Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

haklısın canım çok zor olcak biliyorum.
allah herkese sabırlar versin.

ne güzel canım bizimde 25 eylülde tam 7 sene olcak 25 eylül 2002 de başlamıştık.

maşallah ilknur allah birlikteliğnizi daim etsin canımalkisalkisalkis...benim de 4 yıllık bi ilşkm oldu ama biz başaramdık olsun pişman değilim...şimdi ki hayatımın aşkını bulamazmışım yoksa demii:icecream:....nasip kısmet Allah emeğini boşa çıkartmasın inşallah...valla 451gn olcak bugün...ilk gün ne ağladım ama insan oğlu alışıyo...şimdi sölediğinz gbi her dakka telefon bekliyorum:asigim:...herşeyin tadı ayrı...ALLAH kavuştursun tüm sevenleri:Saruboceq:

teşekkürler canım.allah sizede nice güzel yıllar nasip etsin.
zor olucak eminim ama alışıcaz dediğin gibi.
amin canm allah kavuştursun tüm sevenleri.
nerde askerlik yapıo sevgilin canım.

slm kızlar bende sizin gibi asker sözlüsüyüm askerim gideli 7 ay oldu ilk günler çok zorlansam da zamanla alıştım kendisi hatay da asker ve yanına gitme imkanımda pek yok ama bayramdan sonra izine gelmesini dört gözle bekliyorum bugün itibari ile 265 günümüz kaldı allah hepimize kolaylık versin tez zamanda sevdiklerimize kavuştursun

merhaba kızlar..benimde nişanlım kasımda gidicek askere..bu hafta içi tecilini kaldırcak..Allah'ım sağsalim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bende her askerlik konusu acıldıgında ağlamaya başlıyorum..nasıl geçicek onsuz günler bilmiyorum..senağlama

amin inş hepimize yardım etsin Allah ım...gamze ne güzel yarısı gtmiş daha biz yolun başındayız:çok üzgünüm:
helede kasımda gidicek arkdaşlarıma Allah dayanma gücü versin ben 1 ay öncdn hergün ağladığımı biliorum senağlama

offf askerlikkksenağlama Allah asker yolu bekleyen herkese kolaylık versin biz son 5,5 aylık kulvara girdik cok şükür ama bizim askerlik cok zorluyor bizi hayırlısıyla bi gelse o lanet yerden
onu kaybedicem korkusu cok kötü bisey
ama sunu söyleyim ne cekerseniz ilk gunler cekiceksiniz sonra zaten ASKer beklemeye alısıyosunuz

evt o korku zaten insan kendine bile söyleyemioyo nede olsa askerlik senağlama
ama öle düşnmemek lazım tabi yoksa insan delirir heralde :1no2:

bende gitmeden öncek son bir ay ağlayıp duruyodum. gerçi hala ağlıyorum ama eskisi gibi değil. bide artık rahatca tlfnda konuşuyoruz 24 saat açık tlfnu ondan rahatladık biraz. hafta sonlarına nete giriyo görüyoruz birbirimizi. yetiyomu tabiki yetmiyo ama napacan hiç görememekten sesini duyamamktan iydir dimi. SENı ÇOK ÖZLEDıM AŞKIMMMMMM....

valla deliricem gibi geliyo zaten senağlama Şırnakta ve gece daglarda korkmamak elde degilkii offff

AS_ATES söyle söyleyim cep telefonu yok ankesörlü telden hergun 10 fk falan konusuyoruz carsı izni ne olaki 6 ayı gecti sadece sesini duyabiliyorum.. doguda oldugu icin haftasonu bisey farketmiyor yine dagda günleri karıstırıyor artık garibim
Şimdi haline sükredersin dimii bak senden cok daha kötüleri de varmıs

canm gerçkten sni çok ii anlıorum o korku varya insanı yer bitirir...
benm aşkmda şimdi acemilkte meslekte eleme olmassa oda doğu ve dağlarda olacak sanırım o kadr korkuorum ki hep dua ediorum ağlıorumm...senağlama
:sinifsinif:

papatyacım hayırlısını iste canım dogu cıkarsa da kısmet de, sag saglim gelmesi icin dua et
Su an nerde acemilik yapıyo cnm

sevgili arkadaşım allah sana da sabırlar versin. tabi doğuda olanları daha zor acaba napıyo nerde bişeye ihtiyacı varmı bunları bilememek çok zor.
ben şükrediyorumki benim nişanlım lüleburgazda. keşke doğuda yaşayanlar askerliğini doğuda.. batıda yaşayanlar batıda yapsa. ben bu olaya çok sinir oluyorum..
batıdakiler hep doğuya gönderiyolar.. ve 15 ay çok uzun diye düşünüyorum.
inşallah daha da kısalırda yeni asker gönderecek arkadaşlar bizim gibi
uzun süre ayrılık acısı çekmezler..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…