ama neden kımse benım soruma yorum yapmamışmafoldumben
canım bennce gidip gelsin öyle evlenin..diğer türlü hem san hem ona askerde çok zor gelir..bide kazara çocuk olduğunu düşünürsen daha zor..ki yaşıyorum..eşim 2 yıldır doğuda görev yapıyo benimki er değil rütbeli..bizi götüremedi..kızım var 2,5 yaşında..çoook zor oluyo..bir annemgile bir kaynanagile gidip durdum..az kaldı şükür..kısacası önce askerlik sonra evlilik derim ben..zaten bizim toplumda askerlik yapmayana kız vermezler ..boshayallersmile
canım ben evli değilim nişanlıyım ama şimdi bana bu kadar zor geliyosa eminim evliyken daha zordur:1no2: tek avantajı izinlerde sorunsuz olarak evinizde birlikte kalabilecek olmanız bence.. kuzenim evlendi bebişi oldu kocası askere gidemedi bi türlü ayrılamadı ailesinden en sonunda yurt dışına yerleştiler 3 yıl orda çalışınca türkiyeye dönüp 21 gün yapıcakmış.. biz 15 ay bekliyoruz offf çok zor:gitme:
ŞAFAK 44.... MALATYA......
Duygu.C - şafak 322
Duygu.C - mehtap 60 - TOKAT'a selam
arkadaslar birsey sorabilirmiyim ?
ben öyle pek asker dönemlerinden felan anlamiyorum nasil oluyor diye ,
bi arkadasim mayista gidicekti askere ertelendi ama ,
bana temmuzun baslarinda gidecegini söylemisti , kütahya cikmis
1 haftadir haber alamiyorumda , varmi böyle bi dönem temmuzun basinda gitme gibi ?fisfisfis
var canım benimde askerim temmuzun 16 sında gitti
tamam canim tesekkür ederiim , dün mesaj attim noldu gidiyormusun diye, cevap gelmedi mafoldumben tekrar da mesaj atmadim , gurur mu yapiyorum artik noluyorsa , haber vermedi insan helallesmek istemezmi gidiyorum ben diyerek bazen hic anlamiyorum bu erkekleriboshayallersmile gittimi gitmedimi haberim bile yok ..
canım safağın azalmış ne güzel.selamını ben aldım bugün...olumunekankayizsmile
çok teşekkürler canım darısı başına olsun inşallaholumunekankayizsmile
inşallah canım..bende o sayılara bi gelebilseydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?