- 16 Kasım 2014
- 697
- 375
- 48
- Konu Sahibi happiness_
-
benm eşimde ankarada kısa dönem şafak 155[/
Allah sabır versin :)benm eşimde ankarada kısa dönem şafak 155
anladım canımm şafak kaçAynen evet öyle :) erzurumda yapıyor yok değil :)
199 olduk:)( siizanladım canımm şafak kaç
153 canım bizde yakınız birbirimize nerde yapyor askerliğini199 olduk:)( siiz
Erzurumda kuzum sizin ki nerde yapıyor153 canım bizde yakınız birbirimize nerde yapyor askerliğini
acemi amasyada canım ayın 30 unda kıbrısa geçiyor ustayaErzurumda kuzum sizin ki nerde yapıyor
Bekliyoruz işte bizde 365den geriye 199 olduk hiç anlamadım nasıl geçtiğiniacemi amasyada canım ayın 30 unda kıbrısa geçiyor ustaya
ne güzel canım bundan sonrası da inşallah su gibi akıp geçer sağsalim kavuşmak nasip olur inşÇ
Bekliyoruz işte bizde 365den geriye 199 olduk hiç anlamadım nasıl geçtiğini
İnşallah tüm bekleyen yarenlerimize inşallahhne güzel canım bundan sonrası da inşallah su gibi akıp geçer sağsalim kavuşmak nasip olur inş
Banada askerimede artık bize hiç gecmiyormus gibi geliyor ama sabretmeye calısıyoruz .Maşallah kızlar zaman cabucak geciyor
Doğru ama insan gerçekten alışıyor bir zamana kadar birşeylerle meşgul ol sürekli aktif ol bak o zaaman nasılda geçiyor zamanBanada askerimede artık bize hiç gecmiyormus gibi geliyor ama sabretmeye calısıyoruz .
Ya inşallah düzelir askerin asker psikolojisi çok kötü ya biz evimizdeyken onlar sivil hayattan uzak bi şekilde insanın içi acıyo ama elimizden ne gelir rabbim tez zamanda sağlığına kavusturur inşallah daha sonrada sana kavuşur inşallah dualarımızı eksik etmeyelimBen yinede evet kendimi baska seylerle mesgul edilebiliyorum ama askerim şırnakda ve oralar yine karısmaya baslamıs.psikolojısı gitgide bozulmaya basladı bunu farkettim.Ama bana hıssettırmek ıstemesede dün aksam onu oglen arayıp yarım saat boyunca konustugumuz halde bana aksam aradıgımda benı neden aramıyosun dedi ne desem sasırdım sonra duzgunce bugun ben seni aradım konustuk falan dedim yok hatırlamıyorum dalga mı geciyosun ne sacmalıyosun bana dedi .Askeriyedeki kazanıda o yakıyor mesela gecendede konusurken kazanı yaktım geldim seninle konusayım diye aradım dedi bes dakıka sonra arkadası cagırdı kazanı yakmıcan mı diye .Bana karsıda bazen ben seni aradım konustuk ya gecen gun diyo ama oysaki aramadı.Yani biseyleri kendi halüsilasyon gibi galıba yasamaya basladı bende bu durum karsısında napsam sasırdım..benden uzakta elimden biseyde gelmiyor .Bu durumu onada düzgün bir şekilde anlattım sonra konustuk sana belli etmek istemiyordum ama bu aralar sürekli basım agrıyor bazı seylerı yaptım sanıyorum oysa yapmamıs oluyorum beni arkadaslarım uyarıyo ,ve ıkı haftadır da psikolojik ilaclar kullanmaya baslamıs .Bugünde tekrar doktor gelcek demisti muayene olcaktı bi arasada konussak diye bekliyorum iste
Doğru ama insan gerçekten alışıyor bir zamana kadar birşeylerle meşgul ol sürekli aktif ol bak o zaaman nasılda geçiyor zaman
Sagol canım ins su iki ayıda bir an once atlatsak .Ya inşallah düzelir askerin asker psikolojisi çok kötü ya biz evimizdeyken onlar sivil hayattan uzak bi şekilde insanın içi acıyo ama elimizden ne gelir rabbim tez zamanda sağlığına kavusturur inşallah daha sonrada sana kavuşur inşallah dualarımızı eksik etmeyelim
2 ay cabucak gecer inşallah :)Sagol canım ins su iki ayıda bir an once atlatsak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?