sadece 3 güncükkk geliyoooooooooooooooooooo askerimm seni çok seviyom bitanemmmmmmmmmm
seni çok ii anlıorum. şimdi üzülme ağlama dicem boş laf olucak . bnde çok ağladım çok düşndüm nasıl olcak nolucak diye acemilk stresi ayrı sonra usta birliği neresi olucak diye bekliosun bu ayrı... ama sonra herşey yerine oturuo günlerin nasıl geçtiğni bile anlamıosun . bende ilk zmanlar okuyordum burdaki arkadaşların yazdıklarını nasıl geçtiğini anlamıosun diye gerçktn de öle ..çok şükür Şafağim 30 .. bol bol dua et başka yapcak bişey yok canm ..şimdiden Allah kavuştursun :teselli: turkbayragi
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah canım ... kaydirigubbakcemile5
canım aynı durumdayız senınle..aslında tam tersı durumlardayız..su an nısanlım askerde..nısanlım gelecek abım gıdecek hayırlısıyla..bende aynı dusunceler ıcersındeyım..Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda en hayırlısı neyse onu versın Rabbım :Saruboceq:
çook zor ve gurur verıcı gunler..
Allah hepimizi sevdiklerimize sağ salim kavustursun :Saruboceq:
sevinç ve üzüntü bir arada olucak seninde..benim abimin Allahıma bin şükür rahatı cok iyiydi umarım senin abininde öyle olur.amin canım Allahım herseyin hayırlısını bilendir. vatanımızı koruyan tum askerlerimizin yardımcısı olsun rabbim.
evet cnm düşünüyorum üzülüyorum bazen sonrada diyorum Allahıma bin şükür eli ayagı tutuyor dinç sağlıgı yerindeki askere gidiyor.bir cok insan rahatsızlıgından dolayı özendiği halde gidemiyor diyip avutuyorum kendimi.
amin canım aminn :Saruboceq: turkbayragi
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞturkbayragisırnaşık şeydelikafadulden:dance::teytey::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?