Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

konyabu ayın bitiminde 200den düşüoruz:111:kızlar konyada askerini bekleyen yokmuuu???????:26:

güzel birşeyler duymak istiyorum! askerden sonra erkekler değişir terkeder gibi olumsuzluklardan allah uzak tutsun herkesi ama bunları okudukça paranoyak oldum! şimdiden erkek arkadaşıma değişik gözle bakmaya başladım durduk yerde kapris yapıyorum! sinirleniyorum! allahım nolur boşa bekletme kimseyi! hakkımızda hayırsızlık yapacaksa o gelecek askerler.. bir engel çıkar şimdiden bitsin! zamanımızı çalmasın! hayırlı insanlar çıkar karşımıza nolur!!! bu paranoyalara dayanamıyorum!!! biri de askerden geldik evlendik çok mutluyuz desin! nolur yani! !!!!!!!!!

canım benimmm yok öyle bir şey ya,asker sonrası daha çok anlar kıymetini yani avantaj bence bu durum..eminim askerciklerin aklına bile gelmiyodur böyle konular zaten koşturmaktan düşünmeye fırsatları olmuyordur ki..böyle olursa,şöyle olursa gibi faraziyelerle aklını hiç bulandırma melissacım,olumlu düşünürsen sonucu olumlu olur,olumsuz düşüncelerini at bi kenara sana hayır gelmez onlardan..hayatta sevmek,sevilmek,terketmek,terkedilmek vs..insanlar için doğru ama bunun askere gitmekle bi alakasının olduğunu düşünmüyorum..aklını ferah tut gönlünü serin,fazla söze hacet yok düşünme derin canımın içi

haklısın canım, hem bak gözümüzün önünde birsürü olumlu örnek var, biz de onlardan biri niye olmayalım ki, değil mi?

haklısın canım, hem bak gözümüzün önünde birsürü olumlu örnek var, biz de onlardan biri niye olmayalım ki, değil mi?

benımde sevgılım askerde..korkuyorum cünkü biz 7 sene snra barıstık..ve o askerdeyken döndü bana..ılk askımdı..simdi asker psikolojisindenmı yosa gercektn sevıyomu bilemiyorum..okdr ilgili alakalıki..sevıyorum onu 10 ayı var bitmesine..neolur bılmyrm..dvm edermı gelınce degısırmı..korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…