Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

selam kızlar gunaydın hepınıze

şafak75 :)
nasılsınız
uzun donem cok zor beren bıtmek bılmıo

kızlar allah hepimize kolaylık versin, hepimizin sevgilisine, eşine hayırlı teskereler, benim sevgilim de askerde, henüz alışamadım ondan uzakta kalmaya şafak 147, kısa dönem ama... ne zor şey... :gitme:

serenapak - şafak 24 - Van
dirim - şafak 26

giz09 - şafak 74 - Niğde
volverad - şafak 136 - Artvin
ayazz - şafak 144
_mucizem_ - şafak 219 - İstanbul

sametsevgi - şafak 324 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 332 - Aydın
papatyaa88 - şafak 333 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 333 - Kayseri

hayraniim - şafak 437 - Çanakkale
Lady25 - şafak 437 - Amasya

turkbayragi - Lady25 - mehtap 56 turkbayragi

Günaydın kızlar
bakalım listemizin yeni şeklini nasıl bulacaksınız.
460 - 391 çok karanlık
390 - 231 karanlık
230 - 71 yolun yarısı
70 - 0 kurtuluş

ve bunlarıda renklerle ayırdım.kaydirigubbakcemile2

COLOR="Blue"]canm ellerine saglık gercekten cok güzel olmus ya bayıldım bıde karanlıklarda olmasaydım daha iiyidi bız galıba 89/3 tertıbler karanlıklardayız..bugünlerde gecicek kızlar tertıblerım benm szden on gun once olmamn sebebı eşim izninn on gnunu kullanmıcam dıo ama kesinde bişi yok belkıde aynı zamnda tezkerecı oluruz szn tahmınen bellımı tezkere tarıhlerınız kızlar?[COLOR]

bizimkide tahminen 17 kasım gibi..
tamda kurban bayramına denk geliyo.
k.validem geldiği gün kurban kesecek.

bizimkide tahminen 17 kasım gibi..
tamda kurban bayramına denk geliyo.
k.validem geldiği gün kurban kesecek.

canm inş hayrlısıyla gelsınlerde vala baska bişi istemem kurban feda olsun eşime rabbım korusun onları eger eşimde iznini kullanırsa oda heralde byramda gelır peki bişi daha sorcm senn askerin izn gelmeyı ne zamn dusunuo bı bılgn varmı ?

çizelge ?? anlamadım canım.

yaza gelmeyi düşünüyo canım izne.
hepsini kullancam diyo. aslında ben hepsini kullanmamasından yanayım ama bakalım ne olacak.
bide jandrama ilk 6ay izne çıkamıyormuş

ayy bizimki çok karanlık:a015:

çizelge ?? anlamadım canım.

yaza gelmeyi düşünüyo canım izne.
hepsini kullancam diyo. aslında ben hepsini kullanmamasından yanayım ama bakalım ne olacak.
bide jandrama ilk 6ay izne çıkamıyormuş

evet zaten öyle canm ilk 6 ay izne cıkamıolar benim eşim once 20gunun hepsını bır seferde kullanmayı istyordu yol iznıyle bırlktr 24gun oluyor toplam sonra alısırm gtmek zor gelırdıe istemedı 10gun gelmeyı dusunuyor yollla bırlkte 14gun oluyor işte daha ii dusunduk ama yazın gelemsını ıstıyoduk o albay soforu oldgu için o ne zamn cıkarsa eşmde o zamn cıkıcak oda sanırım nısan gbı dusunuo ama inş nısanda cıkmaz cnkı daha cok erken olmu oluyo....çizelgede canm su altta yazıo ya 6 months falanlı resim varya onu dıorm

Benim e$imin askerligi 4 mart 2011de bitiyor allahin izniyle.. ya su askerlik bi 12 aya dussun yaa

Bu arada liste cok guzel olmus.. ellerine saglik :)

sevgi canım takvim nasıl yapılır die bi yer vardı. bulabilirsem anlatırım sanada.

lady saol canım. beğenmene sevindim.

sevgi

lilypie adresıne gır tıkla orda kendı begendıgını sec next de devam et daha sonra Image URL var orayı tıkla kopyala kullanıcı panelıne tıkla çizelge var orayada yapıstır eger yapamazsan ben yapayım gondeerıyım sana

canm cok makbule gecer eer bna yapıp gnderebılırsen bn beceremıyorm..

canım mesela ben evlılık takvımı yaptım 2011 yazı ıcın sen benım ugurlu yolumsun yazdım ..
sen evlısın kac ay ve yılında evlendın? nasıl yazı yazayım guzel soz yanıı sen soyle ben hemen yapıp yollıyım sana tamam mı?

serenapak - şafak 23 - Van
dirim - şafak 25

giz09 - şafak 73 - Niğde
volverad - şafak 135 - Artvin
ayazz - şafak 143
_mucizem_ - şafak 218 - İstanbul

sametsevgi - şafak 323 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 331 - Aydın
papatyaa88 - şafak 332 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 332 - Kayseri

hayraniim - şafak 436 - Çanakkale
Lady25 - şafak 436 - Amasya

turkbayragi - Lady25 - mehtap 55 turkbayragi

serenapak - şafak 23 - Van
dirim - şafak 25

giz09 - şafak 73 - Niğde
volverad - şafak 135 - Artvin
ayazz - şafak 143
_mucizem_ - şafak 218 - İstanbul

sametsevgi - şafak 323 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 331 - Aydın
papatyaa88 - şafak 332 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 332 - Kayseri

hayraniim - şafak 436 - Çanakkale
Lady25 - şafak 436 - Amasya
HejaR12 - şafak 444 - Sivas

turkbayragi - Lady25 - mehtap 55 turkbayragi

merhaba kızlar en kötüsü benim durumum heralde benim eşim askerde kısa dönem 12 ağustosta gitti 26 ekimde doğum yaptım gelemedi. çocuğu bile göremedi birde en kötüsü şırnak uludere habur köyde çok zor durumda askerlik yapıyor 25 günü kaldı ama doğum yapıp eşinin yanında olamaması çocuğunu bile görememesi çok zor durum onun için hepimiz halimize şükredelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…