bnmkıde salı gunu gıttı. allah kavustursun cnm . bnm içim okadar yanıyoki. bıde ısparta komando ya dustu %90 doğuya dusuyolarmıs kafayı yemek üzereyim
Umarım öyle olurılk gunler ne zordurallah sabır versın cnm.snra zmnla brz daha kblleniyosun..
bnmkıde salı gunu gıttı. allah kavustursun cnm . bnm içim okadar yanıyoki. bıde ısparta komando ya dustu %90 doğuya dusuyolarmıs kafayı yemek üzereyim
katılıyorum canım..bak sözlüm istanbulda ama bölügünden bir arkadasının eli kopmus..kazanın nerden gelecegı bellı dgl..dogu batı onemlı dgl..allah hepsini korusun kollasın..Umarım öyle olur
Doğusu batısı deme.. Allah hayırlısı nereyse orayı nasip etsin de.. Dualarını hiç eksik etme..
benımde sevgılım askerde..korkuyorumcünkü biz 7 sene snra barıstık..ve o askerdeyken döndü bana..ılk askımdı..simdi asker psikolojisindenmı yosa gercektn sevıyomu bilemiyorum..okdr ilgili alakalıki..sevıyorum onu 10 ayı var bitmesine..neolur bılmyrm..dvm edermı gelınce degısırmı..korkuyrm
eder tabi ki, nie etmesin ki cnmkatılıyorum canım..bak sözlüm istanbulda ama bölügünden bir arkadasının eli kopmus..kazanın nerden gelecegı bellı dgl..dogu batı onemlı dgl..allah hepsini korusun kollasın..
Manisa'da.. Seninki nerede?
katılıyorum canım..bak sözlüm istanbulda ama bölügünden bir arkadasının eli kopmus..kazanın nerden gelecegı bellı dgl..dogu batı onemlı dgl..allah hepsini korusun kollasın..
Aman Rabbim korusun askerlerimizi..
Aklımız hep onlarda.
İnş sağ sağlim gelirler
eder tabi ki, nie etmesin ki cnm
benim nişanlım da istanbulda, neden kopmuş eli? istanbulun neresinde?
Amin İnşallah.. Dua edelim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?