Belki de zaten bana bakmaz herkeste bunu biliyor yani olmayacak ama çok isterdimboşver gitsin diyeceğim
ama beni anlamıyor insanlar diyeceksin :)
derslerine odaklan demeyeceğim
ama aşkını platonik yaşa demek istiyorum açıkçası
üniversitede daha güzel daha tadında oluyor uğraşıp kafa yormana değmez bu yaşlarda emin ol
azıcık bekle birkaç sene daha olmaz mı:)
niye bakmasın yahuBelki de zaten bana bakmaz herkeste bunu biliyor yani olmayacak ama çok isterdim
Ya üniversitede göremezsem içimde kalır diye korkuyorum ilk defa birinden hoşlanıyorum :) O zaten gidecek hemde çirkinim bir kaç kez göz göze geldik ama ondan hoşlanan çok güzel kızlar ondan dedim :)niye bakmasın yahu
olacaksa inan
bir gülüşe bakar
ama sen dediğim gibi ünv bekle hehe
Asla ben nefret ediyorum o tiplerden dediğim gibi sakin biri :) normal daha önce sevgilisi olmamış bile olabilir ama yüzü çok tatlı ondan bakıyolar bütün kızlar dediğimde 4kişiButun kızlar ona hasta..kesin tipi de justin bieberdir..
Şimdiki liseliler hep o model..bakmaz o sana bakmaz:)
Evet gelmez12. sınıflar 2 hafta sonra daha okula gelmez muhtemelen
boşver canım hoşlandığınla kalsın, bazen kalması daha iyi oluyor emin ol
bak ben 24 yaşındayım ben de hoşlandığımla kaldım, pişman da değilim:)
Zaten olmazdı ki off ya neden hep böyle oluyor çok acımasızca halbu ki onlar önüne gelenden hoşlanıyolar bugün o yarın bu ben 1 senedir seviyorum ben hakediyorum onuBir çok kız hoslaniyorsa ondan sana yar olmaz benden soylemesien zillos kız kapar oglani
Evet gelmezzaten öyle düşünüyodum ama bir arkadaşım öleceğiz hepimiz belki olur diye umutlandı bende konu açtım hayat hayallerle yürümüyor maalesef
Ahh kuzummm kimse hak ettigini yasamiyor ki. Senin yaşlarda benimde yanip tutustugum bi oglan vardı,sınıfın zillosu kaptiZaten olmazdı ki off ya neden hep böyle oluyor çok acımasızca halbu ki onlar önüne gelenden hoşlanıyolar bugün o yarın bu ben 1 senedir seviyorum ben hakediyorum onu
Açılamam zaten :) ben ne yapacağımı bilemiyorum şuan facede duvarını inceliyorum. Keşke onunda bana ilgisi olsaydı. Ama yok sanırım arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyor yapabileceğim bir şey yok zaten :) çok sağolun ama güzelliklede ilgisi var arkadaşım çok ama çok güzelbu arada bu işler güzellikle yürümüyor. en azından lisede öyle değil... lisedeyken benden çirkin kızların kolunda yakışıklı oğlanlar vardı.. hepsi gönül eğlendiriyor, çoğu hoşlanmıyor ama boşluktan dolayı o hissettiği şeyi hoşlantı sanıyor. halbuki sürekli düşünmek istediği için, aklına getirdiği için hoşlanıyor gibi oluyor. o yaşlarda normal gerçi ama kendini üzmeye değmez.
hani o yaşlardaki gençlerin kafasında illa yanımda bi erkek olsun düşüncesi vardır ya. biraz izledikleri dizilerden etkileniyolar sanırım ne dersiniz
ama senin aklı başında bi kız olduğun belli, açılma bence:)
:) Hahah oğlanda kaşınmış. Keşke anlasalar kimin gerçekten sevdiğini o zaman böyle şeyler olmaz ama bende çok hoşlanıyoruuumAhh kuzummm kimse hak ettigini yasamiyor ki. Senin yaşlarda benimde yanip tutustugum bi oglan vardı,sınıfın zillosu kaptiben avucumu yaladim,kizda oglani aldatti
Sanırım büyüdüm ama :) güzel arkadaşlarımda ondan hoşlanıyor bende kendini beğenmeyen özgüvensiz birisiyim keşke beğense baksa bakışmıyoruz bileAh kuzuuuum, sen büyüdün de aşık mı olduuun sen aşk acısı mı çekiyosun kıyamaaaam
Git çocuğun yanına senden çok hoşlanıyorum konuşalım mı falan de
Tabi bilmiyrum şuan :) ama zaten bu gidişle olmaz hem ders konusunda sıkıntım yok ders çalışıyorum ama ondan da çok hoşlanıyorumderslerıne bak bencee unıversıte hayatı ınan bana daha ıyı
olsun bakışma ne olmuş, ben de 11. sınıfa giderken aşık oldum, o aşık olduğum çocuk şu an nişanlım :) Eğer gidip söylemezsen, çabalamazsan olmaz. Git söyle, sana en fazla "hayır seninle konuşmam" der o kadar, hiç bi şey söylememenden iyidir. Ucunda ölüm yok. Yarın git söyleSanırım büyüdüm ama :) güzel arkadaşlarımda ondan hoşlanıyor bende kendini beğenmeyen özgüvensiz birisiyim keşke beğense baksa bakışmıyoruz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?