ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞturkbayragisırnaşık şeydelikafadulden:dance::teytey::sm_cool:
:lepi:kaydirigubbakcemile turkbayragi :teytey: :hooray: :dance: :sm_cool: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar,
ben tgull,
henüz şafak saymaya başlamadım ama aralıkta kocamı askere yolluyorum Allah ın izniyle. şimdiden acısı çöktü içime. askerlikten bahsedilirken bile boğazım düğümlenmeye başlıyor acayip bir gerginlik var üstümde herşeye ağlayasım geliyor eşim gidince ne yapacağım bilmiyorum.tek kalacağım
şimdi birde askerlik süresi üzerinde çalışmalar var bir üzülüyoruz bir seviniyoruz böyle allak bullak saçma sapan bişi oldum...
merhaba arkadaşlar,
ben tgull,
henüz şafak saymaya başlamadım ama aralıkta kocamı askere yolluyorum Allah ın izniyle. şimdiden acısı çöktü içime. askerlikten bahsedilirken bile boğazım düğümlenmeye başlıyor acayip bir gerginlik var üstümde herşeye ağlayasım geliyor eşim gidince ne yapacağım bilmiyorum.tek kalacağım
şimdi birde askerlik süresi üzerinde çalışmalar var bir üzülüyoruz bir seviniyoruz böyle allak bullak saçma sapan bişi oldum...
merhaba cnm benimde nişanlım gidicek kasımda nasipse mafoldumben aynı konumdayız fakat evlilik daha farklı tabiki. bende düşündükce stres oluyorum patlayasım geliyor herkese.ama üzme kendini iyi düşünki hersey daha iyi olsun.hayırlısıyla gidip gelir hepimizin sevdigi bir an önce inşllh. turkbayragi
allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım benimde sözlüm mayısta gitti daha dün gibi her saniye aklımda ama diyorum bak kızım 300lerde bitiyor inşallah güzel bir yere düşer
gözünaydın canım olumunekankayizsmileturkbayragi
merhaba cnm benimde nişanlım gidicek kasımda nasipse mafoldumben aynı konumdayız fakat evlilik daha farklı tabiki. bende düşündükce stres oluyorum patlayasım geliyor herkese.ama üzme kendini iyi düşünki hersey daha iyi olsun.hayırlısıyla gidip gelir hepimizin sevdigi bir an önce inşllh. turkbayragi
allah kavuştursun canım evet ilk zamanlar çok zor oluyor ama zamanla alışıyorsun alışmıyorsunda öyle sanıyorsun günler geçtikçe oh diyorsun bitiyor galiba allah bol bol sabır versin beraber olduğunuz günlerin kıymetini bilin
yaa telefon acıolar bana askerlık dusmus gozun aydın nısanlın erken gelıcek dıyee dıorum kesınlesmedı daha ya da kesınlestı de ben mı duymadımm
sağolasın doğru söylüyorsun birlikte olduğumuz günlerin kıymetini bilmeliyiz ama bilmiyorum sadece bize özgü bir durum mu yoksa hep mi böyle olur çok gerginiz.
o kadar gerginiz ki herşeyi yanlış anlıyoruz herşeye alınıyoruz tartışıyoruz. bu da beni çok üzüyor son zamanları böyle geçirmek hiiç istemezdim...
amin canım sizede hayırlı teskereler inşallah.evet kendini avuttugun surece gecicek galiba zaman canım.hem inşllh askerlikte bugun yarın düşerde, 90günüde silersin 300den olumunekankayizsmile. benim suan umudum o 12aya düşse içim birazcık daha ferahlıycak :Saruboceq:
canım arkadaşın doğan güneşiydi o =))
Benim daha var.. akannehir
>> Şafak 210 << turkbayragi
valla çok zormuş çok gergin ve üzgünüm. aslında yanlız kalmaya alışığım zaten hep yanlızdım. öğretmenim ve ilk atandığım yer aileme uzaktı tek kalıyordum şimdiki çalıştığım yerde hem aileme hem kaynanamlara uzak. hep gurbetlik yani... uzun bir süre koca bir evde sadece bir odada televizyon bile olmadan yaşadım kimseyi tanımadan ama şimdi o kadar alıştım ki eşimle yaşamaya herşeyi ona uydurmaya birlikte birşeyler yapmaya o gidince yarım kalacam hatta yarım bile iyimser ifade sanki ortada kalmış terkedilmiş kimsesiz olacağım...
zor günler bekliyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?