inşallah canım benimm hepimizin..şimdı çıktı yola askerim:gitme:mafoldumben
tutamıyorum zamanı
benim nişanlım lüleburgazda asker. sende zorlu bi yola gireceksin. ilk günler daha bi zor oluyo hayattan bezmiş gibi oluyosun. yavaş yavaş ta olsa alışmaya çalışacaksın artık canm
Şeniz
canım benim erkek arkadaşımın da lüleburgaza çıktı..şu an yolda teslim olmaya gidiyo..nası bi yer orası çok zorluyolarmı? telefon 24 saat açık demişsin..oradaki görevinden dolayı mı??
oooyyyy yeni mi gönderdin canım Allah kavuştursun bol sabır versin inşallah canım benim halini tahmin edebiliyorum şimdi :1hug:
merak etme bak hep birlikte burda bekliyoruz askerlerimizi
hemen hemen birlikte bitecek şafaklarımız :teselli:
sağol canım Allah tüm asker bekleyen eşlere, annelere, sevgililere sabır versin..:gitme:mafoldumben sizi de ALLAH kavuştursun..bitcek bu günler..burda asker bekleyenlere teselli vercez..
yaa ne şanslısınız ya lüleburgaz çok iyi bir yer babam da orda yapmış zamanında
ya keşke benim ki de orda olaydı her hafta sonu giderdim :çok üzgünüm:
kızlaar yeni asker gönderenlerii allah kavuştursuunn. ilk zamanlar biraz zorlanıyosunuz ama sonra alışıncaa çabucak geçioo. ama nedense şu son zamanlaaar hiç geçmiyoo onuda söylemeden geçemiyceemm.
allah kavuştursun canım
askerleri yeni gidenler(allah hepinize sabır versin..başlarda çok zorlancaksınız ama daha sonra su gibi akıp geçecek hiç canınızı sıkmayın kızlarr...
kızlaar yeni asker gönderenlerii allah kavuştursuunn. ilk zamanlar biraz zorlanıyosunuz ama sonra alışıncaa çabucak geçioo. ama nedense şu son zamanlaaar hiç geçmiyoo onuda söylemeden geçemiyceemm.
katılıyoru sana doğru söylüyorsun..
gerçekten öyle ama dimi sadece ben böyle hissetmiyorum yanii. Daralıyorum sürekli sanki hiç gelmiycekmiş te göremiycekmişim gibi hissediyorum(
bursa yakın kıızzkayıt olurken istanbuldaydım ama şu an bursadayım tatlım 3,5 ay daha o yüzden gidemiyorum..yemin törenine gitcem kısmetse bi de bi hafta sonu boşum o zaman gidebilcem..haftasonlarım hep dolu(( geriye doğru mesajlara baktım da sizinki nereye çıktı göremedim..:sm_confused:
yok canım sorun olmuyo
canım biz gitti gideli 10 kere konuştuk en kısasıda 6 dk sürdü en uzunuda 37 dk sürdü:)
evet illaki banada bizim şafak geçmiyo gibi geliyo milletinki geçiyo gibi çok çelişkideyim sempatiksalakcinni
AMıN canım AMıN :Saruboceq:Allah bol sabır versin hepimize..:Saruboceq:
inşallah canım benimm hepimizin..şimdı çıktı yola askerim:gitme:mafoldumben
tutamıyorum zamanı
bursa yakın kıızz
idoyla 60 dk sürüyo İstanbul
İstanbuldan burgaz 1.5-2 saat
çok şanslısın canım benim git tabi vakit buldukça git
benimki Isparta'da yemin törenine gittim 11 saat sürüyo yol :çok üzgünüm:
telefonunu bilmio ki..bi de daha yeni ayırmışlar..nişanlımın aramasını bekliyorum sadece..
canım evet bende konuştumgerçi bugun eğitimleri başlamış iicene..eşin sana arayabilceğin bi telefon numarası verdi mi??
ben daha başlardayım ama banada öyle gelio sempatiksalakcinni
AMİN canım AMİN :Saruboceq:
Allah kavuştursun..Allah sağsalim gidip gelmelerini nasip etsin..:Saruboceq:
Aşkımm içim yanıyor bu sensiz ilk gecem... heryere kokun sinmiş şimdiden çok özledimmm... çabuk geçsin zaman sensiz hiç bişeyin anlamı yok:S:S:S
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?