ŞAFAK 43
KÜTAHYA'YA SELAM
bncede haklsın cnm boshayallersmile
ne güzel az kalmiis :dance: ALLAH kavustursun , nasil canim kütahyada askerlik iyi mi, rahat oluyolarmi ?
1 bucuk haftadir benim dersler yüzünden görüsemiyoruz , en son konusmamizda temmuzun ilk haftalarinda gidecegini söylemisti , pazar gece mesaj cekmis; bi ortak arkadasin numarasini istedi , ptesi sabah anca cvp verdim , aksama da ne zaman gidiosun askere diye mesaj cektim , hala hic bi cevap yok , acaba gitti mi desem vedalasmak icin mesaj atardi o kadar da odun degildir ya boshayallersmile bekliyorum öyle dünde beri cevap gelcek diye , tekrar mesaj atmak da istemiyorum gurur yaptim az da :kedi:
1 bucuk haftadir benim dersler yüzünden görüsemiyoruz , en son konusmamizda temmuzun ilk haftalarinda gidecegini söylemisti , pazar gece mesaj cekmis; bi ortak arkadasin numarasini istedi , ptesi sabah anca cvp verdim , aksama da ne zaman gidiosun askere diye mesaj cektim , hala hic bi cevap yok , acaba gitti mi desem vedalasmak icin mesaj atardi o kadar da odun degildir ya boshayallersmile bekliyorum öyle dünde beri cevap gelcek diye , tekrar mesaj atmak da istemiyorum gurur yaptim az da :kedi:
Arkadaşlar meraba aranızı yeni katılıyorum,benımde sözlüm ağustosta gidiyor çok üzüluyorum şimdiden gözyaşları gitgide artmaya başladı,acaba hangi şehire düştüğü ne zaman belli olucak.
Melaycim seninki nerede yapiyordu ?
Doğu da olmaları cok kotu ya , onun stresi de ayri oluyor.
Asıl askerliği doğudakiler yapiyor zaten... turkbayragi
sağol canım.. ama askerim kütahyada değil doğuda.:sinifsinif: şafak sayerken plakalara düştüğünde şafağın kaçsa o şehre selam söylüyosunturkbayragi
biraz daha bkle cnm bnce ama çokta merak edersen bida at msj boshayallersmile
:kedi: özüür dilerim canim ya , ben birden kütahya okuyunca hemen atladim
tamam tatlim tesekkür ederim , bekleyim bakalim biraz daha, ama dünden beri cevap vermeyen bundan sonra da vermez gibi ya , henüz askere gitmediyse bi veda mesaji yazar belki
ALLAHIm en kisa hepinizi askerinize kavustursunturkbayragi
olsun canım önemli değil. olur öyle.opuyorumnanaktan
cok anlayisli ve sirin bi topikmis burasi opuyorumnanaktan yakinda bende katiliyorum araniza , hos benimki eski sevgilim ama olsun kaydirigubbakcemile3 asker askerdir
aklinialirimsmile olsun gel sen bekleriz her zaman
cok anlayisli ve sirin bi topikmis burasi opuyorumnanaktan yakinda bende katiliyorum araniza , hos benimki eski sevgilim ama olsun kaydirigubbakcemile3 asker askerdir
turkbayragiDuygu.C - şafak 321
Duygu.C - mehtap 59
turkbayragi
günaydın duygucum yakında 300 ün altına düşceksin daha 400 leri sayıyodun maşallah valla başkasının şafağı kolay geçiyoda kendi şafağı hiç geçmiyo insana
günaydın şafak güzelleri nasılsınız bakalım
burcucum kaçıncı şafakta mavileşcez ?
şafak panomuz topiğine gel canım orası kalabalık oluyokaydirigubbakcemile5
ordada sayarsın şafağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?