Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

şafakkkkk))))) ERZURUMMMMMM...allahım bu günleride gördüm ya ölsemde gam yemem:))))üstümüze yapıştı kaldı askerlik ya:)) 2,5 yaşındaki oğluma diorum ki:babanın adı ne annecim diorum:)))çocuğun verdiği cevap şu kızlar:)) "asker":)))))))

Şafak 399 :lepi:
400 ler sana elvadaaaaa
Allahıma binlerce kere şükürler olsun 400 lerden kurtuldum

Mehtap 16 hihoyyyt

Şafak 391 çorum'a selam turkbayragi
çok özledim askerimi çarşıya da çıkamadı,haftaya da çıkamıycak 1 mayıs diye senağlama

off ayrılamadım zaten söyleyemedim çok zor onsuzluk nefes alamıyorum Allahım niye böyle oldm bilmiyorum okadar dayandık 3 ayı kaldı sanki günler yavaşladı yaa geçmiyor geçmiyorrr :gitme: bi gelsede bi koklasam allahm o çiykin suratınımafoldumben

ayyy kıyamammm bebeğimm yaa asker heeeopuyorumnanaktan

canım az kalmış sabret geldiği zaman bi yanlışı varsa hepsinin acısını çıkarırsın kötükedihüso ama ordayken sabrının sınırlarını genişlet..sen burda zor durumdasın ama kimbilir canlarımız orda ne haldeler bize belli etmiolar başka türlü yansıtıolar :sinifsinif:
Allah'ım hepsini korusun burunları bile kanamasın..sağ salim gidip gelsinler :Saruboceq:

hımmm anladım canım..nişanlım 1. bölükte..eşin kaçıncı bölükte?
belki aynı yatakhanededirler sırnaşık şey
saol cnm bizde 2 bölükteydikk şimdilik 22 temmuza kadarda yanımızda rabbim herkesi kavuştursun

Zaman Geçmeye mahkum sende gelmeyeee aşkımmmm :)))

Çok özledim ben askerimi yaaa..

Kızlar size bişe sorucam şu askerligin 12 aya indirilmesine ne diyosunuz eger yürürlüge geçerse bizmkiler faydalanırmı ?

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=304 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

Kawuşmamızadaaaaa 68 !!!

canımm selamopuyorumnanaktan

anneler gününde bi açıklama yapılıcakmış tek tip askerlik konusunda,beklioruz heyecanla..
yararlanırız tabii..
inşallahh yani..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…