- 24 Kasım 2024
- 480
- 85
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
Hoşlanmıyorum. Öyle bir durum yok.Ama en azından sen hoşlanıyorsun o hoşlanmıyor hiçbir erkek biraz bile ilgi duyduğu kadını böyle mal mal konuşup ürkütmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşlanmıyorum. Öyle bir durum yok.Ama en azından sen hoşlanıyorsun o hoşlanmıyor hiçbir erkek biraz bile ilgi duyduğu kadını böyle mal mal konuşup ürkütmez
Evet biraz değişik bende anlamadımErkekler korkmaz konu sahibesi. Çok kırıldım, korkuyorum sözleri yalan. Artık erkekler prenses olmuş.
Siz de kendinizi kandırmayın, kapıymış duvarmış. Laf kalabalığı bunlar.
Ayrıca sizin yerinizde olsam fotoğraf filan atmazdım. Arada bakarım öyle ne demek yahu.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama dediğiniz gibi bir durum yok çevremde çok var arkadaş ortamında denk geliyor sadece o kadar.o bana yazdı bahanesine sığınıyorsun. o sna ayazınca senle ilgilenmiş olmuyor. hatta bu daha da kötü. hem sana yazıp hem ilişki istememesi, üstüne kırgınım ayakları tamamen güvenilmez erkek profili. madem ilişki istemiyor sana neden yazdı? amacı ne? ülke gündemi konuşmak mı siyaset mi deprem bilimi mi tartışacaksınız? yoo. besbelli adam sağa sola yem atıyor. biri yutarsa atar yatağa geçer gider.
polis fetişi misin? üniformaya karşı ilgin var da ondan mı bu aptal saptal muhabbetlere katlanıyorsun? çünkü bunlar tesadüf olamaz. demek ki hep yanlış kişilere, yanlış ilişkilere bile isteye çekiliyorsun. bak biz seni uyarıyoruz ama sen sürekli bahane üretip geçiştiriyorsun.
biz senle aynı taraftayız. biz senin düşmanın değiliz. bir erkeğin oyuncağı olma diye yazıyoruz.
yoksa bize ne. bin bir ümitle yaz. konuş. hatta sev bağlan. sonra gel başlık aç siz haklıymışsınız diye. bir de travma yaşa atlatmakla uğraş.
polise de güvenme. polisler askerler en güvenilmez erkek grubu.
Bu konuşma sevgililik flört değil normal konuşmak öncesindende zaten arkadaşımKonu sahibesi konularınıza bi' göz atayım dedim.
E 1 ay önce erkek arkadaşından ayrılmışsınız. Başka konularda da foto isteyen oldu, anlık yüzümü çekip gönderdim vs demişsiniz.
Bir ayrılık yaşandıktan sonra kendinizi dinlenmeye alsaydınız keşke. Oradan oraya şuradan buraya derken bir hata yapacaksınız givi görünüyor.
Hiç kimseyle konuşmadan bir kaç geçirmek bu kadar zor mu?
Evet biraz değişik bende anlamadım
Anladım teşekkür ederim.Yooo değişik değil kesinlikle. Tipik güvenilmez erkek davranışı bunlar. Zamanınızo enerjinizi bu tiplere harcamayın.
Bu ilgi değil ki. Daha önceki yorumunda yazdığım gibi kadın eliyor bu beyefendi. Zaten Bir kaç fotoğrafınızı istemesi, kullandığı klasik cümlelerde bunu gösteriyor. Ama siz öyle düşünmemeye devam edin bakalım.Adama ben yazmadım ki adam kendi yazıyor kendi fotoğrafımı isteyip bakarım falan diyen biri ilgi gösteren ben değilim ki
Anladım teşekkür ederimBu ilgi değil ki. Daha önceki yorumunda yazdığım gibi kadın eliyor bu beyefendi. Zaten Bir kaç fotoğrafınızı istemesi, kullandığı klasik cümlelerde bunu gösteriyor. Ama siz öyle düşünmemeye devam edin bakalım.
Bu konuşma sevgililik flört değil normal konuşmak öncesindende zaten arkadaşım
Şöyle benim açımdan böyle bir durum yok. O dedi bakarım falan diye.Normal konuşmada aşka inanmıyorum, fotp gönder bakayım vs gibi şeyler söylenir mi?
Benim de normal konuştuğum erkek arkadaşlarım var. Foto isteyen olmadı hiç. Aşk mevzusuna da girmedik.
Sanki biraz kendinizi kandırıyor gibisiniz.
Her gün zaten konuşmuyoruz ara ara ama haklısınız.Sizle zaman geçiriyor, canı sıkılınca konuşup keyfini açacak, tabi tek siz olmayacaksınız, sizin gibi 3 5 kişi de vardır. Aşk sevgi bekleme, o bende yok diyor, sağ olsun dürüstmüş en azından.
Bir az ona aşık olsanız daha az konuşacak. Friendzone istiyor adam, egosunu okşamak istiyor.Her gün zaten konuşmuyoruz ara ara ama haklısınız.
Seni cepte tutmak isteyen ciddi dusunmem sevgili de olmam ama bir köşede elimin altinda dur olursa cinsellik de yasariz yolumuza bakariz dalgasinda tamamen uzak durulması gereken bir tip nereden biliyorsun diye sorma bekarken bu durumu yaşamıştımHerkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?
Eskisini unutamamış sana da umut vermek istemiyor. Uzak dur….Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?
Uff çok gıcık.bunlar da nazlı erkek modeli.erkek dediğim ilişkinin başında deli divane olur öyle abuk sabuk konuşmaz.sen şutla bunu.elin prensesin laf anlatmaya mi uğraşacaksın koskoca kadın.bırak ne hâli varsa görsün.nineler gibi konuşuyor olabilirim ama gerçekten bu kadın erkek dengesi tuhaf bir hâl aldı.Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?
Eee niye yazıyorsun o zaman bilmem neyim diyemedin mi? Ne demek şimdi bu yani? Dur bakalım köşede duruma göre yanaşırım belki.numara yapıyor gibi gelmedi bana. daha önce numara yapan erkeklede karşılaştım. yani adam açıkca ilişkiye karşı durumunu söylüyor.
Nasıl bulunur nerde bulcaz ömür boyu yalnız mı kalalımBacım konularını biliyorum. Aşk arıyorsun. Ama yanlış yerde arıyorsun. Bunu bi anla önce. Vakit harcama. Klasik erkek masalı bu. Yeme bunu. Aşk böyle bulunmaz. Biraz nadasa çek kendini.
Biraz nazlı olabilir dediğiniz gibi yani belkide öylesine yazıyor arkadaşız öncesinde vs. Zaten ekstra bir çabam yok..Eee niye yazıyorsun o zaman bilmem neyim diyemedin mi? Ne demek şimdi bu yani? Dur bakalım köşede duruma göre yanaşırım belki.
Benim ekstra bir çabam yok yazarsa yazıyorum zaten.Nasıl bulunur nerde bulcaz ömür boyu yalnız mı kalalım