gözün aydın o zaman brokoli..turkbayragi
sorması ayıp eşin kaç kiloydu :kedi:
canım askerde gerçekten psikolojileri bozuluo arkadasımın ablası sevgilisine o kadar kızıodu ki geldiği zaman psikoloğa gitmezsen senle evlenmem dedi kafamçokkarıştı
bence takma kafana ayrılalım deme ama biraz kafamızı toplıalım gibilerinden bişiler söyle hemen ayrılık kararı alma bence az bi zaman değil 2.5 sene emek harcamışsın:1hug:
şafakkkkk))))) ERZURUMMMMMM...allahım bu günleride gördüm ya ölsemde gam yemem:))))üstümüze yapıştı kaldı askerlik ya:)) 2,5 yaşındaki oğluma diorum ki:babanın adı ne annecim diorum:)))çocuğun verdiği cevap şu kızlar:)) "asker":)))))))
off ayrılamadım zaten söyleyemedim çok zor onsuzluk nefes alamıyorum Allahım niye böyle oldm bilmiyorum okadar dayandık 3 ayı kaldı sanki günler yavaşladı yaa geçmiyor geçmiyorrr :gitme: bi gelsede bi koklasam allahm o çiykin suratınımafoldumben
saol cnm bizde 2 bölükteydikk şimdilik 22 temmuza kadarda yanımızda rabbim herkesi kavuştursunhımmm anladım canım..nişanlım 1. bölükte..eşin kaçıncı bölükte?
belki aynı yatakhanededirler sırnaşık şey
saol cnm bizde 2 bölükteydikk şimdilik 22 temmuza kadarda yanımızda rabbim herkesi kavuştursun
KAdere inat Bekleyeceğim!!! SEni cok özledimm AskeriMşafak 181
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?