Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

canım kısa donemmı yapıcak esin cok zor benım eşimde uzun donem 9 aylkda bır oglum var sen gclu olmalısın eşine destek olmalısn canm ilk gnler zor gecıo ama snrası corap sokugu gbı cnku sayılı gun safak fakırlesmye mecbur bır gun mutlaka canım ..... baslamak bitirmenn yarısıdr her zamn...

canım izine geldiklerinde öyle çabuk geçiyor ki zaman
hatta ben demştim ki askerlik neden bu kadar çabuk geçmiyor kikafamçokkarıştı

evet canım izne geldıklerınde cok cabuk gecıo zalşm zamn ama inş her sanıyesını bıle heba etmeden gecrmek istyorm eşimle inş szde ole olrsnz canm sevdgnızle ....

kıslarrr benide alın aranıza benimkideee askerrrrr bugün acemi birliği bitti kütahyadaydı yarın kayseri erciyes tsk kış eğitim merkezine gitcek usta birliği içinnn

kızlar herkese çok teşekkür ederim güzel temennileri için

şimdi aşkım hala yanımda değil ama yarın sabah yazacağım inş size aşkım geldi aşkım geldi dicem

öpüyorum sizi

canım demek bi de bebişin var ne tatlı ya..

bizde çok istiyoduk bebek ama hep askerlik korkutuyodu beni şimdi bi engel kalmadı çok şükür bu arada oğluşunuda öp benim için :ecrin_bebek:

teşekkür ederim canımm bugün 5 de gelcek ama yarın sabah 6 da gidicek çok az görcem onu:çok üzgünüm:

bilmemmii bunlarıı ne diyim canımm allah sabrını verir ilk zamanlar daha zor oluyo sonra alışıosun ama yine eksik oluyosun onsuz sağ salim kavusursun inşallah benimkinin gelmesine 67 gün kaldı

kıslarrr benide alın aranıza benimkideee askerrrrr bugün acemi birliği bitti kütahyadaydı yarın kayseri erciyes tsk kış eğitim merkezine gitcek usta birliği içinnn

aramıza hoşgeldin canım
eğer listeye girmek istersen safağını, nerede yaptığını yaz ekliyim ben seniyerimseniben

kızlar herkese çok teşekkür ederim güzel temennileri için

şimdi aşkım hala yanımda değil ama yarın sabah yazacağım inş size aşkım geldi aşkım geldi dicem

öpüyorum sizi

çok sevndim cnm ne güzel bitmiş gtmiş Allah ım bida ayrılık yaşatmasın inş :1hug:

aramıza hoşgeldin canım
eğer listeye girmek istersen safağını, nerede yaptığını yaz ekliyim ben seniyerimseniben

çooookk sewinirim canım yaa kayseri erciyess mayıs 18 de gelicek inşallah izin kullanmassa kısa dönemm
:teselli: çok teşekkür ederimmma.s.

canım demek bi de bebişin var ne tatlı ya..

bizde çok istiyoduk bebek ama hep askerlik korkutuyodu beni şimdi bi engel kalmadı çok şükür bu arada oğluşunuda öp benim için :ecrin_bebek:

evet artık eşine kavustn bır engelın kalmadı canm rabbı dılerım sızede bnm oglum gbı bır evlat nasıp etsın inş...

merhaba kızlar;
benimde erkek arkadaşım askerde...kısa dönem aralık 12 de gitti mayıs 18 de gelecek şuanda izmir eski foçada destek onarım komutanlığında...dayanamıyorum onsuz olmaya
mafoldumben

evet artık eşine kavustn bır engelın kalmadı canm rabbı dılerım sızede bnm oglum gbı bır evlat nasıp etsın inş...

ya kızlar eşim gelmedi biliyomusunuz ağlamaktan canım çıktı annem zor sakinleştirdi

neymiş alayda denetleme varmış dilekçeyi imzalamamışlar yarın öğleden sonra imzaya çıkcakmış dilekçesi ama ben çok kötüyüm yıkıldım resmen o kadar şafak saydım tam işte oldu dedim gittim alışveriş yaptım eve bu günde olmadı olmuyo ya anlayamyorum artık

ama isyan etmiyorum inş geçecek sabır sabır diyorum ama beynim patlıyo :sm_confused:

cesucum son anda bazı aksilikler olmuş ama bu da geçecek ve bir gün geç de olsa bak ne güzel yarın kavuşacaksınız.. son anlara yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor ve her saat her dakika bir asır gibi geliyor, bu konuda seni çok iyi anlıyorum ama eminim eşin de bir an önce kavuşmak için sabırsızlanıyordur. herşey çok güzel olacak ve daha fazla dert etme.. opuyorumnanaktan

Kızlarrr yarın aşkım çarşı izni kullanıyo onu qörücem çok mutuyum vede heycanlııı :)

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=424 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…