Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

bnmkıde salı gunu gıttı. allah kavustursun cnm . bnm içim okadar yanıyoki. bıde ısparta komando ya dustu %90 doğuya dusuyolarmıs kafayı yemek üzereyim

bnmkıde salı gunu gıttı. allah kavustursun cnm . bnm içim okadar yanıyoki. bıde ısparta komando ya dustu %90 doğuya dusuyolarmıs kafayı yemek üzereyim

allah sabır versin cnm ve sans..umarım gzl yere düşer imkanlarınz geniş olur..saglıkla sabırla geçip biter işallah

ılk gunler ne zordur allah sabır versın cnm.snra zmnla brz daha kblleniyosun..
Umarım öyle olur

Doğusu batısı deme.. Allah hayırlısı nereyse orayı nasip etsin de.. Dualarını hiç eksik etme..

Umarım öyle olur

Doğusu batısı deme.. Allah hayırlısı nereyse orayı nasip etsin de.. Dualarını hiç eksik etme..
katılıyorum canım..bak sözlüm istanbulda ama bölügünden bir arkadasının eli kopmus..kazanın nerden gelecegı bellı dgl..dogu batı onemlı dgl..allah hepsini korusun kollasın..

katılıyorum canım..bak sözlüm istanbulda ama bölügünden bir arkadasının eli kopmus..kazanın nerden gelecegı bellı dgl..dogu batı onemlı dgl..allah hepsini korusun kollasın..
eder tabi ki, nie etmesin ki cnm
benim nişanlım da istanbulda, neden kopmuş eli? istanbulun neresinde?

Aman Rabbim korusun askerlerimizi..
Aklımız hep onlarda.
İnş sağ sağlim gelirler

herkesin kandili mübarek olsun.. bu gece bol bol dua edelim.. hem kendimize hem birbirimize... müslümanın müslümana yaptığı gönderdiği dualar kabul olur bilirsiniz.allah hayırlısıyla kavuştursun bizleri askerlerimize.... mutlu bir evlilik nasip etsin en kısa zamanda..... hakkımızda hayırsız olandan kötülerden uzak tutsun... beklediğimize değsin.. mutluluk gözyaşları olsun bekleyişimizin sonu...... Allahım sen bizlere de beklediğimiz askerlerimize de sabır ver.. ... .... :130:... allah hepinizin dualarını kabul etsin gönlümüzden geçeni hayırlı eylesin.... .. kalın sağlıcakla kızlarrrrrr

ben acemiliğin bitmesine safak sayıyorum çünkü diğer türlü olunca içim kararıyor şafak 28 o yüzden bizim acemi birliğimiz 3 ay sürüyor... Çok özledim kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…