Aşk :(

İşin kötü tarafı iş yüzünden halen arıyor beni. İş için sadece. Ve hiç bişey olmamış gibi davranıyor. Arkadaş kalmaya çalışıyor. Ne yapmalıyım

Biraz daha ayrıntılı anlatsanız, önceki konunuza da baktım ama anlaşılmıyor, çok özet yazmışsınız.
Şirketimiz vardı. Orda yönetici olarak çalışıyordum. Oda iyi iş yapıyordu derken ilgilenmeye başladı benimle. Sonra baktım ki samimi olmuşuz. Onun arkadaşları bana hiçte iyi olmayan şeyler anlattılar. Çıkmadan öncede az çok görüyordum kızlara olan zaafını. Her gelen kızlara müthiş bir yakınlık gösteriyordu. Zaman geçti ben çıkmaya başladım onunla. Nasıl olduysa güvenmiştim. Sonra şirketi devretmek istedik. Onunda iş sahibi olmasını istedim ve ona devrettik. Devrettiğim gün bambaşka bir insan oldu ve ilişki bitti.

Duygularınız dibe vurmuş ama işin birde maddi kısmı var, devir işi yapıldığında, paranızı ödedi mi, hala alacağınız var mı. İnşallah aranızda para pul işi kalmamıştır. Hani derler ya zararın neresinden dönerseniz kar diye.
Sizden iş için de yardım isterse ilgilenmeyin hiç, gurursuz batırırsa da çıkarırsa da kendi işi, baksın başının çaresine.

Bir arkadaşıyla ortak aldılar zaten. Ödediler. Ödeme yapmasaydılar deviri yapmazdım zaten. Olması gerektiğinden daha az bir miktara devrettik zaten.

İşin işle ilgili kısmını bilemeyeceğim ama bence şu an yaşadığınız aşk acısı değil. Yani hani aslında umrunda olmayan eski sevgilini bir kızla mutlu görsen kıymete biner ya, meğer ben ona aşıkmışım hali.
İnsan eski sevgilisi arkasından perişan olsun, onu hiç unutamasın, başkalarıyla olamasın istiyor içten içe.
Olmayınca da ona aşıkmış gibi acı çekiyor:26: Bu noktada iş konusunda hakkını ara, arkadaş olarak da agresif ol sallama bence.
Birde Allah kurtarmış diye düşün, öyle bi adamla ya evlenseydin

Aynen ya evlenseydim. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…