Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

turkbayragi​

aaaaaaaa niee çok üzüldüm cnm yhaaa eyvahedigeldismile

tahammülüm kalmadı artık hiçbişeye çat diye çatladım tamam onlar asker zor durumdalar ama bu kadarda düşüncesizlik ilgisizlik sorumsuzluk olamaz yaa demekki sevgisinde problem oluştu oralarda ne diyim onun ayrılıktan haberi yok anladığındada beni bulamıcak zaten geçmiş olsun off allahım off içim çok daraldı kızlarr

:Saruboceq:ŞAFAK 99
çok şükür...

gözün aydın mı diyeyim hayırdır mı diyeyim bilemedim brokolim..

gözün aydın mı diyeyim hayırdır mı diyeyim bilemedim brokolim..
gözün aydın dee sen canım benim kilosu fazla gelmiş eşimin kilo sınırına göre 3 ay rapor vermişler diyet listesi vermişler bunu 3 ay yapacak kilo vermesi için işin en güsel tarafı bu 90 gün askerlikten düşüomuş

cnm benim böle ani kararlar alma bak sonra pişman olursun sabretmişin zaten bu zamana kadar azcık daha sabret
ne kadar zamandır beraberdiniz?

iki buçuk senelik bi ilişki canm bizimki çok zor günlerde geçirdik ama ben ilk defa tamamen bitirme kararı aldım çünkü artk tahammülüm kalmadı bazen arama imkanı varken aramıyor mesaj bile atmıyor nedenini soruyorum arıyor sonra günlerce beni kaybetceğini anlayınca ben konuşuyorum sorunu çözmeye çalışıyorum dinliyor ama sanki duvara söylüyorum yaa nasılsa biz ayrılamayız havasında takmıyor gülüyor şirinlik yapmaya çalışıyor geçende ayrılma teşebbüsünde bulundum aman allahım ne msejlar ne aramalar arkadaşları arıyor falan asker adamdır yapma falanneyse dedim gene affettim alttan aldım yine aynı yine aynı ama o kadar kafam attıki artık anlatamam dünyayı kaldırsa ayağı yok artık inş. ben şimdi nasl unuturum onu düşünüyorum :çok üzgünüm:

gözün aydın o zaman brokoli..turkbayragi
sorması ayıp eşin kaç kiloydu :kedi:

canım askerde gerçekten psikolojileri bozuluo arkadasımın ablası sevgilisine o kadar kızıodu ki geldiği zaman psikoloğa gitmezsen senle evlenmem dedi kafamçokkarıştı
bence takma kafana ayrılalım deme ama biraz kafamızı toplıalım gibilerinden bişiler söyle hemen ayrılık kararı alma bence az bi zaman değil 2.5 sene emek harcamışsın:1hug:

Son düzenleme:
gözün aydın o zaman brokoli..turkbayragi
sorması ayıp eşin kaç kiloydu :kedi:
canım çok saol buyu 1.75 kilosu 109 filandı göbek çok fazlaydı ama asker giysinin üstü olmuş ama altı olmamıştı üstü askeri altı kottu birde senin nişanlın kaçıncı bölükte canım biliomusun?

hımmm anladım canım..nişanlım 1. bölükte..eşin kaçıncı bölükte?
belki aynı yatakhanededirler sırnaşık şey

ankara seni çook kıskanıyorum bitanemi 333 gün daha bırakmayacaksın ama tezkereyi alalım bidaha asla göndermem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…