- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Bahardeniz00
-
Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Biri için evliliği bitirmek doğru gelmiyorsa yanlış yoldasın demektir ama ikinizde birbirinizi aldattığınız için bunu normalleştirmişsiniz herhalde.Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Boşanmış evli olduğumu biliyor. Evlenmek istiyor benimleO da evli mi, senin evli olduğunu biliyor mu.
Tencere dibin kara senin ki benden kara. Tencere kapak olmuşsunuz. Bence eşini suçlama sen de aynı yolun yolcususun. İkiniz de birbirinizi boynuzlayarak yaşamaya devam edin. Size bu yakışır.Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Sizi aldatma girisimleri olan adami baskasi icin degil kendiniz icin bosayin bence. Sonrasinda istediginizle görüşür, ask yasarsiniz.Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Ya siz iyimisiniz, ikinizde birbirinizi aldatıyorsunuz ve boşanmıyorsunuz, sebepte bu tür şeyler için evlilik bitirmek saçma, öyle mi? Merak ediyorum evlilik bitirme sebebi nedir sizin için?
Ne güzel dünya valla ohh mis,ne sis yansın ne kebap !Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Ama birini aldattığını bile bile bu duruma devam etmek doğru geliyor öyle mi?Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor
Biri için değil ama sizi aldatma girişiminde bulunan bir adamla bu ve başka sebeplerle duygusal ilişkiniz bittiyse evli kalmayın.Bir şey yaşayacaksınız bu evlilik birliği içinde zaten olmasın.Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Biri için evliliği bitirip tekrar ilişkiye başlamak doğru gelmiyor ama evliyken birini bulup tanışmak sadece yanlış öylemi ne paramdan olayım ne sevgimden teki vermiyorsa ikisi abi evliliğin adinida kirlettinizMerhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
Evliyken evleniliyormuymuş yaBoşanmış evli olduğumu biliyor. Evlenmek istiyor benimle
Sen hele bir boşan bakalım hala evlenmek isteyecek mi seninle? Evliyken kocasını aldatan kadına kaç erkek güvenir sence. Hayatı boyunca sana şüphe ile bakacak.Boşanmış evli olduğumu biliyor. Evlenmek istiyor benimle
Evliliği bitirip ilişki yaşamak doğru gelmiyor ama evliyken yaşamak doğru geliyor öyle mi?Merhaba arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim. Esimin beni aldatma girişimleri oldu hep affettim. 2 yil once artık içimde birşeyler bitti ve kiskanmayi da biraktim. Birini buldum yeni tanıştım aklim hep onda. Evliyim yanlış biliyorum ama esimden gelen sevgiyi hissedemiyorum artık hissetmiyorumda. Biri icin evliliği bitirip tekrar bi ilişkiye badlamak doğru gelmiyor ama ilk defa birinden bu sıcaklığı aldım ne yapacagim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?