Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

kavgalar hiç bitmeski tatlım:)) yani bizde biterde onlarda bitmez..biz onlara uymayalım alttan alalım,bişey kaybetmeyiz emin olun..
canım haklısın aslında ama
bizimki rahattı yani,
öyle aman aman askelik psikoloji felan değil bizimkisinde
uzakta olunca sık kavga ediyoruz
bende bunaldım ya

ay bizde yaa dün akşam olmadık yere bişey söylüyo, alttan alıyorum ama canımı sıkıyo bazen...
Bugün kayınvalidem gelicek, gece misafirimiz olacak onu da ayrı bi stres yapıyorum.

Allah kolaylık versin canım:)

alttan al al nereye kadar habire surat yapıyor
bende ağzından lafı zor alıyorum

günaydın kızlarboshayallersmile
dirim senin şafak bitti de miopuyorumnanaktan

öyle tatlım onlarınki askerlik psikolojisi diil:)) sevdiğinden uzak olmak,bizlere o kadar çok ihtiyaçları oluyorki onların,sarılmak,dokunmak,yanımızda olmak istiyorlar,herşeyleri biziz,bizimde herşeyimiz onlar..uzun bi ayrılık oluyor hepimiz için..biz alttan almazsak kim alttan alacak onları,nereye kadar diosunuz..bi yere kadar,onlar dönene kadar kızlar..

bizde görürüz inşallah o günleri
şu anda o kadar uzak ki şafak banabilmiyorumkismile
birde çok uzakta oboshayallersmile

bizde görürüz inşallah o günleri
şu anda o kadar uzak ki şafak banabilmiyorumkismile
birde çok uzakta oboshayallersmile

görürsün hayatım görürsün..ben eşimi yeni askere yolladığımda 440 falan diodum,iş arkadaşımında nişanlısı askerdeydi o zaman,sorardım şafak kaç die 150 falan derdi,allahım ben o günleri görebilecekmiyim derdim,hayal bile edemezdim..şimdi bi bakmışım şafak 125 olmuş:))seninde böyle geçecek nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile canımm üzülme..

inşallah yaa daha 429 :kedi::kedi:
yakın olsa görmeye giderdim,ama çok uzaktaohaoldumsmile

inşallah yaa daha 429 :kedi::kedi:
yakın olsa görmeye giderdim,ama çok uzaktaohaoldumsmile

nerde yapıyor askerliğini,benimde öyle çok uzak erzurumda..bende gitmeyi çok istiyorum.15 gün sonra son iznine gelecek ondan sonra şafak 95..bak geçip gidiomuş dimi..

nerde yapıyor askerliğini,benimde öyle çok uzak erzurumda..bende gitmeyi çok istiyorum.15 gün sonra son iznine gelecek ondan sonra şafak 95..bak geçip gidiomuş dimi..

doğunun en doğusu ığdırbilmiyorumkismile
bizim izine en az 6 ay var:bbo:
zaman çabucak geçse,2 gündürde konuşamıyoruzbenneyaptımki

doğunun en doğusu ığdırbilmiyorumkismile
bizim izine en az 6 ay var:bbo:
zaman çabucak geçse,2 gündürde konuşamıyoruzbenneyaptımki

canım ya(ilk başlarda görüşmede sıkıntı çekersiniz ama sonra cep kullanır,rahat edersiniz..üzülme,6 ayda çabucakkkk gelir geçerrr nasıl geçmiş ya dersinnn tatlımmm..

tuğbacığım senin eşinde de gereksiz kıskançlıklar oluyor mu?
evdeyken bile kıskançlık yapıyor
erzurum çok soğuk,zor olmuştur eşin için

ığdırda soğuktur
Allah kolaylık versin kızlar
şu askerlik bitseydi bir hayırlısıyla

canım ya(ilk başlarda görüşmede sıkıntı çekersiniz ama sonra cep kullanır,rahat edersiniz..üzülme,6 ayda çabucakkkk gelir geçerrr nasıl geçmiş ya dersinnn tatlımmm..

inşallah canım yaa
cep telefonunu götürdü ama şimdi kullanamıyor
tam yeri ve görevi belli değil
tam belli olsun belki iletişim daha kolay olur
aşkım demişti ki buradan multimedyalı telefon alıp ilk işim sana resim göndermek:kedi:
hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordumakannehir

ığdırda soğuktur
Allah kolaylık versin kızlar
şu askerlik bitseydi bir hayırlısıyla

evet çok soğuk hemde çokbenneyaptımki
işin kötüsü 2 kış geçirecekbilmiyorumkismile
soğuğada çok dayanıksızdır,inşallah hastalanmazakannehir

tuğbacığım senin eşinde de gereksiz kıskançlıklar oluyor mu?
evdeyken bile kıskançlık yapıyor
erzurum çok soğuk,zor olmuştur eşin için

yapıyor canım tabi yapmazmı,bazen aradığında bankaya falan gidiyor oluyorum,iş yerine geçene kadar telefonu kapatmıyor:)))gözüm arkada kalmasın dior mesela..ama öyle aman aman bi kıskançlık söz konusu değil,evden işe işten eve,eve gidince çocukla ilgilen ,yemek ye etrafı toparla,çamaşırın ütün...gün boyunca neler yaptığımı bildiği için ortada kıskanılacak bişi kalmıyo:))) zaten eşim bundan 6-7 sene önce erzurumda matematik bölümünü okyordu..soğuktan 3.sınıfa geçerken okulu bıraktı geldi:)) bir daha o memlekete ayak basarsam allahh benim belamı versin dedi:))) demekki büyük konuşmamak gerekiyormuş..bi aradıı usta birliğim erzurum dedi..ben gülmekten yerlere yatmıştım:)) yani o önceden antremanlı canımm:))

biraz işler yoluna girsin kullanmaya başlar..bizde ilk başlarda görüşemiyorduk,şimdii maşallah elimizden düşmüyor:))

aaa sahi mi canım yaa
demek o kadar soğuk ki bıktırdı adamı
ama doğunun soğuğuda soğuktur yani bilirimbilmiyorumkismile
hayırlısı olsun az kaldı kavuşmanıza:asigim:

acemiyi nerede yapmıştı eşin

inşallah bizimde öyle olur canım

bak düşünki adam ünv.3.sınıfta bırakıp geliyor artık gerisini sen düşün..okuldan gelirdik kulağımızı 2-3 saat elleyemezdik kırılmasın diye derdi eşim:)))) acemiliğini bilecik/gölpazarında yapmıştı canım seninki nerde yaptı..

biraz işler yoluna girsin kullanmaya başlar..bizde ilk başlarda görüşemiyorduk,şimdii maşallah elimizden düşmüyor:))

benimde eşimde var rahat kullanabılıo komutan soforu oldgu için sadece diger askerlere gstrmemesi gerekıo cep telefnu olnca cok rahat oluyo istdgm an hber alıyorm aklım onda kalmıyo .... benim eşimde cok üşüyo gümüşhanede.....:asigim:

selam
kızlar nasılsınız

şafağımız 309 oldu
9gün sora 200lere inicez boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…