Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

papatyacım seninde daha yeniymis yemin törenine gidicekmisin
ben ilk 3 ay cok fenaydım cok zorlu gecmisti

yok canm gitmicem uzak baya.. :çok üzgünüm: ustalığı bi belli olsa o kadar rahatlıcamki bende :Saruboceq:

Allah hepimize sabır versin arkadaşlar benm erkek arkadaşım bir ömür asker ben bir ömür onu beklicem yani sizleri iyi anıyorum 3 yıldır başımda çünkü napalım sağ salim olsunlarda siz 15 ay ben bir ömür ama olsun ben mutluyum yaa gerisine allah yardım ediyor=)

canım teşekkür ederim uyarın için..Allah izin verirse bu hafta içi basvurucak..zaten belli bi dönem sölüolarmış eğer geç olursa dilekçe yazılıomuş..daha 2 ay var erken basvurucak senin dediğin gibi geç almasınlar diye..sanırım bilio cunku buna benzer bişiler söledi ama ben yinede hatırlatım..tekrar teşekkür ederim canım.. :1hug:

eet canım askerlik 12 ay tek tip olayı olmasaydı okul bittikten sonra gidicekti o sırada evlenmeyi düşünüoduk ama maalesef planımız suya düştü..akannehir Allah kavuştursun senide..gidip gelsinlerde nişan olayı kolay :1hug:

yok canm gitmicem uzak baya.. :çok üzgünüm: ustalığı bi belli olsa o kadar rahatlıcamki bende :Saruboceq:

nerde askerlik yapıo sevgilin??

Allah sabır versin canım gerçekten çok zor..

ayy yemin törenine ben gittim. ama ancak yemin töreni bitti yanıma geldi öyle görebildim :) o kadar kalabalık ve aynılarki seçemiyosun. o bizi görmüş biz onu göremedik.. ama olsun çok mutlu oldu biz gidince. bizimde bugün 148 gün oldu şafak henüz karanlık.. kurbana gelecek inş. o günü çekiyorum şimdi iple. çok özledim. ilk defa bu kadar ayrı kaldık.. allah yardımcımız olsun ne diyeyim

89/1 devremi seninki canım

iyi valla canım yarın iŞ var bugun evde vakit öldürüyorum:)
senden naber

mrb kızlarkaydirigubbakcemile3 benim eşimde aralıkta gidicek kısa dönem olarak:çok üzgünüm: ve bende sizin aranıza katılacam asker yolu bekleyenlerin yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…