Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

merhaba canım,gerçekten zor bir durum ben nişanlıyım nişanlıyken göndermek bile çok zor oldu benim için
evliyken helede doğum yaparken kimbilir nasıl zor olmuştur
neyseki çok az gününüz kalmış canım
artık geldiğinde telafi edersiniz...

canım gercekten cok cok zor allah sabır versın saga salım gelsın

canm senin ugrlu yolumsun yazdgn yere sonsuza kadar yazalım tanısma tarıhımızı verim 05102006 bu olsun senınle el ele yazalım olr mu canm ben yaptımda dun buraya ekleyemedım canm

nisancım canm ellerine saglık listeleri hergün düzenli ve güzel bir şekilde yapıyosun ben artık saymıyorm bakıyorm lısteden azaldıgın farkına varıyorm snkı kensım saydg da gecmıyor zamn

canım allah yardımcın olsun sukret canm kısa donem gtmıs allahtan benm eşim 19agustosta gttı bızım daha 323günümüz var oglumuz4aylktı gttıgnde şimdi 9 aylık oldu ve babası sadece dagtım zamnı grdu vede allah nasıp ederse oglumun yas gunnde izne cıkmayı dusunuyor cok zor canm asker yolu beklemek cok zor allah hepımızn yar ve yardmcısı olsn en cok da askerlerımız korusun hepsı allaha emanetler...

serenapak - şafak 23 - Van
dirim - şafak 25

giz09 - şafak 73 - Niğde
volverad - şafak 135 - Artvin
ayazz - şafak 143
_mucizem_ - şafak 218 - İstanbul

sametsevgi - şafak 323 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 331 - Aydın
papatyaa88 - şafak 332 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 332 - Kayseri

hayraniim - şafak 436 - Çanakkale
Lady25 - şafak 436 - Amasya
dadlu_qirl - şafak 442 - İstanbul
HejaR12 - şafak 444 - Sivas

turkbayragi - Lady25 - mehtap 55 turkbayragi

Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor bir durum ama ne güzel kısa dönem yapıyo az kalmış kavuşmanıza :1rolleyes:

canım benimki ısparta olucak .. ayrıca çok tşk listeye eklediginiz içinnn..
ayrıca 1 qün daha qeçti kaldı 441 :teytey:turkbayragi

ayy bu topik insana moral veriyo ya.. ben tek olmadıgımı görüyorum herkes bekliyo sadece senmi die en azından avutuyorum kendimi.. :/

ayy bu topik insana moral veriyo ya.. ben tek olmadıgımı görüyorum herkes bekliyo sadece senmi die en azından avutuyorum kendimi.. :/
kesinlikle sana katılıyorum canım bende kendimi iyi hissediyorum burda zaman daha hızlı geçiyo sanki ama bu aralar sevgilimi daha çok özlemeye başladım.Ben acemideyken günlük tutuyordum hergün onsuz neler yaptığımı yazıyodum saat kaçta aradığını yazıyordum acemiden gelince göstermiştim bütün yazdıklarımı okumuştu ve çok duygulanmıştı birlikte sarılıp ağlamıştk :sinifsinif: annesi vefat ettiği için bana hep benim hayatım sensin der o günde onu ne kadar çok sevdiğimi gösterince bensiz asla yapamayacağını sölemişti baya duygusal anlar yaşamıştık :1hug:

çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten doğumda yanımda olsun çok istedim ama ben samsundaydım oda şırnakta bebeğim babasıyla benim düğün fotoğrafımıza bakıp dalıp gidiyor ozaman ağlamaktan kendimi alamıyorum.çok şükür gelmesine az kaldı allahın izniyle gelsin biran önce çocuğuna kavuşsun istiyorum.senağlama

12yi qeçti..
Şafak= 440 :teytey::asigim:
:asigim: Allahım seni hep Korusun Aşkım :asigim:

ayy ßende günlük tutuyorum canım..aşkıma yazıyorum tüm duygularımı hislerimi.. çok iyi qeliyoo ..oda tutuyoo konuşuyoruzz işte evlenincee ileride çoçuklarımıza okuturuz felann..
ahh ahh o qünler qelsedee bii başka bişe istemiyorumm..
Hasretlikk çok zorrr..ama olsun 10 senede olsa 20 senede olsa beklicem ben aşkımı,Kalbimii,Ruhumu.. bu kalbimm,ruhum..onun lafıdır burda olsaaa hırkızz aşkım derdii..:dance:delikafadulden
off dertlendim yaaa.. sabır kızlarrrr qelicekler elbet birgünn hayırlısıyla..turkbayragi

Ayyy arkadaslar, bizde günlük tutuyoruz.. acemi birligi bittiginde onu verecem :) usta birliginde okur.. oda bana verecek gunlugu.. ne guzel birsey vallaha..
56 gün icinde allahin izniyle 1 haftalik olsa bile kavusacagiz.. cok heyecanliyim cok..
evliyim ama ilk günkü gibi birbirimize a$igiz :kedi: .. heyecanlaniyoruz, her telefonda konustugumuzda, kavustugumuzda.. :asigim: Allah hepimizi sevdigine kavustursun.. Allah bol bol sabirlar versin hepimize..

turkbayragi // Şafak 435 \\ - // Mehtap 54 \\ turkbayragi

serenapak - şafak 22 - Van
dirim - şafak 24

giz09 - şafak 72 - Niğde
volverad - şafak 134 - Artvin
ayazz - şafak 142
_mucizem_ - şafak 217 - İstanbul

sametsevgi - şafak 322 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 330 - Aydın
zbyd - şafak 330 -
papatyaa88 - şafak 331 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 331 - Kayseri

hayraniim - şafak 435 - Çanakkale
Lady25 - şafak 435 - Amasya
dadlu_qirl - şafak 440 - İstanbul
HejaR12 - şafak 443 - Sivas

turkbayragi - Lady25 - mehtap 54 turkbayragi

günaydın kızlar.
yeni gelen arkadaşlarımızıda hoşgeldiniz diyorum opuyorumnanaktan
zbyd canım bizim şafak senle aynı. emin olmak için önceki yazılarından buldum şafağını ve ekledim senide listeye.

günaydın kızlar
yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız

SEVGı ozel mesajla gonderdım sana anlattımda yapamazsan yıne de yardımcı olurum canımvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…