Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

cnm bende listeye girmek istiyorum cümlesini görmediğim sürece ben kimseyi eklemiyorum
bazen listeye girmek istemeyende oluyo
hemen ekliyorum seni ohaldeyerimseniben

MehSer - şafak 6
giz09 - şafak 16 - Niğde

volverad - şafak 78 - Artvin
ayazz - şafak 86
maiberf - şafak 86 - Erzurum
iden - şafak 87
hilalce - şafak 89 - Kayseri
tugbacabuk - şafak 91 - Erzurum
meg - şafak 163
_mucizem_ - şafak 184 - İstanbul

tatlikis - şafak 243 - Balıkesir
esinozkan - şafak 252
sametsevgi - şafak 259 - Gümüşhane
zbyd - şafak 268
nnisanyagmuruu - şafak 274 - Aydın
papatyaa88 - şafak 275 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 275 - Kayseri

hayraniim - şafak 379 - Çanakkale
Lady25 - şafak 379 - Amasya
Melike_B - şafak 382 - Erzincan
dadlu_qirl - şafak 384 - Isparta
HejaR12 - şafak 387 - Iğdır

turkbayragi - susu_ - mehtap 1 - turkbayragi
turkbayragi - sametsevgi - mehtap 43 - turkbayragi

Canım benmki 4.zırğlı tugay lojistik bakım - palandöken seninki nerdeydii ??opuyorumnanaktan

hıı büşracım biz seninke konuşmuştuk daha önce.ya bizim topçu birliği ama ben sormuştum lojistiği biliyorum yakında dedi eşim.bu arada eldiven ve bere yasağı gelmiş hava biraz iyi oldu diye çok soğuk ama diyor cancaazım.geç gitmesi sorun çıkarmadı dimi

Canım daha gitmediki pazartesi gidicek.. İki tane kışla varmış orda palandökende kalıcakmış benimki

Canım daha gitmediki pazartesi gidicek.. İki tane kışla varmış orda palandökende kalıcakmış benimki

hıı daha gitmedi demek anladım.4.zırhlı tugay tamam zaten tüm birlikler oraya bağlı canım.yakın yerlerde olacaklar.az önce konuştuk eşimle topçu birliği değil topçu taburuymuş düzelteyim ne farkediyosa artık bilmiyorum ama.

susu nun şu saatlerde kavuşmuş yada kavuşacak olması lazım
allah tamamen bitirip geldiği günleride göstersin inş canım

günaydın kızlar

MehSer - şafak 5
giz09 - şafak 15 - Niğde

volverad - şafak 77 - Artvin
ayazz - şafak 85
maiberf - şafak 85 - Erzurum
iden - şafak 86
hilalce - şafak 88 - Kayseri
tugbacabuk - şafak 90 - Erzurum
meg - şafak 162
_mucizem_ - şafak 183 - ıstanbul

tatlikis - şafak 242 - Balıkesir
esinozkan - şafak 251
sametsevgi - şafak 258 - Gümüşhane
zbyd - şafak 267
nnisanyagmuruu - şafak 273 - Aydın
papatyaa88 - şafak 274 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 274 - Kayseri

hayraniim - şafak 378 - Çanakkale
Lady25 - şafak 378 - Amasya
Melike_B - şafak 381 - Erzincan
dadlu_qirl - şafak 383 - Isparta
HejaR12 - şafak 386 - Iğdır

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 42 - turkbayragi

susu nun şu saatlerde kavuşmuş yada kavuşacak olması lazım
allah tamamen bitirip geldiği günleride göstersin inş canım

günaydın kızlar

tesekkur ederim nısanyagmuru şuan kavusmadım henuz 5saat sonra inş. çok mutluyummmm çokkkk:lepi::asigim:

tesekkur ederim nısanyagmuru şuan kavusmadım henuz 5saat sonra inş. çok mutluyummmm çokkkk:lepi::asigim:

ay ne mutlusundur kimbilir bu son saatlerin heyecanı bir başkadır dimi.bize de nasip olur inşallah son saatleri saymak.Allah kimseye ebedi ayrılık vermesin.şafak 85 plakalara as kaldııı

ay ne mutlusundur kimbilir bu son saatlerin heyecanı bir başkadır dimi.bize de nasip olur inşallah son saatleri saymak.Allah kimseye ebedi ayrılık vermesin.şafak 85 plakalara as kaldııı

ayy canım ne güzel ya plakalara pek bişe kalmamış senin yerinde olmmka isterdim 90 larda felan off off geçmez bu günler geçmezsenağlama

ayy canım ne güzel ya plakalara pek bişe kalmamış senin yerinde olmmka isterdim 90 larda felan off off geçmez bu günler geçmezsenağlama

senin kaç hayatım çokmu daha
aman be güzelim biri de bir bini de bir dermişim:) ama değil tabi zor valla bacım herkesinki ayrı zor

senin kaç hayatım çokmu daha
aman be güzelim biri de bir bini de bir dermişim:) ama değil tabi zor valla bacım herkesinki ayrı zor

224 şafağımız tatlım geçmio canım bu günler geçmio
kafayı yicem resmen

224 şafağımız tatlım geçmio canım bu günler geçmio
kafayı yicem resmen

ay sakın yeme napıyosun kafayı yersen adam napsın gelince deli karıyıkaydirigubbakcemile3 güzelim delire melire geçiyor günler emin ol onlar orda bizden çok sapıtıyolar.eşim anlatıyor gecenin 3ünde gelip ışığı yakıp böğürüyolar diye.al gör delirmek nasıl oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…