"Asker bekleyenler burayaa:)

Ben yinede evet kendimi baska seylerle mesgul edilebiliyorum ama askerim şırnakda ve oralar yine karısmaya baslamıs.psikolojısı gitgide bozulmaya basladı bunu farkettim.Ama bana hıssettırmek ıstemesede dün aksam onu oglen arayıp yarım saat boyunca konustugumuz halde bana aksam aradıgımda benı neden aramıyosun dedi ne desem sasırdım sonra duzgunce bugun ben seni aradım konustuk falan dedim yok hatırlamıyorum dalga mı geciyosun ne sacmalıyosun bana dedi .Askeriyedeki kazanıda o yakıyor mesela gecendede konusurken kazanı yaktım geldim seninle konusayım diye aradım dedi bes dakıka sonra arkadası cagırdı kazanı yakmıcan mı diye .Bana karsıda bazen ben seni aradım konustuk ya gecen gun diyo ama oysaki aramadı.Yani biseyleri kendi halüsilasyon gibi galıba yasamaya basladı bende bu durum karsısında napsam sasırdım..benden uzakta elimden biseyde gelmiyor .Bu durumu onada düzgün bir şekilde anlattım sonra konustuk sana belli etmek istemiyordum ama bu aralar sürekli basım agrıyor bazı seylerı yaptım sanıyorum oysa yapmamıs oluyorum beni arkadaslarım uyarıyo ,ve ıkı haftadır da psikolojik ilaclar kullanmaya baslamıs .Bugünde tekrar doktor gelcek demisti muayene olcaktı bi arasada konussak diye bekliyorum iste

Ya inşallah düzelir askerin asker psikolojisi çok kötü ya biz evimizdeyken onlar sivil hayattan uzak bi şekilde insanın içi acıyo ama elimizden ne gelir rabbim tez zamanda sağlığına kavusturur inşallah daha sonrada sana kavuşur inşallah dualarımızı eksik etmeyelim

Böyle bi durumda ne denir bilemedim ama Allah bol bol sabir versin size az kalmis safaginizda hemen gecer inşallah Allahim bizi sag salim tez zamanda kavustursun askerlerimize inşallah.

Doğru ama insan gerçekten alışıyor bir zamana kadar birşeylerle meşgul ol sürekli aktif ol bak o zaaman nasılda geçiyor zaman
Sagol canım ins su iki ayıda bir an once atlatsak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…