maşallah şafağına
güzel birşeyler duymak istiyorum! askerden sonra erkekler değişir terkeder gibi olumsuzluklardan allah uzak tutsun herkesi ama bunları okudukça paranoyak oldum! şimdiden erkek arkadaşıma değişik gözle bakmaya başladım durduk yerde kapris yapıyorum! sinirleniyorum! allahım nolur boşa bekletme kimseyi! hakkımızda hayırsızlık yapacaksa o gelecek askerler.. bir engel çıkar şimdiden bitsin! zamanımızı çalmasın! hayırlı insanlar çıkar karşımıza nolur!!! bu paranoyalara dayanamıyorum!!! biri de askerden geldik evlendik çok mutluyuz desin! nolur yani! !!!!!!!!!
haklısın canım, hem bak gözümüzün önünde birsürü olumlu örnek var, biz de onlardan biri niye olmayalım ki, değil mi?canım benimmm yok öyle bir şey ya,asker sonrası daha çok anlar kıymetini yani avantaj bence bu durum..eminim askerciklerin aklına bile gelmiyodur böyle konular zaten koşturmaktan düşünmeye fırsatları olmuyordur ki..böyle olursa,şöyle olursa gibi faraziyelerle aklını hiç bulandırma melissacım,olumlu düşünürsen sonucu olumlu olur,olumsuz düşüncelerini at bi kenara sana hayır gelmez onlardan..hayatta sevmek,sevilmek,terketmek,terkedilmek vs..insanlar için doğru ama bunun askere gitmekle bi alakasının olduğunu düşünmüyorum..aklını ferah tut gönlünü serin,fazla söze hacet yok düşünme derin canımın içi
haklısın canım, hem bak gözümüzün önünde birsürü olumlu örnek var, biz de onlardan biri niye olmayalım ki, değil mi?
Şafak 456 .. Geçer mi :85:
cok basındasın cnm ya...ama allah büyük gecer gider kısmetse..
İnşallah.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Çok zor geliyor çok:85:
öyle..istediginde yanında olamamak arayamamk..zorrrrrrrrrrr..nerde yapıyo cnm askerlıgını..
istanbul...iyi yerde de.ben uzaktayımManisa'da.. Seninki nerede?
istanbul...iyi yerde de.ben uzaktayım
Perşembe günü teslim ettik :85:sezgılım ne zamn gıttı. askerın
ılk gunler ne zordurAllah kavuştursun canım..
Perşembe günü teslim ettik :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?