Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

inşallah canım benimm hepimizin..şimdı çıktı yola askerim:gitme:mafoldumben
tutamıyorum zamanı

oooyyyy yeni mi gönderdin canım Allah kavuştursun bol sabır versin inşallah canım benim halini tahmin edebiliyorum şimdi :1hug:
merak etme bak hep birlikte burda bekliyoruz askerlerimizi
hemen hemen birlikte bitecek şafaklarımız :teselli:

benim nişanlım lüleburgazda asker. sende zorlu bi yola gireceksin. ilk günler daha bi zor oluyo hayattan bezmiş gibi oluyosun. yavaş yavaş ta olsa alışmaya çalışacaksın artık canm

Şeniz

canım benim erkek arkadaşımın da lüleburgaza çıktı..şu an yolda teslim olmaya gidiyo..nası bi yer orası çok zorluyolarmı? telefon 24 saat açık demişsin..oradaki görevinden dolayı mı??

canım benim erkek arkadaşımın da lüleburgaza çıktı..şu an yolda teslim olmaya gidiyo..nası bi yer orası çok zorluyolarmı? telefon 24 saat açık demişsin..oradaki görevinden dolayı mı??

yaa ne şanslısınız ya lüleburgaz çok iyi bir yer babam da orda yapmış zamanında
ya keşke benim ki de orda olaydı her hafta sonu giderdim :çok üzgünüm:

sağol canım Allah tüm asker bekleyen eşlere, annelere, sevgililere sabır versin..:gitme:mafoldumben sizi de ALLAH kavuştursun..bitcek bu günler..burda asker bekleyenlere teselli vercez..

sağol canım Allah tüm asker bekleyen eşlere, annelere, sevgililere sabır versin..:gitme:mafoldumben sizi de ALLAH kavuştursun..bitcek bu günler..burda asker bekleyenlere teselli vercez..

allah kavuştursun canım

askerleri yeni gidenler(allah hepinize sabır versin..başlarda çok zorlancaksınız ama daha sonra su gibi akıp geçecek hiç canınızı sıkmayın kızlarr...

kızlaar yeni asker gönderenlerii allah kavuştursuunn. ilk zamanlar biraz zorlanıyosunuz ama sonra alışıncaa çabucak geçioo. ama nedense şu son zamanlaaar hiç geçmiyoo onuda söylemeden geçemiyceemm.

yaa ne şanslısınız ya lüleburgaz çok iyi bir yer babam da orda yapmış zamanında
ya keşke benim ki de orda olaydı her hafta sonu giderdim :çok üzgünüm:

kayıt olurken istanbuldaydım ama şu an bursadayım tatlım 3,5 ay daha o yüzden gidemiyorum..yemin törenine gitcem kısmetse bi de bi hafta sonu boşum o zaman gidebilcem..haftasonlarım hep dolu (( geriye doğru mesajlara baktım da sizinki nereye çıktı göremedim..:sm_confused:

allah kavuştursun canım

askerleri yeni gidenler(allah hepinize sabır versin..başlarda çok zorlancaksınız ama daha sonra su gibi akıp geçecek hiç canınızı sıkmayın kızlarr...

kızlaar yeni asker gönderenlerii allah kavuştursuunn. ilk zamanlar biraz zorlanıyosunuz ama sonra alışıncaa çabucak geçioo. ama nedense şu son zamanlaaar hiç geçmiyoo onuda söylemeden geçemiyceemm.

aminnnnn cümlemizi inşallah Allah sağ salim dönmelerini göstersin bizlere:Saruboceq:

gerçekten öyle ama dimi sadece ben böyle hissetmiyorum yanii. Daralıyorum sürekli sanki hiç gelmiycekmiş te göremiycekmişim gibi hissediyorum (

aynen canım ya..yani koca 422 günü bitirmişim ama şunu bi türlü hayal edemiyorum..eşimin askerliği bitmiş,gelmiş..hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz...bu bana hayal gibi geliyor..hele şu son günler çok çekilmez bi hale gelmeye başladı..200 ler 300 ler bundan daha hızlı geçiyordu yemin ederim..tıkandı kaldı..saymayayım bakmayayımm diorum ama olmuyor(

bursa yakın kıızz
idoyla 60 dk sürüyo İstanbul
İstanbuldan burgaz 1.5-2 saat
çok şanslısın canım benim git tabi vakit buldukça git
benimki Isparta'da yemin törenine gittim 11 saat sürüyo yol :çok üzgünüm:

yok canım sorun olmuyo

telefonunu bilmio ki..bi de daha yeni ayırmışlar..nişanlımın aramasını bekliyorum sadece..

canım biz gitti gideli 10 kere konuştuk en kısasıda 6 dk sürdü en uzunuda 37 dk sürdü:)

canım evet bende konuştum gerçi bugun eğitimleri başlamış iicene..eşin sana arayabilceğin bi telefon numarası verdi mi??

evet illaki banada bizim şafak geçmiyo gibi geliyo milletinki geçiyo gibi çok çelişkideyim sempatiksalakcinni

ben daha başlardayım ama banada öyle gelio sempatiksalakcinni

Allah bol sabır versin hepimize..:Saruboceq:
AMıN canım AMıN :Saruboceq:

inşallah canım benimm hepimizin..şimdı çıktı yola askerim:gitme:mafoldumben
tutamıyorum zamanı

Allah kavuştursun..Allah sağsalim gidip gelmelerini nasip etsin..:Saruboceq:

Son düzenleme:

öyle miii..otobüs firmalarını araştırdım da 6 saat sürüyo..bi çok yere uğruyo sanırım..ben bi araştırıyım çok saol..

evli olunca sorun olmuyodur ama bekar olunca uzun yola aile problem çıkartabilir en azından bizimkiler öle yapardı fisfisfis Allah sabrını verir canım bilmiyorumkismile

aminn canım çok saol mafoldumben

Mehtapppp = 81 :)))

300lerden kurtulmayaaaa son 17 Gün ! Çok mutluyum bi ara 400lerden kurtulmak istiyodum şimdi 300lerden istiyorum zaman inş. daha hızlı geçerde bu seferde 200lerden kurtulmak için çabalarım :)

Kızlar bu arada 81 sonra aşkım qelinceee istemeyede qelcekler aynı zamandaaa :)

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=317 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

Son düzenleme:
Aşkımm içim yanıyor bu sensiz ilk gecem... heryere kokun sinmiş şimdiden çok özledimmm... çabuk geçsin zaman sensiz hiç bişeyin anlamı yok:S:S:S
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…