ya ben de varım geçenlerde bi uğradım ama gözden kaçtı sanırsam beni eklemediniz.idenciğimin hemen altındayım (umarım değişme olmaz tabi).herkese bol tarafından sabırlar diliyorum.gel teskere gel teskere bitsin bu hasreeeet....
şafak 86,erzurum esir aldı sevdiceğimi saydırıyor günleri
Canım benmki 4.zırğlı tugay lojistik bakım - palandöken seninki nerdeydii ??opuyorumnanaktan
hıı büşracım biz seninke konuşmuştuk daha önce.ya bizim topçu birliği ama ben sormuştum lojistiği biliyorum yakında dedi eşim.bu arada eldiven ve bere yasağı gelmiş hava biraz iyi oldu diye çok soğuk ama diyor cancaazım.geç gitmesi sorun çıkarmadı dimi
Canım daha gitmediki pazartesi gidicek.. İki tane kışla varmış orda palandökende kalıcakmış benimki
susu nun şu saatlerde kavuşmuş yada kavuşacak olması lazım
allah tamamen bitirip geldiği günleride göstersin inş canım
günaydın kızlar
tesekkur ederim nısanyagmuru şuan kavusmadım henuz 5saat sonra inş. çok mutluyummmm çokkkk:lepi::asigim:
ay ne mutlusundur kimbilir bu son saatlerin heyecanı bir başkadır dimi.bize de nasip olur inşallah son saatleri saymak.Allah kimseye ebedi ayrılık vermesin.şafak 85 plakalara as kaldııı
ayy canım ne güzel ya plakalara pek bişe kalmamış senin yerinde olmmka isterdim 90 larda felan off off geçmez bu günler geçmezsenağlama
senin kaç hayatım çokmu daha
aman be güzelim biri de bir bini de bir dermişim:) ama değil tabi zor valla bacım herkesinki ayrı zor
224 şafağımız tatlım geçmio canım bu günler geçmio
kafayı yicem resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?