Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

bende çok özledim burcum ya çok özledim
herşeyini özledim :çok üzgünüm:
ah bi gelseler :çok üzgünüm:

burcum çalışmaya başladın mı derslere

ahh bi gelseler yok be duygum daha başlamadım malesef haftasonu hep dışadaydım valla
ilk defa bu kadar güzel bir haftasonu geçirdim diyebilirim yani:)
sınav haftasıda izine çıkmayı düşünüorum o haftada baya tempolu bir şekilde çalışıcam bu hafta başlarım gaiba off aklıma geldikçede sıkılıyorum

rica ederim incimopuyorumnanaktan

mehtapbında 33 dimi senin tatlım

oleyyy dağıtımdan bir ay sonra görcem aşkımı:lepi: ama ne kadar uzak olsa da kesin izin verirler dimi:gitme:
verirler canım benimki 12 saatlik yoldan gelicek mesela yerimseniben
benim tek dersim kaldı temiz temiz ikinci sınıfa geçeyim diyorum
şimdi notlar çıkarttım netten
geçmiş yılların sorularına bakıcam veririm heralde kaydirigubbakcemile2

Allah'ım bi görsem yaaa çok özledim:gitme: gerçi kayınvalidemle belki 2 hafta sonra yanına gidebilirz inşallah gidebiliriz yaa:Saruboceq: sizin mehtap yokmu burcumboshayallersmile

bende çok özledim biz izinimizi kullandık tam 22 gün tatlım 22 mayısta giti ekimde gelicek şafağımız:99
off çok özledim ya inş. gidersiniz canım

şafaaakkkk...26....eskişehire selaam.:lepi:

lüle taşı..anadolu üniv..

turkbayragi papatyaa88 - mehtap 20 - DENİZLİ'ye selam turkbayragi

büyük ihitimal gelemicek aşkım .. mafoldumben

inşallah canımmm:Saruboceq: arada olur öyle sıkma canını bugün ben de pek iyi değilim aşkımı çok özledim

bende benimkiyle tartıştım içim sıkılıyor nefes almakda zorlanıyorum valla
kavuşucağımız gün gelsin istiyorum inanki sabır denilen bişey kalmadı bende

ama neden kımse benım soruma yorum yapmamışmafoldumben

canım ben evli değilim nişanlıyım ama şimdi bana bu kadar zor geliyosa eminim evliyken daha zordur:1no2: tek avantajı izinlerde sorunsuz olarak evinizde birlikte kalabilecek olmanız bence.. kuzenim evlendi bebişi oldu kocası askere gidemedi bi türlü ayrılamadı ailesinden en sonunda yurt dışına yerleştiler 3 yıl orda çalışınca türkiyeye dönüp 21 gün yapıcakmış.. biz 15 ay bekliyoruz offf çok zor:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…