Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

4 gündür netten görüşüyoduk çok güzeldi ama bugün yokluğunu çok aradım insan nasılda alışıyor hemen... bu bayramı onsuz geçirmek çok zordu. hem benim hemde onun için. kıyamam ya üzüntüsünden hasta oldu inş. kurban bayramında yanımda olacak izne gelecek yanii. sonra yine ayrılık... ooof oooof bitsin artık çok ösledimmmmmmmafoldumben

mrb arkadaşlar nasılsınız ?
bnmde aşkm 2 gün izni vardı çok az konuştuk yüzünü bile göremedim mafoldumben

günaydın kızlar.
bende asker yolu bekliyorum. şafak 421turkbayragi
ailesi evden geçirdiler nişanlımı. ben,görümcem ve kuzeni otogara kadar gittik.
çok kötüydü.sımsıkı sarıldı.kemiklerim kırıldı derlerya aynen öle sarıldık.
sora otobüse binerken tekrar döndü ve sarıldı. tarif edilemeyecek bir andı.
otobüse bindi ve ben görümceme sarılıp hıçkırıklara boğuldum.
otobüsün önü kesildi,istiklal marşı okundu bayraklarla. ve gitti. :gitme:
şuan kastamonuda.bayram izni çıkmadı.dağıtımda olmadı.
2hafta sonra söğüte gidecek eğitim için.jandarma şöför.orda 3 hafta kalacak.sorada dağıtım nereye çıkarsa oraya.
1kasımda allah kısmet ederse onu biz almaya gidicez söğüte.
yemin törenine gidemedik.dönüş nişanlım için zor olur diye.
14 ay kaldı. inş onuda hayırlısıyla bitirir ve kavuşuruz. çok özledim çok.yok böle bi duygu.
bayramın 1. ve 3.günü nette görüştük nişanlımla. kara kuru bişey olmuş.
o 6 aylık göbeği olan aşkım yok.ama olsun. kasımda bi gelsin,göbeği tekrar çıkartıcaz inş.

şafağımız bugün 293 önceden 300ler bitmiyodu şimdi de 200 ler oof ooff bitsin arık yaaa.. özledim aşkımı..

Şafak 192 onsuz bayram bayram değildi kurban da burda olur inşallah bugün de aşkımı disiplinsizlikten(sıcakta kamufilajın önünü açmış) 5 gün askeri cezaevine gönderdiler 5 gün sesini duyamıcam bayramın 2. günü de telefonunu yalakattı bitmicek bu askerlik senağlama

kızlar selamlar nasılsınız bakalım
herkesin ayrı bir derdi var allah inşallah tez
zamanda sevdiklerinize kavuşturur

merhaba kızlar benimkisi askerliği hiiiç bitmeyecek olanlardan...
ilk doğumuza gittik bu sene iki sene sonra allah hayırlısı ile dönmeyi nasip eder inşallah...
asker yolu gözleyenler allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallah...

allah herkesi sağ salim kavuştursun
bizimde başlıcak yakında o günler:gitme:

kzlar sizlede paylaşayım mutluluğumu... aşkım dün gece haber vermeden izne çıkmış gelmiş.. nasıl şaşırdım nasıl mutlu oldum bilemezsiniz... çoook özlemişim yaaw..

kzlar sizlede paylaşayım mutluluğumu... aşkım dün gece haber vermeden izne çıkmış gelmiş.. nasıl şaşırdım nasıl mutlu oldum bilemezsiniz... çoook özlemişim yaaw..

Çok güzel bir haber ay çok sevindim büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşamış olmalısın hepsini aynı anda özlemini iyi gider derim hatta stok yap:1hug:

valla 12 gün falan kalacak işte. her günü beraber geçirecem yanından ayrılmıcam.. gerçi çalışıyorum ama son 2 gün izin alcam.. doyamıyorumki bi türlü.. hemde nasıl şaşırdm bi bilsen. akşam 8 de konuştuk nöbetteyim dedi meğer yoldaymış molada aramış.. gece 3de bi aradı geldim diye sevinçten çıldırdım resmen yaa... canım benim bana sürprizde yaparmış yaa..

ay cnm ya ne kadar güsel.
çok sevindim senin adına. bizimde az kaldı dağıtıma.
sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim çok....

ay keşke benim aşkım da böyle bi süpriz yapsa ne güzel olur o gelmek istemiyor aslında ona da hak veriyorum gelirsem bi daha sizi bırakamam diyor hem de süresi daha da uzamasın diye.zaten şurda 3,5 ay kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…