günaydın kızlar
yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız
SEVGİ ozel mesajla gonderdım sana anlattımda yapamazsan yıne de yardımcı olurum canımvereliniortak
Ayyy arkadaslar, bizde günlük tutuyoruz.. acemi birligi bittiginde onu verecem :) usta birliginde okur.. oda bana verecek gunlugu.. ne guzel birsey vallaha..
56 gün icinde allahin izniyle 1 haftalik olsa bile kavusacagiz.. cok heyecanliyim cok..
evliyim ama ilk günkü gibi birbirimize a$igiz :kedi: .. heyecanlaniyoruz, her telefonda konustugumuzda, kavustugumuzda.. :asigim: Allah hepimizi sevdigine kavustursun.. Allah bol bol sabirlar versin hepimize..
turkbayragi // Şafak 435 \\- // Mehtap 54 \\ turkbayragi
senide Allah kavuştursun canım...
Ahhh ahh.. :kedi:
aşkımın yarın yemin töreni var 1,2 gün izin veriyolarmış..nete gircek camdada olsa görcem çok şükürrr..ama asıl 1 haftalık qörüşmemizz 48 gün sonraaa..:lepi::Saruboceq::asigim:zemuszemus
ŞAFAK= 440// İZİN=48
yemin törenine gitmek cok güzel ve heycanlı oluyor canm gercekten ben eşiminkine gittim onu asker kıyaftyle gorcek olmann heycanı bambaska bır duygu heycanla gozlerın etraftakılerı arıyor cok farklı aglamıstm grnce eşime sarılıp tutamamstm kendimi.....
günaydın canım a.s.saol papatyacım.
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün.
dün akşam k.validemdeydim yatılı.k.pederim geldi aldı ve sabahta işe bıraktı yine.
ve dün nişanlım 3kez aradı beni. akşam onlara gitcem ya :roflol:
e bende de heyecan malum. nişanlımın kuzenide geldi.çok güzel bi akşam geçirdim opuyorumnanaktan
şafak 22
günaydın canım a.s.
gelin kızlarına iyi baksınlar tabi a.s.
kayınvalidem de beni hep asker gülü diye sever zemuszemus
saolsunlar gözümün içine bakıyolar:1hug:
kızlar günaydın
kızlarya ben bazen umutsuzluğua düşüyorum sizde öle oluyomusunuz sanki askerlik hiç bitmicak gibi geliyo bana çok kötü oluyorum.sanki bidaha görmeyecekmişim gibi sevdiğimi benim gibi hissedenler varmı
saol papatyacım.
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün.
dün akşam k.validemdeydim yatılı.k.pederim geldi aldı ve sabahta işe bıraktı yine.
ve dün nişanlım 3kez aradı beni. akşam onlara gitcem ya :roflol:
e bende de heyecan malum. nişanlımın kuzenide geldi.çok güzel bi akşam geçirdim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?