Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

sağolun canlarım darısı sağ sağlim hayırlısı ile sizlerin başına inşallah...

'Selammmm.. ben geldim.. bir hafta hic nete girmedim.. mehtabimizi yasadik doya doya :)
simdi askim gitti gene.. bugün usta birligine teslim olucak.. Cok seviyorum kocacigimi ya.. cokkkk

nisanyagmuru Canim listede amasya gidecek Kibris - Lefkosa olmasi lazim simdi..
/ Şafak 377 \

Son düzenleme:

canım senin durumn gerçekten zor kafanda soru işaretleri oldukça rahat olamazsın herşeyi akışına bırak üstüne gitme şimdi bu tarz şeyleri de düşünme hayırlısıyla gelsinde ondan sonrasına bakarsın benim sevgilim acemide hergün 2 3 kere arıyodu arkadaşlarım bile şaşırıyodu nasıl bu kadar rahat arayabiliyo diye hemde yarım saat konuştuğumuz bile oluyodu gitmeden bana söz vermişti hergün nolursa olsun seni mutlaka arıcam diye çünkü merak ederdim bi akşam gece eğitimi varmış apar topar almışlar bunları haber verme fırsatı olmadı hergün belirli saatlerde arardı o saatte aramadı zaman geçti merak etmeye başladım daha sonra komutanından rica edip komutanının telinden arayıp haber verdi yeterki aramak istesin her türlü fırsatı kollar zamanla herşey rayına oturur bizde bugünlere gelebilmek için 5 yılımızı verdik sabır herşeyden önemlii

atarsa 84 allahım zaman su gibi akıp geçsin yarabbim
bahar gelsin artık

aaa iden gelmiş hoşgeldin annem sen bu saatlerde görünürmüydün.kısa dönem topiğine kıran mı girdi be kimsecikler yok orda artık.süpürge gibi olduk valla asker lafı duyduğumuz yere koşuyoz hemen.bugün kocişle ilk kavgamızı yaptık asker ocağındaykene.dedim askerde mantık yoksa asker bekleyende hiç yok valla.sölendimde sölendim bi olay oldu işte ufaktan o da uzatmayalım dedi ben dururmuyum girmiş bikere içime şeytan,kapatıyorum bak dedi şak kapadı yüzüme anammm kaldım ölece.ankesörlüyü aradım bidaha kocişimi sordum yohtur didi oğlanın biri:sinifsinif: ay delircem ben ama dedim alacağın olsun.hırs yaptım ağlamadım.yoksa normalde avaz avaz böğürürdüm sinirden.iki saat sonra arıyo yatıcaktım da haber vereyim dedim,yarın görüşürüz istersen tabi(msnde) dedim ben sorayım bunu teli suratıma aşkeden sensin..sonra naz niyaz barıştık hemen çok bile durduk ya neyse.dedim bidaha beni böle cezalandırma basarım taburunu alimallah..ama bende bazen hiç çekilmiyom ya neyse aman ne doluymuşum beeen

nişanlımda bana öle dedi canım
çoğu kişi haftada bir filan arıyorlarmış
ben duramam sesini duymadan diyor
çok şükür nişanlım günde 2-3 dk da olsa sesini duyuruyor bana :Saruboceq:

MehSer - şafak 2
giz09 - şafak 12 - Niğde

volverad - şafak 74 - Artvin
ayazz - şafak 82
maiberf - şafak 82 - Erzurum
iden - şafak 83
hilalce - şafak 85 - Kayseri
tugbacabuk - şafak 87 - Erzurum
meg - şafak 159
_mucizem_ - şafak 180 - İstanbul

tatlikis - şafak 239 - Balıkesir
esinozkan - şafak 248
sametsevgi - şafak 255 - Gümüşhane
zbyd - şafak 264
nnisanyagmuruu - şafak 270 - Aydın
papatyaa88 - şafak 271 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 271 - Kayseri

Babyke - şafak 375 - Kıbrıs - Lefkoşa
hayraniim - şafak 375 - Çanakkale
Lady25 - şafak 375 - Amasya
Melike_B - şafak 378 - İzmit
dadlu_qirl - şafak 380 - Isparta
HejaR12 - şafak 383 - Iğdır

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 39 - turkbayragi

nişanlımda bana öle dedi canım
çoğu kişi haftada bir filan arıyorlarmış
ben duramam sesini duymadan diyor
çok şükür nişanlım günde 2-3 dk da olsa sesini duyuruyor bana :Saruboceq:

ay canım benimkide artık 2 3 günde bir arıodu şimdi bn sık sık arayınca aramaya başladı dün mesela aradım konuştuk akşam aradı bu sabah günaydın diyereke aradı:))

ne güsel cnm sevindim senin adına

ha bu arada bu bilerek aramama olayını sen üstüne alınma
siz çok yenisiniz
hemen askere gitmiş seninki
yeni yeni bişiler yerine oturmaya başlar aranızda
ve biz böle anlattık diede herkes aynı davranıyor demek değildir
gerçekten yoğun olup arayamayanlarda vardır mutlaka

mutlaka canım ayy çk mutluyum ama ya malesef ewet 1 ay konuştuk ve gitti askere herkes başka bişe sölüo yok işte 1 ay konuştuğğun insan beklenir mi die ilk başlarda çk kafamı kurcalıodu ama zaman geçtikçe değdiğini hissediordum ve gerçekten değio beklediğime bakalım dün bana sn hiç merak etmio musun bu çocuk benim hakkımda ne düşünüodur die bnde sordum burdan olmucak şey dedi bn askerden döndüğümde uygulamalara geöçicez dedi anladım desem yalan olur üstü kapalı geçio ama anlamadım doğrusu sn anladın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…