canım benimde 10 günüm var ama gelde bana sor aslında benim içinde vakit geçmiyorcanım gerçekten ya stresten 2 gündr başım ağrıyo ama çok tahammülsüz oldum sabır diliyorum uzun dönem yapanlara valla ben 6 ayda böyle olduysam onlara gerçekten çok sabır lazım.
ama önceden sanki daha var diyodum da çok bakmıyodum tarihe falan şimdi 5 dk bi saate bakıyorum bundan heralde sabrım bitti amabakmadan duramıyorum ki ya...üffffkafamçokkarıştı
canım benimde 10 günüm var ama gelde bana sor aslında benim içinde vakit geçmiyor
senin askerinde mi ağustosta gitti canım
canım benim eşimde ağustosta gitti
eşin erken terhis oluyor,rahatsızlığı mı vardı
karıştırmış olabilirim ama
inşallah sağ salim kavuşursunuz canım
geçmiş olsun
cesu - şafak 1 - Erzurum
serenapak - şafak 8 - Van
dirim - şafak 10
giz09 - şafak 58 - Niğde
volverad - şafak 120 - Artvin
ayazz - şafak 128
_mucizem_ - şafak 203 - İstanbul
sametsevgi - şafak 311 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 316 - Aydın
zbyd - şafak 316
papatyaa88 - şafak 317 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 317 - Kayseri
hayraniim - şafak 421 - Çanakkale
Lady25 - şafak 421 - Amasya
dadlu_qirl - şafak 426 - Isparta
Melike_B - şafak 427 - Erzincan
HejaR12 - şafak 429 - Sivas
turkbayragi - Lady25 - mehtap 36 - turkbayragi
turkbayragi - dadlu_qirl - mehtap 33 - turkbayragi
selam kızlar bugün nişanlımı gönderdim askere
ayy çok kötüydü,bugünler çabuk geçsinnisanım biz ığdırdayız artık değiştirirsen sevinirim canım
bizim günümüz belli oldu şafak 43 ama ayrılık şafağı bu 21 şubatta gidiomuş eşim askere duyunca içim cız etti sanki bedenimin yarısını hissetmedim ağlamak istedim ağlıyamadım çünkü gözümün içine bakıodu sizinle paylaşmak istedim beni en ii anlıyanlar sizlersiniz:gitme:mafoldumben
saol canım sabah uyandım erken gitti işe bugün bi tuaf geldi onun arkasından bakınca tutamadım kendimi şimdi bile tutamıyorum kendimi ama mecbur gidecek tek tesellim oğlum şuan nisanyamurum tşk ederim desteğin için daha 1 buçuk senelik evliyiz 4 buçuk aylıkta oğlum varkıyamam sana ya
o ilk günler çok acı veriyor insana
ama inan zmnla alışıyosun
geçmiyo sadece alışıyosun :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?