkkkk:P:P:P cok beklerim :)

Prens yok bir kere şekerim hepsi hödük :1: Bizi prens prenses masallarıyla büyütüyorlar sonra biz de bekliyoruz ki prens gelecek:1:

Prens yok bir kere şekerim hepsi hödük :1: Bizi prens prenses masallarıyla büyütüyorlar sonra biz de bekliyoruz ki prens gelecek:1:

haha sende haklisin :)

kuzenimin bir lafi var cok güleriz. der Prensi Krali gectim "nefess alsin yeter" der :D artik benimde dilime dolandi. Nasi biri olsun falan diye soruyorlar. Nefes alsin yeter diyorum birsey beklemiyorum:D

Artk hatta dügünü falanda ben yapicam damat almaya fln gidicem, damat ne istiyorsa onu yapicam malum Damat hayali falan olur cocukcagizin.
Gelin kim ki ne ki dimi ama:D

hahaa:)

haha sende haklisin :)

kuzenimin bir lafi var cok güleriz. der Prensi Krali gectim "nefess alsin yeter" der :D artik benimde dilime dolandi. Nasi biri olsun falan diye soruyorlar. Nefes alsin yeter diyorum birsey beklemiyorum:D

Artk hatta dügünü falanda ben yapicam damat almaya fln gidicem, damat ne istiyorsa onu yapicam malum Damat hayali falan olur cocukcagizin.
Gelin kim ki ne ki dimi ama:D

hahaa:)

:9::9::9: Erkekler de aynısını diyor yalnız" nefes alsın yeter abi" e biz niye yalnızız onlar niye yalnız çözemedim ahah:9: Evi de salla bir araba çekersin damatın altına tamam oh mis :9::9:

Son düzenleme:
Ankaram90 Hoşgeldin canım aramıza..

Bende artık öküzümü bekliyorum prens hayallerinden çoktann vazgeçtimm :19::19:

19 yaşında beni aşka küstürenler utansınn :5::5:

Back
X