cnm dilekcelerin kabul olması icin belli dönemler var askeriyelerin girislerinde yazıyomus galiba mesela kasımda gitmek icin eylülün ilk 2 haftası yazılan dilekceler kabul oluyomus sanırım nisanlın biliyodur gerci de sen yine de bi söyle istersen . cunku gecen yıl benimki de kasımda gitmek icin dilekce yazmıstı ordan biliyorum .. gec kalmayın da sonra buyuk hayal kırıklıgı olur:/
kızlar zor işiniz ya ama gerçekten alışıo insan benmde gideli 20 gün oldu alıştım sayılır arada ağlasamda...benimde askerdn sonra inş nişan :asigim:
nefesim hayırlı olsun canm ne güzel nişnlanmıssın :1hug:
yok canm gitmicem uzak baya.. :çok üzgünüm: ustalığı bi belli olsa o kadar rahatlıcamki bende :Saruboceq:
Allah hepimize sabır versin arkadaşlar benm erkek arkadaşım bir ömür asker ben bir ömür onu beklicem yani sizleri iyi anıyorum 3 yıldır başımda çünkü napalım sağ salim olsunlarda siz 15 ay ben bir ömür ama olsun ben mutluyum yaa gerisine allah yardım ediyor=)
ayy yemin törenine ben gittim. ama ancak yemin töreni bitti yanıma geldi öyle görebildim :) o kadar kalabalık ve aynılarki seçemiyosun. o bizi görmüş biz onu göremedik.. ama olsun çok mutlu oldu biz gidince. bizimde bugün 148 gün oldu şafak henüz karanlık.. kurbana gelecek inş. o günü çekiyorum şimdi iple. çok özledim. ilk defa bu kadar ayrı kaldık.. allah yardımcımız olsun ne diyeyim
iyi valla canım yarın iŞ var bugun evde vakit öldürüyorum:)
senden naber
safranbolu karabükte yapıo canım...
Allah'tan çok güzel yerde yapıo..Allah kavustursun tekrar cnm..
benimde sevgilim asker çok uzağız kıbrıs ta çok özledim onu zaman geçmek bilmiyor şafak 53
mrb kızlarkaydirigubbakcemile3 benim eşimde aralıkta gidicek kısa dönem olarak:çok üzgünüm: ve bende sizin aranıza katılacam asker yolu bekleyenlerinyardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?