Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

:lepi: :lepi: :lepi:tatlikis - HÜR GENERAL :lepi: :lepi: :lepi:

my_everything - Şafak 12 - BİNGÖL'e selam opuyorumnanaktan
sametsevgi - Şafak 19 - ÇORUM'a selam opuyorumnanaktan
sarilale0308 - Şafak 19- ÇORUM'a selam opuyorumnanaktan
papatyaa88 - Şafak 22 - EDİRNE'ye selam opuyorumnanaktan
mehabbet- Şafak 23 - ELAZIĞ'ya selam opuyorumnanaktan
esmerimm - Şafak 32 - ISPARTA'ya selam opuyorumnanaktan
zbyd - Şafak 35 - İZMİR'e selam opuyorumnanaktan
nnisanyagmuruu - Şafak 37 - KASTAMONU'na selam opuyorumnanaktan
umudayolculuk01 - Şafak 38 - KAYSERİ'ye selam opuyorumnanaktan
siyah_inci - Şafak 38 - KAYSERİ'ye selam opuyorumnanaktan

bktbyz - Şafak 93
babyke - Şafak 127
hayraniim - Şafak 127
busrae - Şafak 128
dadlu_qirl - Şafak 132
Fides_ - Şafak 141
tutku03 - Şafak 144
HejaR12 - Şafak 148
susu_ - Şafak 188
angelgozde - Şafak 214
kardelen44 - Şafak 218
Grimsi_ - Şafak 219
yegec123 - Şafak 221
nuran07 - Şafak 221
Duygu.C - Şafak 223
burchecan - Şafak 225
eftelyaecrin - Şafak 229

maviye_sevdali - Şafak 231
mavimavimavi - Şafak 234
Brokoli - Şafak 265
nefesim - Şafak 265
SiYaHinCiM -Şafak 313
wbluebluew - Şafak 313
miracle07 -Şafak 314
qizz - Şafak 318
pissy - Şafak 357
zeynelim - Şafak 365

nefesim - mehtap 31-HATAY'a selam opuyorumnanaktan
wbluebluew - mehtap 70-KARAMAN'a selam opuyorumnanaktan

turkbayragi turkbayragi BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...turkbayragi turkbayragi

merhaba arkadaşlar,
ben tgull,
henüz şafak saymaya başlamadım ama aralıkta kocamı askere yolluyorum Allah ın izniyle. şimdiden acısı çöktü içime. askerlikten bahsedilirken bile boğazım düğümlenmeye başlıyor acayip bir gerginlik var üstümde herşeye ağlayasım geliyor eşim gidince ne yapacağım bilmiyorum.tek kalacağım

şimdi birde askerlik süresi üzerinde çalışmalar var bir üzülüyoruz bir seviniyoruz böyle allak bullak saçma sapan bişi oldum...

merhaba cnm benimde nişanlım gidicek kasımda nasipse mafoldumben aynı konumdayız fakat evlilik daha farklı tabiki. bende düşündükce stres oluyorum patlayasım geliyor herkese.ama üzme kendini iyi düşünki hersey daha iyi olsun.hayırlısıyla gidip gelir hepimizin sevdigi bir an önce inşllh. turkbayragi

allah kavuştursun canım evet ilk zamanlar çok zor oluyor ama zamanla alışıyorsun alışmıyorsunda öyle sanıyorsun günler geçtikçe oh diyorsun bitiyor galiba allah bol bol sabır versin beraber olduğunuz günlerin kıymetini bilin

allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım benimde sözlüm mayısta gitti daha dün gibi her saniye aklımda ama diyorum bak kızım 300lerde bitiyor inşallah güzel bir yere düşer

allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım benimde sözlüm mayısta gitti daha dün gibi her saniye aklımda ama diyorum bak kızım 300lerde bitiyor inşallah güzel bir yere düşer

amin canım sizede hayırlı teskereler inşallah.evet kendini avuttugun surece gecicek galiba zaman canım.hem inşllh askerlikte bugun yarın düşerde, 90günüde silersin 300den olumunekankayizsmile. benim suan umudum o 12aya düşse içim birazcık daha ferahlıycak :Saruboceq:

yaa telefon acıolar bana askerlık dusmus gozun aydın nısanlın erken gelıcek dıyee dıorum kesınlesmedı daha ya da kesınlestı de ben mı duymadımm

valla çok zormuş çok gergin ve üzgünüm. aslında yanlız kalmaya alışığım zaten hep yanlızdım. öğretmenim ve ilk atandığım yer aileme uzaktı tek kalıyordum şimdiki çalıştığım yerde hem aileme hem kaynanamlara uzak. hep gurbetlik yani... uzun bir süre koca bir evde sadece bir odada televizyon bile olmadan yaşadım kimseyi tanımadan ama şimdi o kadar alıştım ki eşimle yaşamaya herşeyi ona uydurmaya birlikte birşeyler yapmaya o gidince yarım kalacam hatta yarım bile iyimser ifade sanki ortada kalmış terkedilmiş kimsesiz olacağım...
zor günler bekliyor beni...

sağolasın doğru söylüyorsun birlikte olduğumuz günlerin kıymetini bilmeliyiz ama bilmiyorum sadece bize özgü bir durum mu yoksa hep mi böyle olur çok gerginiz.
o kadar gerginiz ki herşeyi yanlış anlıyoruz herşeye alınıyoruz tartışıyoruz. bu da beni çok üzüyor son zamanları böyle geçirmek hiiç istemezdim...

yaa telefon acıolar bana askerlık dusmus gozun aydın nısanlın erken gelıcek dıyee dıorum kesınlesmedı daha ya da kesınlestı de ben mı duymadımm

yok arkadaşım hala kesinleşmedi,son zamanlarda şu askerlik değişiklikleri yüzünden hiç takip etmediğim kadar haber takip eder oldum, tv deen, gazeteden, internetten...
hani bir ara 9ay tek tip olsun deniyorduya kabul edilmedi
sonra 12ay tek tip çok kısa gündemden geçti.
bir ara meclis uzun 12kısa 4ay olsun dedi ama ihtiyaca yetmez diye tsk istemedi
şimdi tsk uzun 12 ay olsun kısa 8 ay olsun diyor. silah altında olan askerler içinde uzun dönemler yeni uygulamadan faydalansın erken terhis olsun ama kısa dönem normal zamanında gitsin yeni geleceklerde uygulansın 8ay diyorlar.
her koşulda uzun dönem avantajlı. inşallah senin nişanlında faydalanır olumlu yansır erkenden kavuşursunuz.
benimki %99kısa gidecek ve uzayacak mı kısalacak mı sevinelim mi üzülelim mi bilemedik gerginlik hat safada. keşke uzamasada gerek yok kısalmasın. hep kendimi aralıkta gidecek mayısta yanımda olacak diye hazırladım uzama lafı açılınca ödüm çıkıyor...

yapma canım onu şimdi ister istemez bir korku sarmıştır nereye gitcem nasıl gitcem diye sen birazcık alttan al bence

inşallah düşer canım

anlıyorum canım benim insan yanında ayıcıgıyla bile uyumaya alıstıgında onsuz uyuyamıyor. ki o eşin olunca cok cok daha baskadır eminim.ama yinede üzme kendini ne bileyim müsaitse ailenden biri gelebilir mesela yanına.en azından bir ses olur sana.. bilmiyorumkismile
uzun dönem mi yapıcak askerliği peki eşin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…