merhaba kızlar en kötüsü benim durumum heralde benim eşim askerde kısa dönem 12 ağustosta gitti 26 ekimde doğum yaptım gelemedi. çocuğu bile göremedi birde en kötüsü şırnak uludere habur köyde çok zor durumda askerlik yapıyor 25 günü kaldı ama doğum yapıp eşinin yanında olamaması çocuğunu bile görememesi çok zor durum onun için hepimiz halimize şükredelim.
canım gercekten cok cok zor allah sabır versın saga salım gelsınmerhaba kızlar en kötüsü benim durumum heralde benim eşim askerde kısa dönem 12 ağustosta gitti 26 ekimde doğum yaptım gelemedi. çocuğu bile göremedi birde en kötüsü şırnak uludere habur köyde çok zor durumda askerlik yapıyor 25 günü kaldı ama doğum yapıp eşinin yanında olamaması çocuğunu bile görememesi çok zor durum onun için hepimiz halimize şükredelim.
canım mesela ben evlılık takvımı yaptım 2011 yazı ıcın sen benım ugurlu yolumsun yazdım ..
sen evlısın kac ay ve yılında evlendın? nasıl yazı yazayım guzel soz yanıı sen soyle ben hemen yapıp yollıyım sana tamam mı?
merhaba kızlar en kötüsü benim durumum heralde benim eşim askerde kısa dönem 12 ağustosta gitti 26 ekimde doğum yaptım gelemedi. çocuğu bile göremedi birde en kötüsü şırnak uludere habur köyde çok zor durumda askerlik yapıyor 25 günü kaldı ama doğum yapıp eşinin yanında olamaması çocuğunu bile görememesi çok zor durum onun için hepimiz halimize şükredelim.
nisancım canm ellerine saglık listeleri hergün düzenli ve güzel bir şekilde yapıyosun ben artık saymıyorm bakıyorm lısteden azaldıgın farkına varıyorm snkı kensım saydg da gecmıyor zamn
sevindim beğenmene canım.opuyorumnanaktan
serenapak - şafak 23 - Van
dirim - şafak 25
giz09 - şafak 73 - Niğde
volverad - şafak 135 - Artvin
ayazz - şafak 143
_mucizem_ - şafak 218 - İstanbul
sametsevgi - şafak 323 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 331 - Aydın
papatyaa88 - şafak 332 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 332 - Kayseri
hayraniim - şafak 436 - Çanakkale
Lady25 - şafak 436 - Amasya
dadlu_qirl - şafak 442 - İstanbul
HejaR12 - şafak 444 - Sivas
turkbayragi - Lady25 - mehtap 55 turkbayragi
bu listeye beni de dahil eder misnz....
kesinlikle sana katılıyorum canım bende kendimi iyi hissediyorum burda zaman daha hızlı geçiyo sanki ama bu aralar sevgilimi daha çok özlemeye başladım.Ben acemideyken günlük tutuyordum hergün onsuz neler yaptığımı yazıyodum saat kaçta aradığını yazıyordum acemiden gelince göstermiştim bütün yazdıklarımı okumuştu ve çok duygulanmıştı birlikte sarılıp ağlamıştk :sinifsinif: annesi vefat ettiği için bana hep benim hayatım sensin der o günde onu ne kadar çok sevdiğimi gösterince bensiz asla yapamayacağını sölemişti baya duygusal anlar yaşamıştık :1hug:ayy bu topik insana moral veriyo ya.. ben tek olmadıgımı görüyorum herkes bekliyo sadece senmi die en azından avutuyorum kendimi.. :/
kesinlikle sana katılıyorum canım bende kendimi iyi hissediyorum burda zaman daha hızlı geçiyo sanki ama bu aralar sevgilimi daha çok özlemeye başladım.Ben acemideyken günlük tutuyordum hergün onsuz neler yaptığımı yazıyodum saat kaçta aradığını yazıyordum acemiden gelince göstermiştim bütün yazdıklarımı okumuştu ve çok duygulanmıştı birlikte sarılıp ağlamıştk :sinifsinif: annesi vefat ettiği için bana hep benim hayatım sensin der o günde onu ne kadar çok sevdiğimi gösterince bensiz asla yapamayacağını sölemişti baya duygusal anlar yaşamıştık :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?