4-5 Eylül :lepi:
bende çok özledim burcum ya çok özledim
herşeyini özledim :çok üzgünüm:
ah bi gelseler :çok üzgünüm:
burcum çalışmaya başladın mı derslere
eveeet mehtabım 33 canımmturkbayragi
verirler canım benimki 12 saatlik yoldan gelicek mesela yerimsenibenoleyyy dağıtımdan bir ay sonra görcem aşkımı:lepi: ama ne kadar uzak olsa da kesin izin verirler dimi:gitme:
benim tek dersim kaldı temiz temiz ikinci sınıfa geçeyim diyorumahh bi gelseler yok be duygum daha başlamadım malesef haftasonu hep dışadaydım valla
ilk defa bu kadar güzel bir haftasonu geçirdim diyebilirim yani:)
sınav haftasıda izine çıkmayı düşünüorum o haftada baya tempolu bir şekilde çalışıcam bu hafta başlarım gaiba off aklıma geldikçede sıkılıyorum
ekledim tatlım ahh ahh ne güzel ya 33 günün sonunda görücen aşkını
Allah'ım bi görsem yaaa çok özledim:gitme: gerçi kayınvalidemle belki 2 hafta sonra yanına gidebilirz inşallah gidebiliriz yaa:Saruboceq: sizin mehtap yokmu burcumboshayallersmile
turkbayragi papatyaa88 - mehtap 20 - DENİZLİ'ye selam turkbayragi
büyük ihitimal gelemicek aşkım .. mafoldumben
bende çok özledim biz izinimizi kullandık tam 22 gün tatlım 22 mayısta giti ekimde gelicek şafağımız:99
off çok özledim ya inş. gidersiniz canım
ayy canım ne güzel 99 olmuşsunuz geçip gidicek artık az kalmış bak ikili rakamlardasınboshayallersmile
bugün geçtim çok şükür sizde bu rakamlara geicek allahın izini ile ama bugün denegesizim ben ya
inşallah canımmm:Saruboceq: arada olur öyle sıkma canını bugün ben de pek iyi değilim aşkımı çok özledim
niye canım belkie sana süpriz yapar belli mi olur üzülme tatlım
doğuda izinler iptal cnm ondan mafoldumben
Arkadaşlar sevgilim evlendıkten sonra askere gıtmek ıstıyor, askerlıgı 4 yıl tecıllı
evlı arkadasların bu konudakı yorumlarını almak ıstıyorum
ama neden kımse benım soruma yorum yapmamışmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?