• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşka inancı olmayan erkek ?

yani niye baksın fotoğrafıma ne alaka da dedim. bence emin olamıyor hem istiyor hem de kırılmaktan bencillik yapılmasından korkuyor gibi. nankörlük yapmış biri ona.
Alakası yok. Çok mu safsın. Yakında çıplak foto ister. Adım adım yaklaşıyor avına.

Erkekleri bize anlatma. Ben 42 yaşındayım. Tecrübe konuşuyor. Sen bize güven ona değil..

Biz de sana bu numaralara düşme diyoruz. Ama sen bilirsin bize ne sonuçta yaşayacak olan sensin.
numara yapıyor gibi gelmedi bana. daha önce numara yapan erkeklede karşılaştım. yani adam açıkca ilişkiye karşı durumunu söylüyor.

Alakası yok. Çok mu safsın. Yakında çıplak foto ister. Adım adım yaklaşıyor avına.

Erkekleri bize anlatma. Ben 42 yaşındayım. Tecrübe konuşuyor. Sen bize güven ona değil..
Aklıma şey geldi 20 li yaşların başında bi çocukla konuşuyorum cocuk bana ne sevgili olalim ne ayrı kaldım ben iş için il dışına çıkıyorum orda birine aşık olabilirim demisti Ay şaka gibi aklıma geldikçe sinirden gülüyorum 😀😀😀

Aklıma şey geldi 20 li yaşların başında bi çocukla konuşuyorum cocuk bana ne sevgili olalim ne ayrı kaldım ben iş için il dışına çıkıyorum orda birine aşık olabilirim demisti Ay şaka gibi aklıma geldikçe sinirden gülüyorum 😀😀😀
bayağı açık sözlüymüş

Enn uzak durulması gereken ilişki tipi gecmiste darbe almış bi erkek bunun acısını hep sizden çıkaracak ama güvenemem, ama tekrar sevemem bilmem ne bilmem ne belkide acısı hala gecmedi.Ask bitince o kızgınlık nefret geçiyor insan artık sevmedigii birine o öfkeyi duyamiyor. Başka işiniz yok başkası tarafından tüm enerjisi çekilmiş adamı aşka ikna edeceksiniz. Kacınnnn
O kadar doğru bir yorum ki gerçekten geçmişin acısını sizden çıkarıyorla. İlk baştaki o heyecanınız o enerjiniz solup gidiyor. Uzak durun bu adamlardan sonradan üzülen siz oluyorsunuz

En azından açık sözlüymüş başkasına aşık olabilme ihtimalini söylemiş :D :D :D

Yeni bi ilişkide eskiden yaşanan travma aldatma vs nasıl bi konu için olursa olsun eskinin açılması bana göre hala eskinin izlerinin devam ettiğini gösteriyor. Sen de uzaklaş kendine bunu yapma
onu fark ettim yani eskiyi aşamamış hala kırılmaktan falan çekiniyor ekstra bir çabam yok o yazarsa yazıyorum zaten

Bu da aynı model 😅

Hem kızı elinde tutacak hem de ilişki sorumluluğu olmayacak. Zamanla orasını burasını çekip yollamasını isteyecek ama şu an efendi erkek rolü oynayıp güven kazanıyor. Kızı duygusal olarak kıvama getirecek ki kız güvenip her istenileni yapsın.

Daha lise dönemlerinde bi çocuk bana ''biz seninle sevgili olmayalım sevgililer ayrılıyor biz seninle isim koymadan ayrılmadan devam edelim'' demişti ne saçma saçma şeyler ya :D

Bu da aynı model 😅

Hem kızı elinde tutacak hem de ilişki sorumluluğu olmayacak. Zamanla orasını burasını çekip yollamasını isteyecek ama şu an efendi erkek rolü oynayıp güven kazanıyor. Kızı duygusal olarak kıvama getirecek ki kız güvenip her istenileni yapsın.
Eski sevgilide ışık yaksa anında koşacak bu kıza hesap vermek zorundada hissetmeyecek mi ben baştan demiştim diyecek bana fenalık geldi konu sahibi yazsa yalvarsa kapidada yatsa muhattap olma .

Back
X