Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

slm arkadaşlar aranıza benide alın benim aşkımda kasımda gidecek şimdiden başladım ağlamaya sanki 15 ay hiç geçmicek gibi geliyo herşeyin olacağına inanıyorumda 15 ayın geçiceğine inanmıyorum bana çok ama çok uzak geliyo içimi kemiren en önemli şey ise nereye gideceği askeriyeyi aradık kasım 25 ten sonra belli olcakmış nereye gitcekleri

ay keşke benim aşkım da böyle bi süpriz yapsa ne güzel olur o gelmek istemiyor aslında ona da hak veriyorum gelirsem bi daha sizi bırakamam diyor hem de süresi daha da uzamasın diye.zaten şurda 3,5 ay kaldı...

bencede kullanmasın zaten çok az kalmış. inşallah çabuk biter. benimkide kullanmıcam diyodu çıkmış gelmiş. nasıl bi sevinçtir mutluluktur bilemedim. hiç bu kadar şaşırtmamıştı beni..:sm_confused:

kzlar sizlede paylaşayım mutluluğumu... aşkım dün gece haber vermeden izne çıkmış gelmiş.. nasıl şaşırdım nasıl mutlu oldum bilemezsiniz... çoook özlemişim yaaw..

ay cnm ya ne güzel...bnmkide planlıyo öle bişiler dağıtım günü için bakalm artık ama ben sıkıştırırımki süprz fln kalmz orrtada zemuszemus:dance:

cnm bende öyleydm 1 2 ay gtmedn önce hep ağladım snra gitti işte 45 gün oldu sayılır artık alışıo insan tabi çok fazla özlüo merak etme cnm beraber atlatırız :1hug:

inşallah cnm ya ama nebilim 3 senedir o benim her an yanımdaydı yanımda olmasa bile telefonun ucundaydı çok zor çokkkkk ancak yaşayan bilir

bide benim erkek arkadaşım ç.kaleli buda korkutuyo batılı ya doğuya gönderirler diye Allah'tan hayırlısı artık dua etmekten başka bişey gelmez elimizden

ben çanakkaleliyim erkek arkadaşımda çanakkaleden hayranim
bizimde kasımda gitçek bayramdan sonra sanırım
bende korkuyorum çok batıya göndercekler die

ilknurcum hayırlısı olsun bakalım bide bize askeriye kasım 25 ten sonra belli olcak dedi siz aradınızmı

heralde hemen hemen aynı günlerde giderler
kısa dönemmi sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…