Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

[Acısını çıkartmak istercesine, her an yanımda ol istiyorum.Kokunu içime çekerek uyumak, yepyeni günlere nefesinle uyanmak,evimi gülüşünle aydınlatıp,tüm dünyaya senin sesinle haykırmak,senin gözlerinle görmek,dokunduklarını hissetmek istiyorum.Sen olayım daima,ben ol istiyorum. Gittiğim yol çıkmaz olsun, yolun sonunda sadece sen ol istiyorum..seni çok ama çok özlüyorum(((((

/I]

Tuğbacımmmm,Allah ayırmasın bi daha arkadaşımm inşallahhh:Saruboceq:

460 gün dile kolay...

Allah hepimize nasip etsin inşallahh şafak doğan güneşleri:Saruboceq:

Tuğbacımmmm,Allah ayırmasın bi daha arkadaşımm inşallahhh:Saruboceq:

460 gün dile kolay...

Allah hepimize nasip etsin inşallahh şafak doğan güneşleri:Saruboceq:

inşallah canım inşallahh...artık sabrım kalmadı..insanın eşi herşeyiymiş..bunu çok iyi anladım..her zor anımda her zaman yanımda olan insanın,o zor zamanlarında yanında olamaması kadar zor bişi yokmuş..çok yoruldum günleri saymaktan,beklemekten..artık yanımda olsun istiyorum.((1hug:

deli gibi özledimmmmm bende..
:asigim:

Ay ne anneler günüymüş yya gelmek bilmedi hadi inşallah ya bayyramımız olur yemin ederim :dance: :dance: :dance:

geçen seneki anneler günündede çok bekledim ama hüsranla sonuçlandı(( biz bitirdik bi şekilde askerliği..inşallahh bu sene açıklarlar da birazda olsa hasretiniz kısalır..turkbayragi

bize vurmucak ama bizden sonrakiler yararlanıcak hihoyyyt

ya bence bu sefer kısalacak ama yürürlüğe ne kadarda girer biz yaralanırmıyız ondan emin değilim bilmiyorumkismile

bende yürürlüğe girse bile kızlar bizler etkilnmicez bu karardan bizden sonrakiler etkilencek
o yüzden fazla umutlanmayalım canlarım benim

hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmez elimizden biz bol bol dua edelim kızlar :Saruboceq:

aynen dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok zaten hayırlısı neyse o olsun kısmette varsa bizede kısalır yoksa da kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…