kızlar ben geldimmmmm...
arada uğruorum cnm ama yazmadan tabi bilmiyorumkismile
evet ama insan ynede olumlu bakamıyor.suan abim asker.1ay sonra o gelicek sevdiğim gdicek.abim hep bizden uzakta yasayıp okudugu için o hiç koymadı desem yeridir, rahatıda cok iyiydi allaha sükür.beni üzen tek sey belirsizlik.nereye gidicek ne yapıcak bilmiyorum buda beni cok huzursuz ediyor.dün askeriyeye gitmiş %100kasımda gidecegini söylemişler.1ay onun stresi olucak.daha sonrada usta birligi için ayrı bir stres dua etmekten baska yapıcak hiç bir seyim yok.kötü düşünmekte istemiyorum ama kaybetme korkusu cok farklı birşey..senağlama siz bunu eminim benden daha ii bliosunuzdur
evet ama insan ynede olumlu bakamıyor.suan abim asker.1ay sonra o gelicek sevdiğim gdicek.abim hep bizden uzakta yasayıp okudugu için o hiç koymadı desem yeridir, rahatıda cok iyiydi allaha sükür.beni üzen tek sey belirsizlik.nereye gidicek ne yapıcak bilmiyorum buda beni cok huzursuz ediyor.dün askeriyeye gitmiş %100kasımda gidecegini söylemişler.1ay onun stresi olucak.daha sonrada usta birligi için ayrı bir stres dua etmekten baska yapıcak hiç bir seyim yok.kötü düşünmekte istemiyorum ama kaybetme korkusu cok farklı birşey..senağlama siz bunu eminim benden daha ii bliosunuzdur
sadece 3 güncükkk geliyoooooooooooooooooooo askerimm seni çok seviyom bitanemmmmmmmmmm
gözün aydın canım..çok sevindim senin adına..hihoyyyt
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. şuan sevgilim askerde acemi birliğinde. sanki benden her saniye uzaklaşıyor gibi. ne yapıcağımı şaşırdım. biliyorum psikolojik olarak zor donem gecırıyorlar acaba o yuzden mı ? ne yapmam gerekıyo bu durumu yaşayanlardan destek beklıyorum normal mi sizce:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?