cnm bnm ya çok heycanlısındır şmdi :1hug:
ne bitmez bişimiş bu yaa(( benimde eşim askerde...şafak 131 (( azaldıkça geçmio bu günler..allah hepimize sabır versin....turkbayragi
şafak 54 bitsin artık özlediimmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın canımm.. sanada allah sabır versinn Allahım sevdigine kavuştursun
slmm herkesee yaa ben kocemlee ii geçinecemiz yere çok çatışıoz gidecekyaa onun stresinden mi acaba son 39 günümüz sonra bende 465 günden başlayıp şafak sayacağım sizdede böle çakışşmalar oldumu son günlerde
slmm herkesee yaa ben kocemlee ii geçinecemiz yere çok çatışıoz gidecekyaa onun stresinden mi acaba son 39 günümüz sonra bende 465 günden başlayıp şafak sayacağım sizdede böle çakışşmalar oldumu son günlerde
olur hayatım olur( düşünsene eşinden sevdiğinden ayrılmak onu yalnız bırakıp gitmek zorunda olmak ( sen olsan strese girmezmisin..kalan günlerinizi iyi geçirin sonra arayıpta bulamıyorsunuz ((
sürekli altan alıyorumaman gidecek die ama o üstüme bindikçe binio patladım artık dün sonra tekrar barıştık ama bugün hiç aramadım aramayı düşünmüyorum dün çok ağır konuştu yenilir yutulur deil amaa bide beni düşünsün o askre gidince ben kayınvalidemle kalacağım annemlerde kalmama izin vermio bazen eve geleceğim ama yine kayınvalidemle kalacağım hiç bi düzenimiz olmıyacak ama o bunları hiç düşünmüo kiiCanım bende olmamıştı ama bi arkadaşımda olmuştu senin dedigin tartışmalar felan stresten olan şeyler bunlar takma kafaya son günlernizi dolu dolu yaşamaya çalışın konuları uzatmayın sonra asker yolu gözliceksin eşinde Hayırlısıyla gidip gelir inş. cnmturkbayragi
saol canım hani yok küs ayrılmayız ama sende bayansın anlarsın bugünlerin özel sakin bi başımıza neşeli geçmesini istedikçe o kırıcı oluyo düşün bana annengilde kalmıyacaksın dedi hiçmi kalmıyacağım dedim evet dedi inanın tatsızlık çıkmasın die tmm dedim ama o dün bana geldi sen gelin geldin ailde laf söz çoğaldı dedi çok zoruma gitti aslı bile yok ki kayın validedem bile hiç sesini çıkarmıosun bak kendinide savun kızım der eşimin amcaları babama bile gelip bu gelinimiz ayrı gelecek olan gelinler asla yerini tutmaz demiş ben ailenin vede kayınvalidemlerin ilk geliniyim millet anlarken beni eşim nie anlamıo böle ağır konuştu dün anlamadım
aynen öle yapıyorum tatlım şuan susuyorum konuşunca benden kötüsü olmuo çünkücanım bence sen hiççç konuşma sus yorum bile yapma eşine..psikolojisi bozulmuş adamın,herşeye tamam hayatım sen haklısın de geçiştir..başka yolun yok yani..allah yardımcın olsun..
aynen öle yapıyorum tatlım şuan susuyorum konuşunca benden kötüsü olmuo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?