Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

arkadaşımmm,Allah kavuştursun eşine sağ salim inşallahhh:Saruboceq:
bu son ayrılık olsun dilerim hepimiz için:Saruboceq:

beklemek zor.. ama beklemeye de alışıyo insan bi süre sora.. ve bu arada şafaklar geriye doğru sayıyo..

www.onutek.com tezkere 2003 ü indirip kurarsan pcne,ordaki salyangoz senin çin de yürüycek ve şafağının azaldığını görüceksin böölece arkadaşımm:teselli:

aklına takılan bişey olursa,merak ettiğin herhangi bişey,sor bize canımm..

tekrar Allah kavuştursun diyorum...:Saruboceq:

ben asker esyım kızlar sııznkıler 15 ay sonra bıtırıyor bız emeklı olana kadarasker yolu beklıyoruz kımı zaman gıdebılıyoruz gıttıklerı yerelere kımı zaman gıdemıyoruz hepsıne hayırlı teskereler canlar allah kavustursun ...

Nisaanncımmm Canım dünn aşkımla konuştumdaa şafagımızzz 10 gün daha düşücekkkkmiş onlar orada hesaplamışlarrrr teskere tarihideee ** 14 ŞUBAT 2011 ** süper yaaaa :) canım şafagımı 318 olarak ayarlarsan sevinirm şimdiden tşkler..

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=318 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

acemi birliğindeyken askerinizle konuşabilio muydunuz??

canım benim Allah sabır versin..farklı şehirlerde olduğumuzdan biz geçen hafta vedalaştık..erkek arkadaşım da yarın yola çıkcak bu gece nası geçer bilmiyorum..telefonda vedalaşmak biraz daha kolay sanırım..Allah sabır versin hepimize..

Allah kavuştursun seni de inşallah arkadaşım:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…