saol canım sabah uyandım erken gitti işe bugün bi tuaf geldi onun arkasından bakınca tutamadım kendimi şimdi bile tutamıyorum kendimi ama mecbur gidecek tek tesellim oğlum şuan nisanyamurum tşk ederim desteğin için daha 1 buçuk senelik evliyiz 4 buçuk aylıkta oğlum var
canım izine geldiklerinde öyle çabuk geçiyor ki zaman
hatta ben demştim ki askerlik neden bu kadar çabuk geçmiyor kikafamçokkarıştı
canım kısa donemmı yapıcak esin cok zor benım eşimde uzun donem 9 aylkda bır oglum var sen gclu olmalısın eşine destek olmalısn canm ilk gnler zor gecıo ama snrası corap sokugu gbı cnku sayılı gun safak fakırlesmye mecbur bır gun mutlaka canım ..... baslamak bitirmenn yarısıdr her zamn...
kıslarrr benide alın aranıza benimkideee askerrrrr bugün acemi birliği bitti kütahyadaydı yarın kayseri erciyes tsk kış eğitim merkezine gitcek usta birliği içinnn
allah kavuştursun canım mafoldumben
teşekkür ederim canımm bugün 5 de gelcek ama yarın sabah 6 da gidicek çok az görcem onu:çok üzgünüm:
kıslarrr benide alın aranıza benimkideee askerrrrr bugün acemi birliği bitti kütahyadaydı yarın kayseri erciyes tsk kış eğitim merkezine gitcek usta birliği içinnn
kızlar herkese çok teşekkür ederim güzel temennileri için
şimdi aşkım hala yanımda değil ama yarın sabah yazacağım inş size aşkım geldi aşkım geldi dicem
öpüyorum sizi
aramıza hoşgeldin canım
eğer listeye girmek istersen safağını, nerede yaptığını yaz ekliyim ben seniyerimseniben
Allah kavuştursun cnm :teselli:
çooookk sewinirim canım yaa kayseri erciyess mayıs 18 de gelicek inşallah izin kullanmassa kısa dönemm
:teselli: çok teşekkür ederimmma.s.
canım demek bi de bebişin var ne tatlı ya..
bizde çok istiyoduk bebek ama hep askerlik korkutuyodu beni şimdi bi engel kalmadı çok şükür bu arada oğluşunuda öp benim için :ecrin_bebek:
evet artık eşine kavustn bır engelın kalmadı canm rabbı dılerım sızede bnm oglum gbı bır evlat nasıp etsın inş...
ya kızlar eşim gelmedi biliyomusunuz ağlamaktan canım çıktı annem zor sakinleştirdi
neymiş alayda denetleme varmış dilekçeyi imzalamamışlar yarın öğleden sonra imzaya çıkcakmış dilekçesi ama ben çok kötüyüm yıkıldım resmen o kadar şafak saydım tam işte oldu dedim gittim alışveriş yaptım eve bu günde olmadı olmuyo ya anlayamyorum artık
ama isyan etmiyorum inş geçecek sabır sabır diyorum ama beynim patlıyo :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?