aminn inşallah...ama manisadan sonra hiç iyi yere giden duymadım ben yaa...:1closedeyes:
ama inşallah çok iyi bi yer olurda yüzüm kızarırbilmiyorumkismile
Canım dualarımız senınle ıns ıyı bı yerde olucak allah tum askerlerı korusun:Saruboceq:Kızlarr çok mutluyum 300 lere düşmeye az kaldı :teytey:
ama dagıtımı bu hafta sonuna kada dier haftaya kadar söyleyebilirlermiş.. ıspartadan iyi yere düşme ihtimali çok az diyo herkez çokkk korkuyorummmmdua edin banaaaa..
:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=414 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:
:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:
Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:
turkbayragi >>>>> Bir Gün GidiceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi
Canım dualarımız senınle ıns ıyı bı yerde olucak allah tum askerlerı korusun:Saruboceq:
kuzucum bende tek tek saydığım da tutmuo ki amaaa sevgilim ööle dedi:)benim de işime geldi:)delikafadulden
herkese günaydın bizim yarın tam 1 ayımız kaldı böle günler ne çabuk geçio ama askere gidince geçmez yaa yanında ağlamayım dedim yine yapamaım dün böle sarıldı bana birden tutamadım kendimi 1 ay sonra tek başıma yatacağımı düşündüm çok daralıyorum nefes alamıyorum psikolojim alt üst oldu evden çıkmak istemiorum konuşmak gülmek istemiorum hiç bişi gelmio içimden dün ağladığımı fark edince gel bi sigara içelim dedi konuşamadı off ben o gidince napacam yaaa allahım güç ver bana sabır verr
saol canım elimden geldiği kadar öoral veriorum ama bazen bende tıkanıp kalıorum eşim 25 ben 22 yaşındayım canımm bu arada bende öle düşünüorum o gelene kadar oğlumla uyurum bendeolumunekankayizsmilecanımmmm cok zor ayrılmak ama elden gelen tek şey güçlü olp ona moral verip destek olucaksın .. aglamak aglamayı getrıyo beraberınde acemılıkte cok zor oluyo ama usta birligine gdnce alısıyosun ister istemez.. gecicek sadece dua et bol bolm eşine ii hyrlı yerlere dssun inş... sen kac yasındasın canm eşin?
canım Manisada kırkağaç diye bir yer var.orası direk doğuya gönderiyormuş.bende çok korktum ilk başta ama burası Kıbrıs,Ankara,İstanbul başta olmak üzere Türkiyenin her yeri diye duydum.inşallah yakın bir yerler olur ama önemli olan rahat huzurlu bir yer olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?