Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

Kızlar Selam bende aranızda katılıcam yaz döneminde.BU konuda çok bilgisizim.Nasıl geçer o kadar gün benim hiç cesaretim yok aklıma geldikçe deli oluyorum(Askerde cep telefonu kullanabiliyormu sizin sevgilileriniz.

ilk başlarda biraz zor oluyor ama sonra alışıyorsun..şöyle 200 lerden aşağı saymaya başladığında biraz zorluyor..zaman azaldıkça geçmesi zor oluyor..cep telefonu acemilikte belki kullanamayabilir..usta birliğine geçince daha rahat oluyor tabi bu ortama ve kişiye göre değişiyor canım:))) yani bi şekilde gelip geçiyor canını sıkma...bunlar şimdi en güzel günleriniz,iyi değerlendirin,sonra arayıp bulamıyorsunuz..örnek bizlerr:))))))

Haklısın canım 6 yıldır birlikteyiz biz.O kadar alışkınızki birbirimize.Görüşmediğimiz toplasam 5 yılda en çok 3 ay birlikte olmamışızdır.Onedenle daha gideceği gün bile belli değil ama .Beni afakanlar basıyor düşüncesi bile.(

öyle olur canımm anlıyorum seni,kısa mı gitcek uzunmu? ilk 2-3 gün şok oluyosun sonra geçiyor:)))sonra dağıtımın beklersin,dağıtıma gelir geri gider..bu sefer iznini beklersin 6 ay sonra...öyle öyle derken bi bakmışsınki bitirivermiş..

15 AY CANIM( Kısa dönem olsa keşke of of.Bi şekilde geçer tabiki.Benim için hayat bitmiş gibi gelecek zannediyorum.Askerden geldikten sonra evlenicez allah nasip ederse hazırlık yaparım artık bol bol

Şey birde 15 ayda kaç kere izne gelicek.Kaç kez görücem onu ( VE GELDıĞıNDE kaç gün kalıyor.ılk gittiğinde kaç gün sonra izne çıkıyor.ızin aralıkları kaç ay yani

15 AY CANIM( Kısa dönem olsa keşke of of.Bi şekilde geçer tabiki.Benim için hayat bitmiş gibi gelecek zannediyorum.Askerden geldikten sonra evlenicez allah nasip ederse hazırlık yaparım artık bol bol

aynen öyle zamanını geçirecek oyalanacak şeyler yap,yoksa işkenceye dönüşüyor..delikafadulden

Askerlik 12 aya düşecekti ne oldu o olay ya.

:)))) biz çok bekledikk:)))) 11 ay oldu eşim askere gideli daha düşecek:))) yok öle bişi tatlım ya boşa umutlanmayın,aslında normalinin o olması lazım çok bunaltıyorlar askerleri,gerçi 18 ayı düşündükçe halimize şükredelim bence:))

aynen öyle zamanını geçirecek oyalanacak şeyler yap,yoksa işkenceye dönüşüyor..delikafadulden

Bencede öyle olur canım artık ben burdan çıkmam beni çekersiniz -tatlicadiarzu-

Seninki ne zaman dönüyor 15 aymı yaptı askerliği

Pardon canım sen birde evlisin dimi.Evliyken çok daha zor olduğunu söylüyorlar doğrumu.Bende tam tersini düşünüyorum.Evli olsam istediğim zaman kimse karışamaz gider görürüm arada diyorum.

Pardon canım sen birde evlisin dimi.Evliyken çok daha zor olduğunu söylüyorlar doğrumu.Bende tam tersini düşünüyorum.Evli olsam istediğim zaman kimse karışamaz gider görürüm arada diyorum.

:)))) ben yemin törenine bile gidemedim,çok uzaktı çocukla çok zor olur die gidemedim..şimdide erzurumda yapıyor yine çok uzak tek gitmem gitsem oğlumuda götürmek isterim,ama 16 saat işkence olur die gidemiorus zaten bitti sayılır..evliyken daha zor canım( hergün aynı evi aynı yatağı paylaştığın insan bigün ansızın hayatından çıkıyor ve tek başına kalıyorsun o daha zor,evde her yerde onu arıyorsun,eşyaları bi yanda..çok zor çokkk(çok üzgünüm:

O bakımdanda haklısın canım.Çok az kalmış allah sağ salim kavuştursun inşallah eşie canım.Çocukta var tabi.ASiz neden evliyken gitmesini tercih ettiniz.

O bakımdanda haklısın canım.Çok az kalmış allah sağ salim kavuştursun inşallah eşie canım.Çocukta var tabi.ASiz neden evliyken gitmesini tercih ettiniz.

tercih değildi canım,şartlar öyle oldu( keşkede nişanlıyken gitseymiş ama olan oldu artık yapacak bişi yok:)))

günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah
olumunekankayizsmile
sametsevgi sonunda 300ler bitti
gözün aydın canım
yakında bende veda ediyorum 300lere :sm_cool:

cok tesekkür ederim nisancım yaaa ayyy vala cok mutlu oldum lıstede kendımı bole grnce cok cok tesekkr ederım darısı herkesın basına rabbım btrdgmız gnlerdede bole sevnmeyı nasıp etsın... sanada günaydın canımmalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Şafak 415

Allah'ım korusun seni birtanem...

Ömrümün sahibi seni çok seviyorum. opuyorumnanaktan

kızlarrr bende aranıza katıldım.3.günü bugün nişanlımın askerde.nasıl geçiçek günler yaaaaaaa:çok üzgünüm:

kızlarrr bende aranıza katıldım.3.günü bugün nişanlımın askerde.nasıl geçiçek günler yaaaaaaa:çok üzgünüm:

ayy canım ya ilk günler çok zor oluyorbilmiyorumkismile
ama sonradan alışıyorsun
uzun dönem mi kısa dönem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…