Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ayy canım ya ilk günler çok zor oluyorbilmiyorumkismile
ama sonradan alışıyorsun
uzun dönem mi kısa dönem mi

uzun dönem canım.ama biraz içim rahat ben izmirdeyim o manisada yarım saat uzağımda.hafta sonu görücem inşallah.ama ondan sonra ustabirliği neresi olur hiç bilmiyorum.biraz korkuyorum o yüzden :uhm:

uzun dönem canım.ama biraz içim rahat ben izmirdeyim o manisada yarım saat uzağımda.hafta sonu görücem inşallah.ama ondan sonra ustabirliği neresi olur hiç bilmiyorum.biraz korkuyorum o yüzden :uhm:

bu zamanı iyi değerlendirin o zaman canım
dağıtıma falan geldiğinde dolu dolu yaşayın
çünkü sonrası nereye gideceği belli olmuyor belki çok uzak olur bizim gibimafoldumben
belkide yakın,önemli olan yerlerinin iyi olması
dua edicez başka yapacak birşey yok
Allaha emanet bütün askerlerimiz
şimdiden düşünme bunları,askerine moral ver her zamanbayanssulusmile

Yok canım gitmedi bilgi ediniyorum ben.Yaz döneminde gidecek(Şimdiden çok korkuyorum

anladım canım,hayırlısı olsun
Allah şimdiden kavuştursun diyeyim o zaman
vaktinizi çok iyi kullanın
yaza kadar hep beraber vakit geçirin bence
sonradan olmuyor çünkü
dağıtımdan sonra ,gerçi belli olmaz belki seninki
yakın biryerde olur..:hulya:

sağol cnm.hep dua ediyoruz.allah yardımcıları olsun.kazasız belasız yapıp gelirler inşallah.sen nişanlımısın?nekadar oldu gideli nerde?

Zaten çok sık görüşüyoruz canım.O kadar alıştıkki birbirimize bu yüzden çok zor gelecek.Bir gün görmesem yapamıyorum.

Aileden 1 kişi doğuda askerliğini yaparsa diğeri batıya düşer diye duyuyorum doğruluk payı varmı acaba bunun

sağol cnm.hep dua ediyoruz.allah yardımcıları olsun.kazasız belasız yapıp gelirler inşallah.sen nişanlımısın?nekadar oldu gideli nerde?

inşallah canım 18 ekimde nişanımız oldu
34 gün oldu gideli ığdırda canım,çok uzaktayızmafoldumben

valla bunun doğru olduğuna inanmıyorum canım
zira nişanlım iki abiside doğuda yaptı nişanlımda doğudabilmiyorumkismile

Anlıyorum canım.İnşallah benimki yakına düşer.

aminn inşallah...ama manisadan sonra hiç iyi yere giden duymadım ben yaa...:1closedeyes:
ama inşallah çok iyi bi yer olurda yüzüm kızarırbilmiyorumkismile

merhabaaa kızlarrr nasılsınızzz şafakk benim canımı çok sıkıyorr....

nisancımmm bizim şafak 298turkbayragi:asigim: miş kuzummmm sevgilim dedi:)

sana zahmet onu değiştirebilirmiyz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…